![]() |
Re: Poll Sigla Club
Ramane Galben si negru. Cel care a facut-o vreau sa mi-o trimita pe mail [email protected] pentru a o da in lucru
Multumesc anticipat |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa, si pana la urma care ramane? care s-a votat? eu optez pt asta
|
Razvane ...ramane sigla #2 pe galben cu negru .....;)
|
deci s`a stabilit, asteptam de acuma stiker`ele ...
|
Hai Baieti Cu Sigla .... Mi-e Gata Masina Si Eu Nu Am Stiker ...
|
Nenea Heparu ...mai ajteapta putzintel ...acusik sunt gata ...acum sunt la taiat ;)....
|
si daca tot iti e masina gata....pune si u niste poze ceva....sa vad si eu cum a iesit....:D plzzzzz pretty plz with sugar on top :))
p.s. scz de offtopic |
Stikerele vor fi distribuite la 4 tuning day.
|
vreau si eu o idee cam la ce dimensiuni le faceti...
k sa le facem si noi aici in Bucuresti |
pai stai putin stefan..... ca si noi aici in bucuresti le putem face....dc sa va asteptam ? sau e valabila afirmatia doar pt cei din suceava ?
|
1 Attachment(s)
astept comentarii
|
Se fac stikerele intr-un singur loc. Si asta nu ca nu vreau sa faca si altii dar trebuie avut un control asupra numarului lor. De asemenea, vreau sa fie disponibile exact de 4 tuning. Asta este parerea mea. Sa fie disponibile odata cu formularul de inscriere si restul. Adica statut etc.
|
nus ce sa zic.....noi am dat deja banii ....nu vad dc sa nu le facem aici .....iti dam nr total de stickere...chitante...in fine....u esti EL PADRINO.....asa ca u decizi....
|
App Sper Ca O Sa Faci Stickerele Cu Toata Masina.......adica Ala Care Ti L Am Trimis Eu.....scz Daca Am Gresit...sunt Putin Matol....
|
scz de off topik dar....masinuta d p sigla seamana un pik a GT-4 :X
|
Gresit ...URS...E30 ...stilizat .
Arata bine si cu masina toata Mirciule ...acu nush care lea dat Stefan la facut .. |
mircik zi tu ma ce e ??? chiar sunt curios....totusi nu arata a E30...parerea mea
|
Eu lam facut ..deci ...eu jtiu ce e ...;) ..
Respect ink odata ;) |
Quote:
cat despre masina din sticker.....eu cred ca est un benz mai urat :)) p.s. sa ii dea careva accept la crazy drivers lui mesteru.....plz :D |
Odata cu semnarea actelor se va da accept din cate am inteles ...si I Hate Mercedes ....deci ...garantat nu e ;))
|
:))) deci s a votat este benz :))))) just playin' don't get mad :P
|
Eu Nu Prea Am Timp De Net Acum Sunt Destul De Incurcat Cu Licenta... Dar Cine Face Stickerele Alea?
|
Quote:
|
Se cheama contract :P...joking ....asa zic si eu ...stiker sa aiba doar membrii cu acte ...etc..
|
pai dupa tine m am luat......smarty pants :))
|
Quote:
marfa si sigla noua ;) |
Apropo de asta. Te astept si pe tine la salon ca sa faci ceav munca in favoarea clubului.
|
si eu...am sa fiu prezent toat 4 zile.......NUMAI PT CLUB:D......dar stttttt sa nu afle mama ca imi taie belegata
|
Quote:
|
ii dau moshule.....ii iau de la fondu clubului......ca doar este in favoarea clubului prezenta mea ......:P
|
care fond :lol: :lol: ?
|
ala la care am dat vreo......40 ron......si inca ceva....NOI NU FACEM TRICOURI PT 4TD ?
|
Quote:
facem geci :lol: |
u sa taci mah agariciule :P
|
Maine, care aveti numarul meu de telefon, va rog sa mai dati cate un bip si va sun eu ca sa putem stabilii intalnirea de seara.
|
si io merg tot pe sigla 2....arata ca suntem multi si pasionati de mashini....din greseala si neatentie am votat 1 dar tot 2 e baza ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning