Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

akimoto 14-02-05 17:10

si io iau enesixu de la staici, pun pe el biturbo si 2 butelii mari de nos si te-am halit :chainsaw: :2gun: :pistoles: :flamed:

SEBASTIAN 14-02-05 17:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
si io iau enesixu de la staici, pun pe el biturbo si 2 butelii mari de nos si te-am halit :chainsaw: :2gun: :pistoles: :flamed:

Sa nu uitam ca acest topic nu l-am deschis eu si nu e vorba de masina mea aici.
Cat despre Nitro de la Florin poti sa iei si masina nu-mi fac probleme.

LEXUS 14-02-05 23:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tazmania\"
toata aberatia care-ai scris-o

:evil:
1-NU SUNT AVOCATUL NIMANUI INSA DACA I-AM LUAT APARAREA IN ACEEA PRIVINTA MI S-A PARUT K ARE DREPTATE.
2-MASINA LUI VIRGIL AM VAZUT-O SI EU ASTA-VARA IN BUCURESTI , NU STIU CE ARE SUB CAPOTA INSA CAT AM VAZUT POT SPUNE CA ESTE OBOSITA..LA FEL CUM A ZIS SI SEBI
3-SEBASTIAN A FACUT UN LUCRU URAT CAND I-A IMPUS LUI VIRGIL SA SE DEA CU ALTII PENTRU A AJUNGE LA EL....CHESTIE CU CARE NU SUNT DE ACORD..DACA NU-I VA FI FRICA CA POATE PIERDE SE VA DA.CEL PUTIN ASA BANUIESC..
4- DACA AI STII CAT DE CAT DE LA CURSE AI FI VAZUT CA SI-A FURAT-O SI EL CU CIELO..DE CATEVA ORI..DAR CU SUBARU NICIODATA..
5- MAI USOR CU ACUZATIILE IMPOTRIVA ALTORA CA NU TE-A JIGNIT NIMENI, MAI ALES EU, ASA CA TE ROG SA-TI CONTROLEZI REACTIILE
si ca tot ai zis ca n-o fi vre-un Schumi...Eu din cate stiu este campion national la karting...sa ne spune Sebi dk este sau nu....
NU MAI ATACA PE ALTII CARE SI-AU FACUT UN DRUM IN VIATA..DK NU AI REUSIT NICI MACAR SA-TI CASTIGI PUTIN RESPECT

SEBASTIAN 15-02-05 13:10

LEGAL RACING

Vad ca aici e ceva care ma vizeaza in mod direct fapt pentru care-mi voi permite sa intervin.
1. Nu am avocati si cred ca nici nu e cazul sa am putand sa ma descurc foarte bine in orice situatie, insa multumesc celor ce sunt atenti la mine si m-au inteles macar in parte.
2. Legat de acel om cu acea masina, exista insa nu a confirmat cu nimic, are si modificari eu am vazut cate ceva insa masina nu m-a convins, da are potential insa de la a vorbi pana la a face e drum lung iar acel om il bate mai mult cu gura de vreo 3 ani incoace.Aici e dovada : http://www.autostop.home.ro/auto/toyota.htm
3. Nu consider ca am facut un lucru urat, dar e ca si cum m-as da cu Seatul galben, trage ceva insa sunt din filme diferite. Nu ma pot da aiurea cu toti care au pretentii mai trebuie sa si confirme, iar in definitiv eu ii pot face reclama chiar daca-l bat ,dar daca o fura de la masini mult mai jos cotate sa fie sanatos.
Nu sunt genul care sa refuze aiurea o lupta insa pe banii mei si munca mea ma dau cu cine si cand vreau.Daca cineva se simte jignit e problema lui si are tot timpul, atat cat e civilizat, sa demonstreze contrariul pe pista.
Daca-mi aduceti masini f tari cum ar fi un Sl55amg, sl65amg, Porsche turbo, McLaren F1, masini cu adevarat tari nu voi refuza o lupta, nu sunt las si s-a vazut ca m-am dat cu masini mult mai tari cand aveam Cielo.
Nu imi este, nu mi-a fost si nici nu-mi va fi frica niciodata sa ma dau cu nimeni.
4. Lupta cu Subaru ramane deschis oricand pot gresi si eu.Pot pierde o lupta dar nu un razboi.
5. Nu cred ca e cinva in masura sa-mi masuare si cuantifice calitatile mele de sofer-pilot, nu am fost campion la karting deoarece trebuia sa invat dar participam la diferite concursuri unde aveam norocul cate o data sa-i bat si pe campioni.
Am condus mult, am inceput pe dos, prima data am invatat sa plec tare apoi incet, la inceput am condus mai mult masini de curse apoi de strada, experienta cateva cursuri si cam atat.
Faptul ca ma comparati cu Sumi ar trebui sa ma bucure insa pot spune ca am orgoliul si personalitatea mea cerandu-va respectul de a nu ma mai compara cu nimeni. Va multumesc!

catalin rs4 15-02-05 15:35

sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??ßcum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seam ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :D

catalin rs4 15-02-05 15:36

sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??cum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seama ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :D

LEXUS 15-02-05 16:21

CATA..acuma esti putin RAU :evil: cat are un sl55amg suta?in 4.1 nu? sau poate real ceva mai jos...4.1 are un wrx-prodrive care-l urca la 310cp..deci n-ar fi mare chestie sa bata un sl..daca ne luam dupa date..sunt multe subaru la 3 , pna-n 4 secunde....nu e ceva greu de realizat..
normal ca in fata la McLaren n-ar avea sansa..pe 400m..iar pe 1000 nu incape discutie..era un filmulet pe net intre un McLaren si o Supra VeilSide..si si-o fura rau supra :wink:

catalin rs4 15-02-05 17:04

sebastian nam nimica cu tine mam convins de foarte mult timp de tine....dar tu sti ce vorbesti??cum poti sa compari subaru cu sl 55 amg sau 65 amg!!!! nu mai zic de mclaren f1!! tu nu cred ca iti dai seama ce vorbesti!! sunt sigur ca teai dat cu sl 55 amg cu mosi care poate statea doar la semafor..un sl55 amg face 200 sub 14 secunde sa numi spui ca subaru scoate timp mai bun..ca maine imi cumpar 2 subaru :Dlexus te inteleg ca esti subaru fan si ii ok..asta..una este teoretic si pratic este total altceva!!! si aici in germania sunt multi cu subaru tunate si de serie tot ce vrei..dar nu se dau asa in vant cum o fac alti cum sa ajungi sa compari subaru cu sl sau mclaren f1??? :?: numai cand te gandesti la pret!!...un subaru stock face 200 cam in 28 de sec..daca nu ma insel si de unde ai vazut tu ca supra lui dz1 ii obosita? :?: subaru nu va avea niciodata ce are o supra....!!! poate sa aiba si 1000 cp subaru..si sa faca 100 in 2 sec..

akimoto 15-02-05 17:33

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Daca-mi aduceti masini f tari...........McLaren F1, masini cu adevarat tari nu voi refuza o lupta.........

Sebi, o fi tare Subaru tau da' ca sa stai langa un McLaren F1 ar trebui sa fie trecut pe aici, pe undeva.. http://www.fast-autos.net/14mile.html
si nu numai ca nu-i trecut dar chiar nu-i nici un Impreza pe lista si banuiesc ca exista in lume si mai tari decat al tau :roll:
:P

LEXUS 15-02-05 19:12

Quote:

Quote:

Daca-mi aduceti masini f tari...........McLaren F1, masini cu adevarat tari nu voi refuza o lupta.........

Sebi, o fi tare Subaru tau da' ca sa stai langa un McLaren F1 ar trebui sa fie trecut pe aici, pe undeva.. http://www.fast-autos.net/14mile.html
si nu numai ca nu-i trecut dar chiar nu-i nici un Impreza pe lista si banuiesc ca exista in lume si mai tari decat al tau :roll:

daca te-ai fi uitat atent la topicu asta ai fi vazut ca wrxu care l-am pus eu ar fi primul in lista aia a ta..nu mai scrie fara sa te documentezi inainte..
iar discutia asta cu cea mai tare masina pana la 100 sau pana la 1/4 mila nu va fi niciodata valabila atata timp cat nu sunt adunate toate masinile performante....
chiar sapt trecuta au aratat pe discovery la RIDES pe unii care au construit dintr-un chevy un monstru de 1200cp biturbo care facea de la 100km/h la 220km/h DOAR 1.5 secunde...CREDEAI K EXISTA ASA CEVA???nu cred
si inca un Corvette ZR1 modificat tot de 1200cp ..care apartinea tipului care se ocupa de softul pentru respectivul chevy...

in cartea recordurilor McLaren f1 si-a detinut suprematia de cea mai rapida masina multi ani...chiar daca au fost altele mai rapide...
veniti cu argumente cand e vorba de un versus atat de vast

SEBASTIAN 15-02-05 21:38

Quote:

Quote:

Poate ca m-ai inteles gresit.
Unu masina mea nu e serie ci foarte modificata.
Doi am spus ca nu refuz o lupta cu masini in fata carora ar pali oricine chiar daca m-ar batea, dadeam o replica cuiva care se indoia de faptul ca m-as da cu o masina pe care o cred mai tare.

SEBASTIAN 15-02-05 21:46

chiar sapt trecuta au aratat pe discovery la RIDES pe unii care au construit dintr-un chevy un monstru de 1200cp biturbo care facea de la 100km/h la 220km/h DOAR 1.5 secunde...CREDEAI K EXISTA ASA CEVA???nu cred
si inca un Corvette ZR1 modificat tot de 1200cp ..care apartinea tipului care se ocupa de softul pentru respectivul chevy...

in cartea recordurilor McLaren f1 si-a detinut suprematia de cea mai rapida masina multi ani...chiar daca au fost altele mai rapide...
veniti cu argumente cand e vorba de un versus atat de vast
[/quote]
Am sa fiu punctual.

Chestia cu CHEVI corvette de la tv a fost o exprimare gresita.
F1 McLareen este in cartea recordurilor pt ca este de serie asa de rapida.

quattro 15-02-05 22:52

Avind in vedere ca se construia intr-o serie de 1500 buc. pe an, intradevar McLaren F1 , este pina la ora actuala singura masina de serie care a reusit viteza de 387 km/h, avind la bord 40 000 km.
Imi aduc aminte cind sa facut testul ca inginerii care venisera special din anglia la test, stateau cam crispati, nestiind daca masina va rezista, si cum se va comporta la acest test.

LEXUS 16-02-05 10:48

Sebastian...nu neg ca a fost exprimare gresit..mi se pare cam F22 la 1.5 sec:))..dar n-am fost atent la vorbaria in engleza..daca stii de unde as putea lua episodul resp?sa-l ascult mai atent?
treaba cu McLaren nu eram sigur daca a fos introdus Koenig-ul...ca auzisem ceva ...si nu stiam exact dk a fost omologat in Carte sau nu..

akimoto 16-02-05 12:14

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
Quote:

Quote:

daca te-ai fi uitat atent la topicu asta ai fi vazut ca wrxu care l-am pus eu ar fi primul in lista aia a ta..nu mai scrie fara sa te documentezi inainte..

Lexus, unu la mana, nu te mai baga in seama cand mesajele nu-ti sunt adresate tie
doi la mana, documenteaza-te tu inainte sa postezi aberatzii, pe site-ul ala pot si eu sa-mi pun masina si sa scriu la detalii ca are 450cp si face suta intr-o secunda jumate
si trei la mana, sa traduci neaparat chestia aia... \"claimed figures\"

de Prelude-ul asta ce zici ? http://www.modifiedcars.com/cars/5551.htm
se pare ca bate grav toate masinile din lume !!! cu numai 350cp :shock:
trebe' neaparat sa fac un topic special pentru el, ceva de genu \"Prelude vs. orice masina, motor, elicopter, avion, raketa, etc...\"
ca doar daca scrie pe modifiedcars.com inseamna ca tre sa fie si adevarat, nu-i asa ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LEXUS 16-02-05 13:56

ai face sa nu mai dai asa de tare atata timp cat NU CITESTI CU ATENTIE... topicu asta a fost creat pentru a se vedea autenticitatea spuselor de pe sit...
si daca preludeu ala e pe bune...de ce nu?..vezi ca prea ataci fara motiv anume...oricum EU ma opresc aici...tu poti sa continui CAT vrei :wink:

SEBASTIAN 16-02-05 14:47

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Lexus, unu la mana, nu te mai baga in seama cand mesajele nu-ti sunt adresate tie
doi la mana, documenteaza-te tu inainte sa postezi aberatzii, pe site-ul ala pot si eu sa-mi pun masina si sa scriu la detalii ca are 450cp si face suta intr-o secunda jumate
si trei la mana, sa traduci neaparat chestia aia... \"claimed figures\"

de Prelude-ul asta ce zici ? http://www.modifiedcars.com/cars/5551.htm
se pare ca bate grav toate masinile din lume !!! cu numai 350cp :shock:
trebe' neaparat sa fac un topic special pentru el, ceva de genu \"Prelude vs. orice masina, motor, elicopter, avion, raketa, etc...\"
ca doar daca scrie pe modifiedcars.com inseamna ca tre sa fie si adevarat, nu-i asa ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu-l judeca gresit, nu e vina lui ca episoadele auto mai sunt traduse si de cofetari. Asa au spus am vazut si eu insa trecand prin filtrul mintii poti folosi putin discernamantul.Poate si exprimarea celui care vorbea era nu foarte concreta o fi spus intr-o clipa jumate aia au tradus in secunde, vroia sa scoata in evidenta oricum dinamica extrema a acelor monstrii.
Hai sa nu ne certam airurea.

LEXUS 16-02-05 16:11

exact :oops: daca as vedea episodul inc-o data...as traduce singur..probabil k au zis intr-o clipa..oricum..la ce se produce acuma..nu mai e mult pana acolo :lol: :lol: :lol:

adi01 17-02-05 23:14

de la 100 la 220 ... in 1.5 sec? .... pai... nush... da intai tre sa iti pui creieru si cu organele interne in portbagaj ... da de la 0 - 100 ... cam cat ar trebui sa faca ? 0.5 sec? iti dai seama... cand accelerezi.. ramai ca in desene animate? nici F22 nush daca prinde 0-220 KM in sa zicem 2.5 sec.... :lol:

SEBASTIAN 19-02-05 16:00

LEGAL RACING

Hai sa abandonam treaba cu emisiunea de la tv, cu televizoru s-a mintit poporul. Chiar daca asa au spus aia nu avea cum sa fie real, dar faptul ca a spus ce au tradus unii nu e de criticat in halul asta omul a vrus sa va impartaseasca din informatia lui. A avut o informatie eronata pe care nu el a furnizato si doar retransmiso.
Hai sa dam alta nota subiectului asta.
Eu spun ca sunt masini si masini si multe au sanse sa fie prima la sosire depinde cat de mult si de bine investesti in ea apoi condusul.

LEXUS 19-02-05 16:19

exact:))merci Sebi :wink:

SEBASTIAN 20-02-05 00:53

LEGAL RACING

Pentru putin.

SEBASTIAN 25-02-05 01:15

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4794

LEXUS 26-02-05 08:35

ai ajuns deja la stadiul de versus :roll: ..ar fi interesant..dar totusi pe 400m..eu sunt sigur ca cea pusa de mine are n2o

TND--TEAM 28-02-05 11:01

foaret tare masina :roll:

Greddy T67 01-03-05 00:12

Intradevar se lucreaza la aceasta masina cu multa profesionalitate si cu si mai multi bani.....insa singur lucru care ma face curios este daca la cursele care vor fi si daca vei pierde cu RS4 lui Cata sau cu vreun Porsche preparat ce ii mai faci la masina??
Si dupa cate am inteles in Supra se investesc la fel de multi bani la ora actuala....
asta numai daca ai pierde...ceea cred ca este posibil...
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca imi dau cu parerea????

Singurul avantaj pe care il are subaru este greutatea....insa celelalte au motorul mai mare care este un mare avantaj......
Pe 400m are sanse foarte bune insa pe distanta masinilor puternice 1000m va avea probleme....
Cu masinile de serie nu ar avea oricum niciun adversar insa ar si o lupta incorecta sa faci cu masini de serie......

SEBASTIAN 01-03-05 06:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Greddy T67\"
Intradevar se lucreaza la aceasta masina cu multa profesionalitate si cu si mai multi bani.....insa singur lucru care ma face curios este daca la cursele care vor fi si daca vei pierde cu RS4 lui Cata sau cu vreun Porsche preparat ce ii mai faci la masina??
Si dupa cate am inteles in Supra se investesc la fel de multi bani la ora actuala....
asta numai daca ai pierde...ceea cred ca este posibil...
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca imi dau cu parerea????

Singurul avantaj pe care il are subaru este greutatea....insa celelalte au motorul mai mare care este un mare avantaj......
Pe 400m are sanse foarte bune insa pe distanta masinilor puternice 1000m va avea probleme....
Cu masinile de serie nu ar avea oricum niciun adversar insa ar si o lupta incorecta sa faci cu masini de serie......

Sunt multe de facut la masina in continuare si daca o fur asta e se mai intampla insa nu de la un RS4, va asigur.

catalin rs4 01-03-05 14:58

of sebastian ce te face pe tine asa de sigur? nu vreau sa ne certam acuma dar poate imi raspunzi si mie la intrebarea mea...ai spus acuam nu de la un rs4 ca si cum ai fi zis nu de la un a4.... :lol: oare ce se intampla dupa 200 la ora??din cate stiu eu un subaru nu merge mai mult de 240-250 ce faci atunci cand am sa trec pe langa tine?

SEBASTIAN 01-03-05 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
of sebastian ce te face pe tine asa de sigur? nu vreau sa ne certam acuma dar poate imi raspunzi si mie la intrebarea mea...ai spus acuam nu de la un rs4 ca si cum ai fi zis nu de la un a4.... :lol: oare ce se intampla dupa 200 la ora??din cate stiu eu un subaru nu merge mai mult de 240-250 ce faci atunci cand am sa trec pe langa tine?

Majoritatea WRX STI sunt limitate iar eu unul din primele lucruri pe care le-am facut a fost sa elimin asta cu SLD HKS.
A mers cu ea cu admisie, tobe si presiune putin mai mare in turbo cu cca 270 fara a fi maxim sau a da vre un semn de oboseala.
O sa ne jucam si mai vorbim dupa.Nu vreau sa te sperii cu vit max.

catalin rs4 02-03-05 04:29

eu sunt sceptic..ca subaru ii limitat...dar in fine..eu stiu ca subaru de serie merge 244...oricum pt 400 de m..sunt sanse sa ma bati...te ajuta foarte mult greutatea... :twisted: sunt si 2 masini diferite rs4 si sti...vom vedea la vara.... si daca ar fi sa pierd nu mas supara..pt ca intotdeuna exista unu mai bun...eu sunt curios cinei primul al 200..

SEBASTIAN 02-03-05 07:21

L E G A L R A C I N G

1 Attachment(s)

E limitata de serie pe la 253-255 dar nici mult peste nu face am stat f mult timp sa sar de 250 cu a mea de serie, dar dupa primele modificari deja era altceva.
cauta piesa identica cu a mea la www.hkseurope.con la pirese de impretza electronice.SPEED LIMIT DEFENCER.
The HKS Speed Limit Defencer (SLD) is an electronic item designed to combat a vehicles top speed restriction that some vehicle manufacturers impose on their cars. Very easy to install the SLD is attached to the cars wiring loom and adjusts the vehicles speed sensor signal to fool the ECU into believing it is actually going slower than it is.Vehicles Produced Between: 92/11~00/8
Engine Type: EJ Series
Part No: 4502-RA002
Model No: GC8

LEXUS 02-03-05 13:58

subaru poate si peste 270 clar..am avut un filmulet cu modelul 2002 parca la 309 km/h in Japonia .imi pare rau ca nu-l mai am k l-as fi pus aici

SEBASTIAN 02-03-05 18:37

Re:

Quote:

subaru poate si peste 270 clar..am avut un filmulet cu modelul 2002 parca la 309 km/h in Japonia .imi pare rau ca nu-l mai am k l-as fi pus aici

Da se poate si mult mai sus.
Cand am mers dupa cum am spus era destul de aproape de serie masina si facea viteza 270 usor fara sa se plafoneze acolo dar atat am avut loc sa-i dau si culmea dupa 260 se comporta mai bine decat la 200.

Greddy T67 02-03-05 19:04

Ar fi prima masina din lume care se comporta la viteza mai mare mai bine decat cu viteza mai mica......probabil o culme a naturi....
260Kmh pe bordul unui Subaru nu este mai mult decat 240 in realitate....si aste iti garantez ca este asa.....nu vreau sa deschid o discutie despre cat arata si cat este real dar toti producatori auto pacalesc ca asta......pana si firma ca masseratti au nevoie de asa ceva....la 210Kmh masina merge cu 190Kmh reali.....asta ultimul model de GT...???
SLD-ul de la HKS se gaseste in toate masinile japoneze aproape.....o piesa ieftina si eficienta.....am si eu unul acasa de vanzare.....

catalin rs4 02-03-05 21:32

Re:

Quote:

ce naiba :lol: sa testat aici subaru timp de 100 mii dekm..masinamerge 244 km/h nui facuta pt viteze mari..asta poate sa zica fiecare ce vrea..sunt si pe subaru forum si stiu ce vb....de subaru care spui tu lexus este unu facut de exvitermini are peste 600 cp si sau bagat o gramada de bani in masina aia sa tinga viteza aia...!!

LEXUS 02-03-05 22:06

o sa caut filmuletu si sa-l pun..
iar pt cel ce-a zis ca ceasurile nu-s precise am citit acu ceva vreme intr-o rev un test drive..la mai multe modele..seria3, megane, solenza, si nu mai stiu ce....inca unele..si pe solenza diferenta dintre a 5-a roata si indicator a fost de vreo 5-6km la viteza maxima..la megane de 2parca si la bmw erau la fel..
deci nu stiu eu ce maserati ai vazut tu care sa arate o eroare asa de mare....

SEBASTIAN 03-03-05 07:09

Re:

Quote:

Quote:

ce naiba :lol: sa testat aici subaru timp de 100 mii dekm..masinamerge 244 km/h nui facuta pt viteze mari..asta poate sa zica fiecare ce vrea..sunt si pe subaru forum si stiu ce vb....de subaru care spui tu lexus este unu facut de exvitermini are peste 600 cp si sau bagat o gramada de bani in masina aia sa tinga viteza aia...!!

Oare sti cat am bagat eu in masina si cati cai o sa aiba?
Vitezometrul se tareaza.
Nu stiu nici un Subaru care nu a prins 250 de serie, poate corect e sa declari maxim de serie 244 dar tinuta mult la maxim trece si ajunge in limitare.

SEBASTIAN 03-03-05 07:17

L E G A L R A C I N G

Eu am masurat sa vad eroarea de bord cu GPS si poate la vara ii ajut pe mai multi sa faca asta.
Bordul arata corect.
La BMW pe bord erau 95 si real pe GPS 100, sunt roti mai mari, iar bordul nu a fost tarat.
La Peugeot la 100 pe bord real erau cam 97-98km/h.
Dacia 1310 cu roti 13/5,5j anvelope 175/65/13 era cam 1km diferenta

catalin rs4 03-03-05 12:56

sebastian nu stiu cati bani ai bagat tu in masina poate ai bagat ceva..dar nu ma intereseaza nui treaba mea...dar sa numi spui ca subaru merge 300 acuma.. :lol: pt ca asa prost nu sunt!!! sunt si eu pe subaru forum in germania tiam mai zis si acolo sunt oameni care au habar si au si ei subaru de peste 400 cp si toti au spus acelais lucru dupa 250 nu se mai intampla mai nimica.... :twisted: dar pana la 200 trag bine..!! nu te supara pe mine astai adevarul sti nui masina de viteza finala!! toti miau spus asta!!

SEBASTIAN 03-03-05 23:04

Re:

Quote:

sebastian nu stiu cati bani ai bagat tu in masina poate ai bagat ceva..dar nu ma intereseaza nui treaba mea...dar sa numi spui ca subaru merge 300 acuma.. :lol: pt ca asa prost nu sunt!!! sunt si eu pe subaru forum in germania tiam mai zis si acolo sunt oameni care au habar si au si ei subaru de peste 400 cp si toti au spus acelais lucru dupa 250 nu se mai intampla mai nimica.... :twisted: dar pana la 200 trag bine..!! nu te supara pe mine astai adevarul sti nui masina de viteza finala!! toti miau spus asta!!

Cate Subaru ai condus?
Nu spun mai mult decat ca tu-ti exprimi parerea ta.
Nu te mai grabi cu vorbe cine stie poate ma bati, asta e viata...

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning