![]() |
Re: Ultimul kitch veritabil
astia isi bat joc de masini... oribile
|
:)))) asta cu dacia alba .. se crede vrun xibit :)))))ca a putut sa faca la masiana:))) cum o merge frate prin oras .:)))
|
Oooooo, foarte original ! Ii e frica omului sa nu se incalzeasca ce are in portbagaj :lol:. SUPER KITCH ! ...Deh, se mai intampla, nu i-a iesit reproducerea eleronului Gemballa ( trebuie sa se duca cineva sa-i spuna ca are aerisiri laterale si e montat pe Porsche cel de la Gemballa).
|
sau poate vrun geniu vrun om cu carte la cap a studiat aerdinamica masinii si a ajuns la concluzia ca trebuie pusa cocoasa aia. cine stie o fi vrun rezervor de combustibil (cum e la camile pt apa si alte substante hranitoare pt ea) paotecine stie vrea sa primeasca vrun premiu de la dacia cum e si ala care a facut marea invetie la dacia berlina cadn a prelungit capota de la portbagaj pentru o aerodinamica mai buna cica
|
de ce aveti mey voi cu omu poate duce animale la targ si cum le duce in porbagaj tebuie sa respire si ele cumva e chiar o idee utila pt mersoanele care vand animale :)
|
Ultimul kitch veritabil
Quote:
acolo sigur e ascuns un motor de pe un 911 cred ca e de 3,7 biturbo la cat de mare e!!! :twisted: si mere de minune cu evacuarea dubla, sigur asta e :twisted: |
...crek are un motor d rezerva;) si il tzine "fresh"
|
:shock:
Si cand te gandesti ca a mai dat si bani pt. asta e si mai groaznic |
ma,am vazut si io tampenii,si masini "molestate",dar asta le intrece pe toate. ar trebui sa se infiinteze o institutie pentru protectia masinilor impotriva "ciudatilor"-ca sa nu zic altfel.
ceva de genul protectia copiilor. un loc unde sa se refugieze toate masinile vitregite de soarta,si unde "personal specializat" sa le acorde asistenta,si sa le scape de asemenea vome.......... doaaaaaaaaamne,ei miiiilaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!1:rolleyes2 |
acum pana la 350 nu mai are probleme cu zborul
|
da ce reprezinta acel ceva de pe luneta?e ozn cumva?
|
si yo zic ca poate are un motor de 911 si-i traba aerisire :D:D:D:D:D:D:Dlol
|
parca ar fi un ferrari. teava a doua poate e de la motoru din portbagaj:)))
|
Quote:
|
man eu chiar vreu sa stiu ce este chestia aia
am vazut-o undeva in bucuresti ,am coborat m-am uitat si facut cu limba cruce dar nu am inteles la ce bun am stat parcat in curul lui 1 ora dar moftangiul nu a venit pana la urma care e faza ? acum cat se poate mai serios |
ceva mai urat nici ca se poate!!!!!!!!
|
masina asta am zarito acum citiva ani in targul VITAN era de vinzare si daca nu ma insel avea un pret cam astronomic !!!!!!!!!!!!adevarat kitch
|
am si eu o intrebare ... ce e chestia aia din spate k pe mine ma depaseshte intelectual
|
Sunteti niste carcotasi! Priza este pt. motorul montat spate.
Alfa-Romeo are o varianta motor fata cutie de viteze spate. Nimanui nu i-a venit geniala idee motor spate tractiune fata, in care priza de aer are mare eficienta la frana de motor la viteze mari. Chestii studiate in tunel aerodinamic,ca sa nu zic coridor aerodinamic. |
woooow....cred ca are foarte multi cai:)) =))
..poate are parbrizul spart si s-a gandit sa il lipeasca:D |
Super-promotie: acest eleron superb la incredibilul pret de 9999.99 Euro*, doar de 1 mai muncitoresc.
0722-RAHOVA** *fara TVA **15433Euro/sec. durate minima a unui apel 7h. |
a 2 a teava e de la apa calda
|
mno bun si daca motorul este in spate si trage fata, pe unde o dus cardanul?
fara sa`l traga dupa el, schimabatorul l`a pus la volan? |
Quote:
|
oooooooooo.uite p cine gasesc.watermane vezi mah c a mai "tunato" de atunci cand i-am facut noi poze.are spoilef fata nou.tot unique.sa vezi ce vynil are p laterale..................moaaaaaa.......dk as avea o pusca...............
|
generale se poate mai rau.uita-te la asta din craiova.pacat c nu am pozele noi sa vezi tuning frate.dk il vezi in oglinda sari in sant de frica se nu te calce motorul care da sa iese prin capota.faza dura este c omul o mai si coace prin oras.saraca.odihneacsa-se in pace la REMAT decat p mana astuia..........
|
5 Attachment(s)
incredibil ce am putut sa gasesc pe autovit....
Jeep Grand Cherokee din '96, motor 5.2 + GPL :lol: + TUNING EXTERIOR, INTERIOR, SISTEM AUDIO INFINITY GOLD, MP3, SUBWOOFER 300W, SCAUNE EL, MULTIVOLAN |
masina asta a fost facuta`n cluj la smoke design.
asa si arata |
chestia aia din spate e pentru animalu' de casa, nu?
:D :D :D |
Quote:
|
Sincer sa fiu .. pacat de masina....!!Dar mno .. fiecare cu gustul lui ...!! (S-a civilizat taranimea:)))
|
Quote:
pai asta se numeste tuning ? |
ce tziganie de mashina :D
|
so numi tuning acolo la ei in sat!!!!!!!
|
Mare mai e gradina lu Dumnezeu:D :D :D :D
|
inger-ingerasul meu,de ce is unii atat de cretini??? sa moara persoana mea,zici ca e avion,sau ceva de pe la desene animate pare mai mult...chestia impresionanta e ca are si stampila 4 tuning pe poze,deci..."chestia" aia,daca se poate numi asa,"face firma de ras"
|
4 Attachment(s)
masina din pacate nu iesi de la mine asa.. restu ii apartine omului... tot ce e pus peste faruri ,tapiteria interioara.. e bataie de joc... no comment... incepe sa imi para rau ca m-am ocupat de masina aia.. si in ce hal era cand mi-a adus-o.... kitch.... frate... si iar in ce hal o murdarit-o
asa a arat masina .. cand am scos-o din atelier.. si era negru mat, P.S. pt cei care nu stiu cum ies masinile de la mine uitati-va pe linkul urmator.. sa nu mai vb tampenii.. all the best from SmokeDesign, Smoke out |
|
Quote:
deja imi sare mustaru cu masina asta.. bine ca nu mai are sigla mea pe ea... |
yeeks...kitch total
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning