![]() |
Re: Dacia 1300 (replica Gordini)
Numai BTL-ul avea dungile asa strambe...dar aparent nu e BTL....greseala mea...
|
hai la mine ca iti dau eu pompa de benzina de pe motoru 1.6 ;) o pui pe a ta in locu lu aia :P
|
Quote:
|
Quote:
|
BOGDAN_UWW - multumesc, da mi-am luat o pompa noua. Si defapt nu pompa era problema, ci mizeria din rezervor. Am scos din el mai bine de un pumn de rugina si doua etichete de pret.
Ieri am fost cu masina la RAR si zilele urmatoare trebuie sa primesc noile numere. Are cineva idee de ce imi face masina o intrerupere cand sunt la o turatie mai joasa si accelerez incet. Poate fi bobina? |
Quote:
|
Carburatorul ar fi reglat ca la carte, bujiile sunt noi, platina noua, avansul reglat cu stroboscopu si fisele par bune.
O sa schimb bobina si condensatoru de la delcou, poate se rezolva problema. |
ce mai face masinuta ?:D
|
Masina am mai scos-o la plimbare zilele astea, dar mare lucru nu am mai facut la ea.
Urmeaza sa ma apuc in forta de treaba dupa ce vin de la munte... |
11 Attachment(s)
Saptamana asta am mai lucrat la masina. Am dat jos cutia sa reglez grupu si i-am scutat arcurile.
Am mai cumparat o punte de R18. Urmeaza fuzete de papuc si sa fac rost de jante si ma apuc de tinichigerie. |
Arata bine masina, pozele sunt facute cu arcurile taiate sau inainte? Ai zis tu ca e mic garajul dar nu credeam ca este chiar asa de mic :-P E garaj de parcat masina nu de lucrat in el.
|
Pozele le-am facut cu arcurile taiate. Ar mai fi mers sa tai o spira...
Garaju asa a fost conceput doar pt parcat masina, cam greu cu spatiu. Singuru avantaj este ca am caldura. |
Quote:
abia astept sa vad dacia cu puntea de r18 pusa , smechera si bara antiruliu ;) |
Draguta masinuta ta... bafta in continuare!
|
fuzete de papuc diesel?
|
BOGDAN_UWW - sa vina jantele si fuzetele si atunci schimb tot
White_Dragon - multumesc si succes si tie. mustang G.T - da, de diesel |
1 Attachment(s)
CUmpar fuzete de papuc diesel si jante ATS Classic (sa fie minim 7j).
Poza cu jantele : |
Vindea cineva pe forum ATS Clasic, dar foarte scumpe...
|
Imi poti da link-ul, te rog?
|
|
Quote:
|
Da, nu sunt ce caut eu... Cred ca b08ygs se referea la alte jante.
Stiu ca o sa fie problema cu gumele, dar mai intai problema cea mare e ca nu gasesc jantele. Am vazut anu trecut pe net un set de vanzare, era si la pret bun, dar nu aveam dacia atunci. |
Alea care le-am vazut eu s-au vandut... erau din PH si erau de 8 si 9 J daca nu ma insel, proaspat reconditionate:)
Nici nu are rost sa iei de 5,5 ca e ca si cum ai avea roti normale de Dacie... |
Nu ma atrag deloc alea de 5,5j. Puteam sa iau de la remat un set.
Am gasit niste Borbet T pe 14 de 8j. Daca nu apar niste ATS-uri poate le cumpar... |
1 Attachment(s)
uite aici niste jante....pe 14 sau 15 cred ca sunt , am uitat sa ma uit la j :D am trecut pe la unchiul meu sa vad ce jante mai are....
|
7x15 et12 scrie pe ele ;)
|
Nu-s rele jantele, dar parca nu dau asa bine pe dacie...
|
Quote:
|
Ronal turbo :rolleyes2
|
Si Ronal Turbo si RSL Cult mi-ar placea daca as gasi...
Sunt cam rare pe la noi si preturile pe masura... |
Da si Melber alea de sus sunt frumoase, buza polisata si miezu auriu sau alta culoare.... cu anvelope 195 45 R15, eu zic ca dau foarte frumos pe Dacie
|
1 Attachment(s)
Ar arata si alea foarte bine asa cum zici tu, dar mie imi place pe dacie ideea de roti mici si late.
Am gasit de vanzare Borbet ca cele din poza pe 14, 8j. M-ar bate gandu sa le cumpar. |
5 Attachment(s)
Zilele trecute am schimbat volanul (multumesc popasan).
Ce parere aveti de jantele astea? Ar da bine pe dacie? Sunt pe 13, 7j Et25 |
Sunt foarte interesante :D mici si late fix cum trebuie...
Sunt la bazar niste anvelope 175 50 sau cu 60 R13, ar merge perfect pe jantele astea |
Quote:
- jantele arata frumos dar sunt cam pline... ar trebui sa le cantaresti sa vezi cat au :) |
Ce table sunt alea, ca arata foarte bine, poate vrei sa le schimbi cu unele de opel? :)
|
1 Attachment(s)
b08ygs - am gasit 2 cauciucuri Good Year in stare buna 185 60 13 zicea nenea ca ar mai avea inca 4 bucati tot cam aceeasi dimensiune.
Jackass - Ms. Au 7,5 kg bucata. BUBa^^^ - sunt SSF Mattig. Nu pot face nici un schimb ca inca nu le-am cumparat. Posibil vineri sa le iau daca ma decid. Sunt curios cat de mult ar iesi in exterior jantele astea... Ma tem ca nu suficient pe cat as vrea. Daca le iau m-am gandit sa le fac asa: |
asa chiar ar arata bine masina :D ce volan smecher ai..tre sa il invart si eu o data :lol:
|
2 Attachment(s)
Ies destul de mult jantele alea in exterior, exista la mine in oras un Golf 1 cu Mattig doar pe fata, am gasit si 2 poze, nu prea clare.
Din ce am vazut in realitate, se potriveste perfect pasajul de Golf cu janta d-asta dar poate tu nu vrei sa umbli la caroserie... |
BOGDAN_UWW - Cu prima ocazie il invarti.
Andreynyo - Alea de pe golf cred ca au Et mai mic de 25. Daca ar iesi si la mine atat de mult in exterior as fi foarte multumit. La caroserie o sa umblu in asa fel incat sa nu imi frece rotile , dar nu o sa pun pasaje de golf, o sa le bat pe cele originale. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning