![]() |
Re: Facem o intalnire 4TuningRO ??
Glumeam , ma nau cum sa vina toti , sunt useri din toata tara ... Deci oricum ai face e imposibil...bft la intalnire..io de acu intru in examene ...:(((
|
Quote:
gradinitza la maxx, schmecherii la dumars,... :rolleyes2 |
Quote:
si oricum nu e bine in club , trebuie aer liber sa ne intelegam.... ar fii bine daca am putea sa ramanem in parcare la metro :rolleyes2 |
hai ma sa ne cunostem si noi ..ca asa pe forum ne tot contram unu pe altu ..:))..sa va vad cu masina parcata si dupa sa vb..e pacat uite noi cu porsche 944 /924 suntem putini ne stim fiecare ...ce are, ce nu are, ce are nevoie, ne ajutam..ar fi ceva sa ne cunoastem macar astia care tot vb pe forum
|
Mai oamenilor yo va recomand Pusnicu.
Cum ce e asta? Un locshor in padure cu parcare amenajata, langa un lac, foarte aproape de Manastirea Pasarea (aviz ateilor) situat pe DN3 undeva aproape de Branesti. Terasa, bere, mici plimbari cu barca... hai ca a inceput sa sune a reclama. Spuneti daca vreti shi ceva poze din regiune. |
Hai ca deja va indepartati de subiect...
Avand in vedere ca intalnirea se face cu ocazia salonului... se va face cel mai bine acolo... intr-una din zile. Ca multi sunt oricum pacolo prin standuri (au masini expuse, sunt cu clubu, cu firme etc.), altii vin sa viziteze... deci acolo e cel mai convenabil pentru toti. |
RoSonic noi vorbeam sa facem o noapte alba .... ca o sa ne cunoastem majoritatea , ziua in timpul show-ului :)
|
Sa faceti multe poze , va rog ... Eu nu pot sa ajung :sad: , e ziua mea .. going for twenty .. Pacat ca nu pot sa vin pentru ca am vazut cativa baieti super pe forum.
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca o sa le ai imediat (calde) si oricum o sa ma invart mai mult pe la masini Dacia. Ma duc cu un amic de la o revista. Oricum alea care vor fi, vor fi de calitate sa poti vedea detalii. LA MUNTZI ANI!!! |
Petrecere 4tuning va fi ??
|
daca nu vom fi asa de obositi ca anu trecut, va fi, si va iesi misto
|
Pai rezervati-va puteri de-acum, sa iasa cea mai smechera petrecere :D
|
Anul trecut au fost 2 zile si a fost obositor...anul asta sunt 4 zile ....
|
da... dar suntem mai bine organizati...:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Daca vretti vorbesc cu patronul sa inchida soseaua de 1km pentru o liniuta ceva. Le arat pentru ca nu shtiu cat mai stau pe forum. Ori o sa fiu ban-at ori shterg profilul de buna voie. |
ma bag si eu pe lista celor prezenti :) ca si asa sunt "iubit" de cativa useri ai forumului
|
anaaa..ce belea arata shoseaua aia.:)....io zic ca e mishto locatzia...mai ales daca poate sa inchida shoseaua...va ieshii belea;)
|
sa o inchida pt c???.....las k stim noi....:lol: :D
vrei s testam putin masinile.. |
e o idee la puznicu .. si la metro ar fi frumos un party intr-o noapte .. ma trec si eu pe lista :D..
ps: soseaua din poza e pe proprietate privata??? |
pot sa vin si eu? ca nu stiu pe nimeni in bucuresti si mi`e urat singur
|
pana la urma unde se organizeaza intalnirea? as veni si eu...
|
pai se pare ca va avea loc in parcarea de la metro pana la urma dar mai vedem ca mai e timp pana atunci
|
Quote:
|
poate ca vor sa o faca mai restransa intalnirea si vb mai mult pe mess decat pe forum
|
Yo zic sa ne intalim in sambata show-lui si sa vedem daca vor sa se organizeze mai amplu pentru o intalnire de de un week-end cu masini si mult fum de cauciuc sa stiu si yo daca fac o discutie de principiu cu patronul de la Pusnicu in cazul in care se cade de acord cu respectiva locatie.
|
Quote:
|
haideti fratilor sa ne hotaram asupra locatiei desfasurarii "evenimentului"! mie mi se pare buna ideea sa ramanem sambata peste noapte in parcarea de la metro.
|
pretene ai fost pana acum la vreo intalnire ???
pt ca eu am fost sincer pana acum de 2 ori si de fiecare data am bazut numai bisericute si nu erai bagat in seama de nimeni sau sa fi intrebat ce plm stai ma pe langa noi intelegi si tocmai daia vb ca se vor strange tot cei ce se cunosc si se vor distra cum stiu ei si sincer nu vad cu ce dauneaza asta forumului ce daca suntem colegi de forum trebuie sa te suport pe langa mine(vb in general ) |
Quote:
|
Quote:
Welcome wisu ! ;) |
si .. totusi.. cum ramane ? cu intalnirea.. ca as veni si eu... ce daca sunt bisericutze.... stau akolo pe langa masina.. poate ma baga si pe mine unu in seama ... :))
|
cel mai bn ar fi intrun spatziu privat...cum e cel de la metro sau de la pusnicu.....ca daca o sa se faca intr-o parcare ecva in orash ...sigur se va lua garda de noi..chiar daca stam shi vorbim...
|
Quote:
|
daca sunt si femei count me in .. sa vad cum scap de a mea :D ... cred k tot parcarea metro ramane .. btw ... cati dormiti in mashini ?? :D ... sa vad daca imi gasesc cazare sau dorm in duba :D
|
Quote:
|
pe asfalt nu peter :lol:
|
Quote:
|
O situatie oficiala?
Intalnirea cand? unde? ... after party ? cand? unde? :D |
Asadar, o sa fie vreo intalnire inainte, in timp ce sau dupa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning