![]() |
Re: Nova GT Pitesti!!!...
Quote:
|
2 Attachment(s)
Filmuletele cu finala... :-)
|
Astept pareri si ideei de tuning!...
|
Parerea mea: jante aliaj model frumos, coborata un pic, eu i-as da jos eleronul de fabrica si i-as pune unul la luneta (dar finut, care sa continue linia plafonului, nu ceva trantit acolo), folie autorizata (ma rog... cat de autorizata vrei tu sa fie) si ar fi o idee la interior fete de SuperNova, dar nu stiu cat de bine se potrivesc, am inteles ca pe la manivela ar fi probleme.
In rest e chiar OK masina, finala imi place mult. |
Quote:
|
ba...sincer..parerea mea...e ca eleronul nu merge decat pe masini sport..si Nova nu e deloc sport..si performanta...sa fim seriosi ..e dacia....asa ca mai bine te lipsesti...cel mult unu dala de super nova cu stop incorporat..sau unu fff jos ca la Peugeot 405...
fara ceva inalt sau mai stiu io ce ca o dai in kitsch...pana acum ai facut totul ok si fetele interioare de usi se potrivesc si de Solenza...ca sunt aceleasi... Hai bafta si tine-ne la curent |
Eleron am de SuperNova dar o sa il dau jos si cred ca nu o sa ii mai pun eleron :)... Acum sunt in cautarea fetelor de usi, dar pana acum nu am gasit nimik :(... Ms!...
|
Imi place cum a iesit masca.......presupun ca o vopseshti in culoarea mashinii, nu?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gata am montat si filtrul sport!... :-)
|
Esti tanar dar macar ai gust, nu zic ce e exceptional, dar macar ai inceput si esti pe cale buna, peste 3-4ani cand te uiti pe pozele aztea o sa bati capul in masa :P
Sunt multi mult mai in varsta care habar n-au cum se mananca "tuningul", tine tot asa si invata cat mai mult!!! |
sunt curios daca filtru ala nu trage de acolo aer cald
incearca mai bine sa il duci cat mai aproape de faruri sau de grila fata ca eu zic ca nu trage bine aer de acolo in rest imi place cum ai inceput ca o idee cred ca o culoare mai frumoasa sau poate chiar sa ii faci plafonul negru lucios sau cum ii zice eu zic ca ar da super bine apropo filtru ce firma e si cat ai dat pe el??? |
Quote:
|
Quote:
|
Nu lasa filtrul acolo ca trage numa are cald. Asa l-am pus si io prima data si masina tragea mai greu.
|
Am sa il mut langa farul drept in dreptul grilei... dar nu stiu cu ce sa il prelungesc pana acolo :(.... Dar 100% il mut :).... MS!... Succes!...
|
2 Attachment(s)
cocot 28 uite o poza cu o nova din pitesti cu capota modificata si este super draguta. in fata are bara normala+un spoiler si pe spate e asa si asa
|
Da misto capota.... Eu cred ca doar o aplec peste faruri nu ii mai fac si gaura aia ;).... In rest sincer nu prea imi place :).... Ms!....
|
...la nova aia gri cu spatele din poza parca e pom de craciun :lol: in rest spor in continuare :-)
|
Quote:
|
Ce URATAAA aia! zici ca e... URATA
|
Rog un operator sa stearga posturile: #57, #58, # 59, #60, #61, #62... MS!...
|
3 Attachment(s)
Noile jante!... O sa revin cu poze reale!...
|
chiar te rog.....super jantele...pe cat sunt?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si cu pozele cand ne incanti privirea?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Sper sa va placa!... :D
|
marfa jentile
hai sa le vedem cat mai repede pe masina cum dau sa le stapanesti sanatos |
Marpha mai baiatule jantele ,chiar cred ca sta bine pe nova ,(da nu uita poate mi le dai mie palea in 3 prezoane dupa dacie;)
|
Superbe jantele! Sa incalti masina cat mai repede cu ele sa vedem rezultatul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cat ai dat p ele ?? :> peste 500 de euro ??
|
Quote:
|
ma da ieftine mai sunt piesele pe la voi pe acolo :D....nu pui si tu rotitele alea pe masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning