![]() |
Re: vw vento
Spor la treaba,e treaba serioasa ce faci tu acolo.Sa speram ca nu ai patit nimic grav din incidentul cu flexu.
|
Nasol cu flexul, mie sincer mi-e frica sa lucrez cu el! sper ca esti bine si sper sa revii de luni cu putere de munca pentru ca abia astept sa vad panoramicul montat!
|
:shock: super taree!! si eu vreau sa ajung la worthersee ... spor la munca!
ce culoare o faci? |
Am curatat ceva cu flexul si mi a intrat ceva in ochii mei desi purtam ochelari de protectie, asta e din fericire nu era nimic grav.
Cand am inceput anul trecut proiectul am vrut sa ajung la w-see dar nu cred ca o sa reusesc pentru ca chiar daca am sa termin masina nu cred ca o sa am bugetul necesar pentru drum. Mai bine fac masina incet sa iasa o treaba buna, w-see va fii si la anul :) Inca nu stiu ce culoare va fii si nici ce jante o sa am, vom vedea pe parcurs. Multumesc pentru toata lumea care ma incurajeaza! Ma simt bine cand intru in topicul meu si citesc numai comenturi pozitive. ;) |
Pai fiecare culege ce seamănă :lol:
|
Quote:
|
Probabil ca vrea si omu sa se bucure de ea in vara, d-aia trage tare!
Oricum, e de apreciat ce faci tu aici, te urmaresc de mult! :D Spor la treaba! |
Interesant ce ai facut tu pana acum , asteptam pozele cu panorama .
Cred ca merita o culoare speciale si niste jante speciale :D , sa fie unic in Romania . |
Ar fi pacat sa o strici cu ceva combinatii de culori imposibile.... eu personal (si cred ca si baietii de pe forum sunt de acord) ti-as sugera sa te uiti la masini noi, si sa gasesti una care iti place, sa faci rost de exact codul acela. Cat mai OEM sa fie. Parerea mea.. Cu tapiseria de la plafon ce ai de gand sa faci? Si eu am gasit in schrott acum vreo 2 luni o trapa panoramica de Astra H Caravan, cu tot cu instalatie, fara tapiserie ... Dar mi-a fost frica sa o duc la taiat de plafon..ca daca lipsea jumatate de centimetru intr-o parte, nu mai pușca tapiseria originala cu trapa..
|
Nu vreau sa ma grabesc cu masina dar cum a zis un coleg mai sus vara acesta vreau sa ma bucur de ea.
Am ceva idei avand in vedere ce culoare va avea masina, o sa fie ales din gama originala de culori. Nu imi fac grija cu tapiteria, pentru ca o sa decupez plafonul pe care le am avut in masina si va ramane doar vreo 10 10 cm pe fiecare parte. |
1 Attachment(s)
Panorama?
|
cheers, mate :peace:
|
Foarte tare panorama. Multa bafta si nu te grabi :)
|
Foarte tare panorama, sper sa iti iasa totul bine.
|
8 Attachment(s)
Deci in proportie de 95% sunt multumit de cum a iesit panorama.
O sa mai fac reglaje fine inainte de vopsit, nu ma linistesc pana nu iese 99,9% :D Inca cateva poze :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi m am ocupat de suspensia reglabila si am mai cumparat cate ceva :)
|
Quote:
|
Inca nu m am decis, dar sigur nu va ramane gri
|
Quote:
|
crima:D
|
foarte foarte tare proiectul bafta in continuoare !!
|
Quote:
|
crima? :P nici vorba :D
Azi am modificat bara fata, maine ma ocup de bara spate dupa revin cu poze :) |
1 Attachment(s)
Am mai avansat un pic cu masina dar nimic major, momentan suntem in urma un pic cu un alt proiect la care trebuie sa recuperam timpul :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam incet dar avansam ;)
|
Ce faruri pui daca ai astupat locul semnalizarilor? Nu ma asteptam sa mergi pe clean.
|
Faruri normale pun pe masina, semnalizarile o sa pun in bara jos dupa grila si cred ca pun semnalizari custom ori de golf 2.
Am modificat bara fata si spate pentru ca erau intr o stare foarte proasta si acum nu am banii sa cumpar bara nou. |
Eu as pune in locul tau ceva sa arate cat mai OEM, o semnalizare de golf 2 nu ar da bine introdusa in bara? Si daca tot lucrezi la bara, de ce nu ii pui si lumini laterale tip SUA?
|
Deci cred ca m ai inteles gresit... Semnalizarile nu for fii puse in bara si jos in bara sunt 2 grile, si in spatele lor vor fii semnalizarile indiferent de ce model va fii.
Si nu imi plac luminile laterale, dupa parerea mea daca nu este bara de USA atunci nu isi au locul in bara. :) |
Aa deci nu vor fi la vedere?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa o sa fie
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
slow and steady wins the race
|
1 Attachment(s)
Nu tine de progres dar pun o poza din julie 2012
Multumesc Google :D |
esti vedeta. spor in continuare!
|
Cum decurg lucrurile?
|
Incet :P dar sunt aproape de final, sper saptamana acesta sa avansez mai mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning