![]() |
Re: Clio Symbol 1.4 8V - B-258-FUN
Ce vrei sa spui prin "a cazut ambreiajul"? Da mai multe detalii, nu pare foarte rulata ca sa aiba astfel de probleme.
|
Am simtit o trosnitura si dupa intra cu greu in viteza. Intaia nu mai intra deloc. A doua abia intra si pleca foarte greu de pe loc. Trebuia turata.
Daca eram in viteza si acceleram blana, se tura dar nu lua viteza. Trebuia sa accelerez foarte usor. Cursa cablului era moale si simteam ca impinge ceva in cutie abia putin, pe finalul apasarii. |
3 Attachment(s)
Masina a primit un cd player original Renault Tuner List, care s-a pupat perfect cu satelitul de la volan si cu display-ul.
Pe langa cd player, am schimbat si toate boxele cu unele de pe Clio Bicorp, care se aud mult mai bine decat ce aveam pe masina. |
2 Attachment(s)
Masina a primit un set de arcuri sport Eibach Pro Kit, care au lasat-o 4 cm.
Sunt incantat de investitie fiindca nu sunt foarte tari arcurile si se poate merge cu ele fara probleme pe amortizoarele stock. Probabil ca urmatoarea investitie va fi in jante. |
Hai ca arata bine, nu au lasat-o foarte mult. Jante vrei ceva mai mare sau tot pe 14" ramai? :D
|
1 Attachment(s)
M-am gandit sa iau pe 15" sau chiar pe 16". Ar arata mult mai bine cu ele.
Ca model, cele de jos ma atrag cel mai mult. |
Ca janta cu buza sa arate bine, masina trebuie sa fie f low... la cum ai lasat masina tu, ar da mai bine niste jante pe 16 fara buza...
Arunca aici un ochi sa-ti faci o parere..sunt f multe poze cu clio modificate, renault uk: https://www.facebook.com/groups/5034.../?notif_t=like Un model care imi place f mult:http://www.customwheels.ro/alutec-cult-p-107.html Gandeste-te ca noi avem 4 gauri si rar vei gasi o janta care sa aibe acele gauri centrate frumos incat sa nu strice designeul spitelor.. de preferat ar fi sa gasesti un model conceput special pt 4 gauri, sau un model cu capac pe acele gauri si nu se mai vad deloc :D |
Multumesc frumos.
O sa iau un considerare sfatul tau. Ai dreptate ca trebuie sa fie foarte low ca sa arate bine cu buza. Pana acu nu m-am gandit. Cred ca si la mine merge 1 cm mai jos pe fata, dar atat Sa vedem ce jante gasesc iarna asta. |
la clio e la fel ca la megane si ca la alte masini..insa am aflat si eu dupa ce am cumparat arcurile..
noi avem nevoie de 40-50 sau 40-60 fata.. din cauza designeului la aripi cand cobori la fel fata si spatele, 40-40, arata de parca ai ceva in portbagaj Si uite asa cel mai bine e sa pui o reglabila si faci fix cum vrei tu reglajul:rolleyes2 |
tocmai ce le-am vazut:
http://www.reno.ro/-VAND-Jante-aliaj-4x100-t269743.html |
Quote:
Spor!!! |
Vad ca ma inteleg bine cu suspensia, deci cred ca pot merge si mai jos.
Probabil in primavara o sa o las 60/40. Sa vad si ce jante gasesc. |
Quote:
|
vreau sa stiu daca ti ai montat jante pe 16 si ce gume ai folosit?
Tot odata vreau sa stiu daca si a montat cineva si ii freaca pe undeva eu am doua seturi de jante (Vezi masina mea) pe 15 si daca pun gume mai mari de 185 / 60 , freaca in curbe .... Nu am suspensie sport! si durerea mare este ca abea fixeaza gumele pe jante app: am un prieten cu symbol exact ca al tau si si-a montat computer de bord |
Quote:
Quote:
Ce i-a trebuit prietenului tau ca sa isi monteze computer de bord? |
[QUOTE=Ce i-a trebuit prietenului tau ca sa isi monteze computer de bord?[/QUOTE]
ceasuri de bord din dezmembrari si maneta stergatoare cu buton ptr computer de bord , pentru motoare 1.4 de pe masini care au avut CB Schema cu firele ti-o dau eu! Eu mi am montat decurand CB pe a mea! costuri (130 lei - ceasuri CB si maneta stergatoare) |
1 Attachment(s)
Inainte sa se strice vremea mai pun o poza cu masina curata.
|
In sfarsit vad si eu un symbol care sa-mi placa. Foarte ingrijit iar pozele sunt geniale. Nu mi-a prea placut mie symbolul, dar in vara am inchirat un symbol exact ca al tau doar ca era 1.5. Vreau sa-ti zic ca mi-am schimbat radical parerea despre el si asta datorita motorizarii 1.5 75cp.. Nu ma asteptam sa traga atat de grav. Multa bafta cu masina.
|
Multumesc frumos MateiT.
Al meu e slabut ca aspect. Sunt altele mult, mult mai frumoase. Dar usor usor se va schimba si el. |
2 Attachment(s)
Am gasit niste jante de Mini Cooper, pe 16. Dau foarte bine pe Clio.
Ce ziceti, sa le iau sau nu? Trebuie sa alezez gaura centrala ca Mini are 56.1. Merita sa ma complic? |
Cu un drop considerabil, arata bine.
Sunt pe 16"? |
Da, pe 16 si 6.5J
|
Quote:
|
par foarte bagate sub aripa..ce et au? Si ce pret?
tare imi e ca la pretul lor gasesti jante si mai frumoase cu un et mai placut |
Au ET48 si costa 500 de lei (3 jante + anvelope).
Cred ca mai bine merg pe jante de Renault ca sa nu am probleme. |
et-ul e naspa parerea mea..ai nevoie de un et mai mic sa le scoti pana la linia aripii.
Iar pe jante originale n-ai ce alege frumos... mai cauta pe mercador,okazii, bazar 4tuning ca la dimensiunea aia ai sanse mari sa gasesti ceva frumossi ok la bani. |
Quote:
|
Din cauza asta am si renuntat la idee. Cam greu de gasit janta respectiva.
|
Eu zic ca nu era cel mai potrivit model de jante pentru Clio.
|
Odo: 83.000 km
Azi am facut singur revizia. Am schimbat: - Ulei - Elf 10W40 - filtru ulei - Mann - filtru aer - Mann Acum ca am toate sculele necesare pt revizie o sa o fac mai devreme, undeva pe la 7.000 km. Dificultati: desi am pus garnitura de cupru noua, aceasta a crapat si acum imi curge putin pe acolo. O sa monitorizez sa vedem ce se intampla. Daca nu curge mult stau asa pana la urmatorul schimb. |
1 Attachment(s)
ce zici de stilul asta ? 4x100 4x108
Wolfrace Triad |
1 Attachment(s)
sorin, ale mele nu iti plac?
|
@Loczero: mi se par prea ascutite pentru formele masinii.
@Jokere sunt ok, dar mi-am luat aparat foto si am cam cheltuit banii. Asa ca ma pun din nou pe strans si vorbim. |
1 Attachment(s)
In seara asta am facut cateva experimente cu blitz-ul.
|
1 Attachment(s)
Mi-a venit si senzorul ABS. Abia astept sa il pun ca sa se stinga bordul.
|
Mi s-a rupt rama de la schimbator de ceva vreme si am reusit in sfarsit sa o gasesc la un pret bun.
Era cam murdara, dar dupa o ora de frecat la ea a iesit foarte bine. https://i1252.photobucket.com/albums/...ps17586398.jpg Cautand pe ebay chestii pentru masina, am gasit un tampon cutie care pare a fi ok. Am vorbit cu vanzatorul si se pare ca se potriveste si pe 1.4 8V. https://i1252.photobucket.com/albums/...psf860d2b0.jpg si link-ul: http://www.ebay.co.uk/itm/161215368469? ... 1438.l2649 |
1 Attachment(s)
Usor, usor ma pregatesc de revizie. Total 220 lei.
Uleiul va fi Castrol Magnatec 10W40. |
1 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa schimb senzorul ABS si astfel s-a stins si becul din bord :) Cu ocazia asta am inlocuit si tampunul de la cutie - s-a schimbat total feelingul la schimbarea vitezelor si in frana de motor.
Ma bucur ca a venit primavara si pot sa lucrez la masina. La 90.000 km urmeaza schimbul de ulei si sper sa ii montez si buza de Fabia, pe care inca nu am cumparat-o. |
Odo: 91.500 km
Am facut revizia (ulei + filtre). Pana o sa imi iau niste jante mai mari ma gandesc sa le vopsesc pe astea un gri mai inchis. Cu ocazia asta vopsesc si tamburii/etrierii. Problema e ca nu stiu ce culoare merge, ca nu vreau sa iasa in evidenta (ma gandeam la un negru). |
1 Attachment(s)
Odo: 100.034 km
Masina a facut 100.000 km. Cu ocazia asta am sarbatorit prin schimbarea discurilor si placutelor. Am mers pe discuri TRW + placute Ferodo. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning