Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VW Touareg..pareri (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/344838-vw-touareg-pareri.html)

Galea 15-11-12 18:04

Re: VW Touareg..pareri

cand sunt aprinse sunt ok..cand sunt stinse sunt negre de tot..

Galea 15-11-12 18:07

3 Attachment(s)
ce parere aveti? o mica diferenta?

marius3030 15-11-12 18:28

sunt niste diferente notabile,totusi grila mergea negru mat.arata mai agresiv asa!

Galea 15-11-12 18:35

stiu dar mi-a fost frica ca poate nu se potriveste..pentru ca nu am absolut nimic mat pe masina..

Galea 15-11-12 18:37

ce parere ai despre masina? sincer..pentru ca fiecare cu gusturile lui..caci ai vrut sa vezi poza cu toata masina..le-am atasat acuma cateva ore..ce zici?

marius3030 15-11-12 18:42

mie imi place.arata f bn,se vede ca a fost menajata,modificarile sunt ff ok si nu exagerate,dat tot nu am vazut o poza clara cu acel carbon si parerea mea e ca treb sa polishezi putin stopurile.

Galea 15-11-12 21:11

stiu..am cautat prin garaj dupa pasta de polish k am avut pt stopuri..dar nu am gasito si nu am mai cumparat..dar o sa le fac..sa se mai deschida putin..mai mult pentru problemele cu politia..nu la noi in tara dar in alte tari..austria, italia chiar si ungaria..am pus o poza cu folia de carbon..de pe un stalp..de care spui tu?

Galea 15-11-12 22:17

10 Attachment(s)
alte poze din prezent

marius3030 16-11-12 14:08

acum s-a vazut mai bn!chiar ca e porsche style.mie imi place cum arata asa.daca ii polishezi stopurile si o mai lasi putin...no comm..;)

B999CPY 16-11-12 15:11

Ce zici daca i.ai pune folie de carbon alba si pe bandoul ala cromat de pe usi? Ai elimina cromul si ai tine o continuitate cu stalpii. Asta daca nu ai deja. Momentan nu imi dau seama pt ca sunt pe tel.

marius3030 16-11-12 15:24

+1.daca nu ai cred ca ar merge sa pui si acolo.;)

Galea 16-11-12 18:30

stopurile o sa le fac 100% ... mai mult pt politie..nu la noi..da ma opreste in austria, italia si pe langa amenda poate ma tine acolo pana pun stopuri originale ( clare) iar daca as pune folie de carbon la usi, asta ar insemna sa pun si pe langa geamuri..iar ca sa pun la geamuri trebe desfacute cu tot cu cheder..pentru ca m-am interesat..ii destul de complicat..si pe langa asta am si jantele cu bordura cromata la care nu am ce le face..

CataTheDoctor 18-11-12 18:45

Frumoasa jucarie ai si mai ales la varsta ta sa ai o asa masina e foarte tare frate. Te felicit din plin !

Galea 18-11-12 21:16

iti multumesc

cruizer11 15-12-12 16:26

Interesant ce ai facut tu la masina pana acum, am vazut pe undeva ca vrei sa o mai cobori putin. Vad ca de bani nu duci lipsa, de ce nu ii pui niste suspensii air ride? In felul acesta o sa ai garda reglabila oricand dintr-un buton.

marius3030 15-12-12 18:04

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5286374)
Interesant ce ai facut tu la masina pana acum, am vazut pe undeva ca vrei sa o mai cobori putin. Vad ca de bani nu duci lipsa, de ce nu ii pui niste suspensii air ride? In felul acesta o sa ai garda reglabila oricand dintr-un buton.

+10.ar merge perfect un sistem air ride.

Galea 16-12-12 02:05

si cam pe la cati bani ar ajunge si suspensia de care spuneti voi?

B999CPY 16-12-12 05:23

E un baietas aici care face rost. Fa-i o intrebare lui. Nu mai stiu ce nick name avea dar vezi ca are la semnatura un link si asa iti dai seama.

cruizer11 16-12-12 11:02

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=139737

Poftim, cu el trebuie sa vorbesti. Mult succes in continuare!

Galea 16-12-12 12:43

iti multumesc..dar nu stiu dak voi mai baga bani in ea deocamdata..pentru ca masina este pusa la vanzare...si astept..daca vad ca nu o voi vinde, poate anul viitor voi continua si cu suspensia si altele..dar deocamdata nu am primit nici un telefon in 3 luni..

rotaru 16-12-12 14:08

Ce pret are masina?

Galea 16-12-12 14:10

Masina este din 2008..are 50.000 km si pretul este de 26.000 negociabil

cruizer11 16-12-12 15:59

La ce o mai vinzi acum ca vad ca ai bagat niste bani seriosi in ea si nu cred ca o sa ii mai recuperezi? Mai ales acum ca ai facut-o aproape cum ai vrut e pacat sa o dai.
Acum sa nu te superi pe mine ca ti-am spus parerea mea.

Galea 16-12-12 16:03

stai linistit..nu am absolut nici un motiv sa ma supar..pentru ca ai perfecta dreptate..stiu ca pierd cateva zeci de mii..maiales ca masina este cumparata de noua..si imi pare foarte rau dupa ea..dar imi place foarte mult bmw x6..si asta este motivul pentru care as vrea sa o vand..pentru achizitionarea unui x6..in rest nu as schimbao pentru alta masina...dar intr-un fel vreau sa o vand dar pe alta parte imi pare rau..parca mas bucura dak nu as vindeo:))

cruizer11 16-12-12 16:11

Quote:

Originally Posted by Galea (Post 5287464)
stai linistit..nu am absolut nici un motiv sa ma supar..pentru ca ai perfecta dreptate..stiu ca pierd cateva zeci de mii..maiales ca masina este cumparata de noua..si imi pare foarte rau dupa ea..dar imi place foarte mult bmw x6..si asta este motivul pentru care as vrea sa o vand..pentru achizitionarea unui x6..in rest nu as schimbao pentru alta masina...dar intr-un fel vreau sa o vand dar pe alta parte imi pare rau..parca mas bucura dak nu as vindeo:))

Eu sincer nu as da o asa masina pe o struto-camila ca un x6... Mi se pare mult mai elegant un Touareg ca un x6 si ca aspect, tinuta de drum si orice altceva.
Insa tu decizi ce e cal mai bine, atat iti zic sa nu iti para rau dupa.

Galea 16-12-12 16:19

si eu ma tot gandesc la acest lucru..pentru ca ti-am spus ca mas bucura sa nu o pot vinde:)) insa si mecanicul meu mi-a spus cam acelasi lucru ca si tine..ca nu l-ar da pe un x6..deoarece nici comfortul nu este acelasi iar intretinerea este mult mai mare..eu schimb uleiul cu 10 mil iar la x6 sare de 15...dar nu asta este problema..deocamdata masina este de 3 luni pe internet..dar nici macar un telefon nu am primit..si intr-un fel ma bucur..iar pe anul viitor cred k o sa renunt la gandul acesta..si o sa raman cu touaregul...pentru ca imi place la nebunie..maiales cand ies seara in oras cu masina frumos curata si vad cum intoarce lumea capul dupa ea parca imi trece pofta de x6. :))

goshy 16-12-12 17:54

nu am nimic impotriva bavarezelor, dar parca x6 si compacturile sunt cele mai urate din seria bmw...

Galea 05-01-13 16:53

am revenit pentru a va spune celor care mi-ati tot sugerat polisharea stopurilor ca am facuto deja de vre-o saptamana..am dat putin jos din acea nuanta de negru..sunt fumurii dar nu sunt total negre..am sa revin cu niste poze..si am mai modificat putin la grila frontala acele baghete care se uneau cu emblema vw..deoarece folia nu statea prea bine acolo din cauza curbelor si am renuntat pentru a nu parea un lucru facut aiurea..o sa revin cu niste poze si cu aceasta grila..

golf.tuning 05-01-13 22:49

Să fim realişti , asta spuneti voi ca asa e romanul daca are un lucru in tine in brate cai bun si etc.. dacă touareg arata mai bine ca x6 si nu mai vorbim de confort,motor etc:)) Eu am avut si am si in prezent Vw golf deci fac parte din grupul vag,dar in comparatie cu bmw e un gunoi cu G mare. deja vb de avioane...nu vb ca maşina lui nu este frumoasa sau alcv,dar cam bateţi campi rau..sincer numai cand te uiţi la semnătură si vezi ce maşina are iţi dai seama care e treaba..

Galea 11-01-13 10:06

5 Attachment(s)
am atasat aici niste poze cu grila cum este in momentul actual..am dat jos bolia de pe acele baghete deoarece nu statea perfect..si am hotarat sa o fac asa..si stopurile putin mai deschise

marius3030 11-01-13 14:31

fa-i un shadow line! ;)

Galea 11-01-13 14:53

adica? scuzama dar nu stiu

marius3030 11-01-13 19:43

shadow line=toate dungile alea chromate trebuie sa fie negre.

Galea 13-01-13 13:26

au fost negre..dar nu statea frumos folia pe acele baghete..si am fost nevoit sa o dau jos..

bbbogdannn 25-01-13 18:05

Arata superb, dar am doar doua lucruri de spus :) Ar arata mai bine cu niste jante VAG....de Cayenne sau q7 daca nu vrei de Touareg, si neaparat stopurile readuse la starea lor initiala..arata mai bine pentru ca au o forma frumoasa si e pacat sa se piarda detaliile din interiorul lor :)

bbbogdannn 25-01-13 18:05

Oricum bravo, ai o masina foarte frumoasa :)

Galea 25-01-13 19:43

idea cu stopurile am inteleso..dar ai spus ca daca nu vreau jante de touareg..dar acestea de pe masina nu sunt originale de touareg..sunt comandate de la ejante

cruizer11 26-01-13 13:13

Quote:

Originally Posted by Galea (Post 5334359)
idea cu stopurile am inteleso..dar ai spus ca daca nu vreau jante de touareg..dar acestea de pe masina nu sunt originale de touareg..sunt comandate de la ejante

Daca vrei jante frumoase, ia-i niste BBS-uri. Garantat o sa arate de nota 10!

Galea 26-01-13 18:33

poate pe viitor..pentru ca si pe acestea am dat o gramada de bani..si nu are nici un rost sa mai dau acum si pe altele..pentru ca mie imi place cum arata

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning