![]() |
Re: VW Golf III GBR
Quote:
Classic Green--> LC6U Sequoia Green--> LG6S/L2 Surf Green(95-96)--> LG7N Seafoam Green (93-94)--> LB6T Jade Green Pearl Effect--> LC6T |
Daca ti-a adaugat perla niciodata nu mai faci nuanta la fel decat cu exact aceleasi cantitati de vopsea. Dar daca ai si perle o sa fie si mai greu..aiurea rau
|
sa vedem ce-o sa iasa :(
|
vremea asta ma tine in loc...
-sper ca sambata viitoare sa vopsesc jantele, am luat vopsea, lac, etc etc si vreau sa ma pun pe treaba |
Ce culoare le vopsesti?
|
1 Attachment(s)
le fac albe
m-a ajutat un prieten sa editez o poza si chiar imi place cum se vede |
off:masina apare des in zona veteranilor?
on:daca e masina despre care vorbesc eu, toata stima, simpla si intretinuta! |
nu apare des, am trecut doar pe acolo de cateva ori
azi am termina de pus folie pe geamurile laterale din spate si luneta, transparenta 30%, vineri ma apuc de jante |
4 Attachment(s)
si cateva poze
|
lux....:Dpoate vinerea viitoare este frumos afara si ne vedem la biblioteca...ne auzim si bafta cu bibilitu:D
|
ms frumos :D eu astept zile frumoase sa vopsesc jantele alea...
urmeaza o noua buza de vr6, incerc sa cumpar OEM ptr ca ce-a din plastic am spart-o, si o prelugire ptr luneta de GTI, arata chiar bine :D usor suor ne punem pe treaba |
Vezi ca are un baiat una la vanzare la 1 milion, o culoare foarte frumoasa...
|
=)))) ba nush ce sa zic.....
pe pagina 1 sau 2 a topicului sunt cateva poze cu mine si cu ala cu golfu de GJ..... cum era ma frate sa fi cumparat eu alea :)))? bizar rau neniculeee :)):twisted::twisted: |
Absenta mi-o explic prin faptul ca in data de 18.03.2013 ITP-ul imi expira
toate bune si frumoase ma duc cu masina la itp, unde toti membrii familiei si prietenii fac itp-ul......inainte sa cu vreo 10 min sa termina domnu' de la itp masina imi este blocata pe rampa de catre RAR. ii asteptam pe magarii aia, ca nu le pot spune altfel si ma resping de la itp cu urmatoarele argumente: -tubulatura neetansa -joc flanse amortizoare fata -jante neomologate -funtionare lampa ceata partea stanga -dispersor cu acoperiri care reduc intensitatea luminii Semnat: George Sirbu. Ideea e in felul urmator: singurul punct adevarat este "tubulatura neetansa"! Stiu ca rasufla putin pe la mijloc este o gaurica extrem de mica care nu i-am dat atentie. Problema este ca acest George Sirbu este un atarnache, un prost si un necunoscator in domeniul auto fiindca: -flansele de la amortizoare nu se verifica cu masina pe cric -anvelopele sunt trecute in carte, nu avea nicio treaba cu jantele -golf-ul 3 are UN SINGUR BEC DE CEATA PE SPATE -stopurile sunt de gti, sunt cele fumurii. Cand i-am dat aceste argumente m-a facut prost si ca ce stiu eu cu ce sa mananca. Apoi mi-a deschis portbagajul si a vazut subwooferul, apoi a trantit portbagajul de am crezut ca imi sparge luneta si a inceput sa tipe: "Ce masina e asta??? Ce e asta discoteca pe roti? Asta e masina de curse, te-am luat in evidenta" in timp ce spunea asta scria ceva pe un registru. Am ramas surprins, nu stiam ce sa fac sa rad sau sa plang? Ce treaba are muzica cu masina? Lucrez in domeniu auto de ceva timp si cred ca stiu mai mult cu ce se mananca decat acel George Sarbu. Poate o sa vi se para o poveste amuzanta si ciudata in acelasi timp, dar uite ca se intampla in Romania! Azi am reusit sa refac itp-ul la o statie unde nu am mai fost niciodata si nu stiam pe nimeni! Dupa itp am primit talonul si urmatoarele cuvinte: "Foarte frumos golful, sta foarte bine pe directie si pe frane, e totul ok la el" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: |
Quote:
Bine ca ai rezolvat-o... |
crede-ma ca eram de genu :shock::shock::shock: nu stiam ce sa mai zic
|
Trebuia sai zici: Hai ma dai drumu' daici :))
Hai sa scoti cortu' pe afara ca nu l-am mai vazut demult. |
gbr: George Sirbu?
g. sirbu: da?! spune! gbr: da-i drumu de aici! =)) |
8 Attachment(s)
gbr-ul a intrat la vopsit!
+ aripa spate de pe partea dreapta(nu am poze) |
Quote:
|
-aripa dreapta spate
-aripa stanga spate -bara fata -bara spate -hayonul -aripa dreapta fata -aripa stanga fata -vopsirea totala a pieselor ptr ca daca faceam retus iesea tiganeala + urmeaza jantele iar luna viitoare ne apucam de distributie, tampon motor, bucsile de la bascule si vreau sa mai ridic evacuarea ca sta blegita....usor usor o aduc pe linia de plutire :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
polish abraziv 3m...cu capacu verde :D
e sfant :twisted: n-o sa se cunoasca urmeaza luna viitoare si capota, sper |
5 Attachment(s)
am terminat si cu jantele....au iesit cat de cat ok doar ca micile imperfectiuni ale jantelor mi-au cam dat de munca.....
urmeaza distributia |
au iesit bine man sa le stapinesti sanatos si fara incidente....:D
|
merci :D
|
Am mai umblat azi pe la golf, am schimbat:
-rola intinzatoare de la accesorii (FEBI BILSTEIN) -doua curele de la transmisie (DAYCO si GATES) |
.maine vin amortizoarele spate TATECHNIX ....sunt obligat sa le schimb ca cele de la eibach sunt facute praf....zici ca e barca...o data cu amortizoarele schimb si flansele cu tot cu rulment FEBI BILSTEIN.....
incet si sigur cu golful asta...... |
Frumos Golf-ul, sa ai noroc de el. :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc Mirel.
Maine cel tarziu schimb amortizoarele + flanse cu tot cu rulmenti |
sambata vin si arcurile sport tatechinx .....cand sa pun azi amortizoarele un arc era rupt deci pa-pa!
o sa ramana tatechinx reglabila spate si fixa fata eibach...o sa revin cu poze |
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis am venit cu cateva poze noi cu golful....
Intre timp: electromotor boshc + alternator valeo + discuri brembo + placute ferodo In rest suntem bine :D tzopaim pe strazi :D As vrea sa stau mai mult pe forum dar timpul nu-mi permite.... |
1 Attachment(s)
LED :D
|
hai cu poze si ziua, nu te mai ascunde atat :))
|
se vad urat ziua ma .....giurgiu style :D
trebuie sa le desfac sa le vopsesc interioru negru.... |
1 Attachment(s)
la taranoaia :D am intrat pe scanduri in curte, dupa ce am dat buza jos :oops:
|
1 Attachment(s)
:oops::oops:
|
esti cam alb la fata :)) ce fel se vede masca aia...
|
3 Attachment(s)
equalizerrrrrrrrrrrrrr + skeletonnnn :))))
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning