![]() |
te duci akolo unde scrie buildings shi dai sa cumperi warehouse
|
cautam doua persoane bazate (peste 51 respect) sa intre in gang...avem cele mai tari ponturi :wink: ...msg b66hak pe ym
|
bai ...
Va-am rugat ca sa facem un gang impreuna! Atunci am avea sanse sa terminam jocul la locul bun ... acum daca faceti 10 ganguri... nu avem NICIO sansa ... |
ACUM MAM INSCRIS SI EU, IN CE GANG SUNTETI K MA BAG SI EU...
AM NICK NAME-UL : MOXXU' PEACE :peace: |
:lol::lol::lol::lol::lol: ..... ciudat, ciudat ....... nu imi aduc aminte sa fi cumparat hookers :D .... acum dupa ce am vazut ca luati bani am zis sa cumpar si eu una ..... o iau pe candy si dau jos si vad asta :P :
Eve $318 $0 $1100 Sell Bobbi $477 $0 $1600 Sell unde am 0$ erau niste earnings : You have collected $3657 :lol::lol::lol: aaa si dilema mea, cum drq mi-au aparut :?: :!: ..... nu ca mi-ar parea rau :P :)))) .......btw nu dati taxi rob ca u go 2 jail :D ..... take care ;) edit:vad ca eve si bobbi nu sunt la street hookers, la mine acum nush la voi ....deci cum spuneam ... sa le fi agat in rave party :?: ...... Rally Rave party ( CeReS's rave party ) :lol::lol::lol |
Asa am patit si eu ..... au aparut
:D |
mda, mi-au aparut si mie, chestia e ca apar daca ai carisma, le agati in pubs, sau rave-uri.
de abia astept sa joc iara, is in spital de ieri dupamasa, mai am de stat pana la 10 (ora noastra) :) |
BIZ ce user ai ? sa te bag al hommies eu am ART
|
zetemte maine sigur fak 51 respekt .... aku am 50 si 0 stamina .... asa ca da-mi invitatie pt. gaska :D
|
Re:
Quote:
|
si acu ca am intrat in gang .... cum facem spargeri impreuna ..... sau .... toate chestiile .... ca yo doar am relation's cu zetemte
|
cataline am BIZ88 ... ;)
|
am intrat si eu pe acolo :lol: :lol: :lol: nu prea inteleg nimik.. dar ma descurc :lol: :lol:
Anami is my name cine vrea la homies |
ce caterinca... ideea e ca poti face spargeri daca toate alea care le ai tu, inteligenta, etc. sunt mai mari decat nr pe care-l necesita spargerea. Adica la taxi este 20, iar daca ai la toate peste 20 nu te ia garda. Pe mine nu m-a luat niciodata si ii rup pe taximetristi. :lol:
|
Cum faci sa primesti ajutorul unor hommies la o spargere ???
|
tre sa intri intr-o banda shi nu te ajuta homies te ajuta membrii benzii..
|
in ultimul timp am progresat foarte mult
am toate curvele posibile am si Rave Party : Mafia Rave Party si am si cea mai buna arma asta datorita unor oameni |
Insomnia Racing Party
CEL MAI IEFTIN !!! NICE BITCHES !!! FOR FREE !!! | WEED 4 | PK 4 | MM 5 | LSD 7 | BOOZE 5 | X 7 | AMPH 13 | |
la ce joburi ai nevoie de ajutor, la ce spargeri nu te poti duce solo ?
|
forex, bank ,value transport,federal reserve,steven seagull
|
Pai cum intram in gang ... sau am intrat deja .,.. am solid relation cu zetemte ... si hai sa dam spargeri :O)
|
Ce nick ai?
|
Te-am invitat.
|
raveboy am nick in jok
|
EvLSant0s , ink`s noooooob .. habar nu am cum e cu dracia asta :oops:
|
mda , m-am inreg. de 10 minute... si deja sunt in jail :) m-a batut o baba cica :D mama ei....
|
:lol::lol::lol: EvLSant0S .... vezi ca de fiecare data cand dai ceva la Robbery, iti zice la fiecare in parte dificultatea si de ce ai nevoie .... de ex :Old lady
Stamina required: 15 Difficulty: 10 stamina vezi ca iti dai seama unde e ...... dar partea cu difficulty tine cont de : Intelligence, Strenght, Charisma si Tolerance .... cam asa e .... parerea mea ... adk asa mi-am dat seama ca si eu am intrat de 2x ori la jail .... deci tine cont si de celelalte abilititi :P ... take care ;) |
eu mi-am facut 2 usere pan acu.. si nuj cum mam adreaq au disparut pe rand din baza lor de date... misto
|
interesant... singuru loc in care ma tot duc ii la rave party shi nu prea reushesc sa fac mare lucru... dece nu o bagat shi street racin'?
|
CeReS
Mafioso Cash:$1 584 912 Respect: 705 Spirit: Very high :twisted: :twisted: :twisted: cine vrea sa se bata cu mine ??? :twisted: |
93. StreetRacers Romania (by InsomniaRacing.Org)
Members: 33 Total respect: 6020 :twisted: :twisted: :twisted: |
Buuunnnnnnnnnnnnnnn
Userul lu` je este piratu, da mai am ceva de lucru pana la 51. Cand ajung iti zic si imi dai si mie un invite. Daca vrei. :D |
You are banned to 2005-02-05 09:23:51!
Ce e asta?asa mi-a aratat in joc knd m-am logat......... PEACE :peace: |
astazi ma atacat un tzaran si ma bagat in spital
erea la homies si erea cu rosu nu mi sa trimis nimic in legatura cau el (chestie deaia cu accept/decline) cum draqu de a putut sa ma atace ? si am vro 10-11 destia cu rosu nu stiu cum luati cum draqu ii sterg ? cum draqu apar? sper sa fie vro explicatie !!!!!! AM DE STAT 3 ZILE IN SPITAL SI MIA MAI LUATI SI APROX. 50 RESPECT |
si eu am patit la fel, pe nepusa masa...
aia cu roshu ii gasesti in barurui si rave party si nu ai ce face, ori i-o dai, ori ti-o da, decide serverul jocului. dar azi i-am dat-o si io lu' unu :twisted: |
pai si eu dadui la vro 4
asta erea singurul care erea mai bun decat mine eu stiam ca ei nu pot ataca in fine asta etste :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
ba ma chinui sa jefuiesc un taxi.. da deloc nu reusesc :lol: :lol: :lol:
|
Pai ai grija la dificultate!!! Trebuie sa ai Intelligence, Tolerance .... peste dificultatea crimei!!!
|
un nou pub in oras:
4SpeeD Pub droguri....biatches....ce vreti gasiti aici :D |
zetemte ... am respect peste 51 ... si am ceva bani
cum intru in gasca... am 2 conturi ... RebelYell si RebelELF |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning