Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Facem o intalnire 4TuningRO ?? (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/34410-facem-intalnire-4tuningro.html)

Leul 07-03-07 16:49

Re: Facem o intalnire 4TuningRO ??

Glumeam , ma nau cum sa vina toti , sunt useri din toata tara ... Deci oricum ai face e imposibil...bft la intalnire..io de acu intru in examene ...:(((

dan_m3 07-03-07 17:09

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 785833)
parerea mea , daca ar fi sa vina macar trei sferturi din useri ... umplem 2 discoteci ... :D ...

pai hai sa luam maxx si dumars;):)

gradinitza la maxx, schmecherii la dumars,...

:rolleyes2

shantzu 07-03-07 17:18

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 786253)
pai hai sa luam maxx si dumars;):)

gradinitza la maxx, schmecherii la dumars,...

:rolleyes2

se gasesc cluburi mai tari in bucuresti :)
si oricum nu e bine in club , trebuie aer liber sa ne intelegam.... ar fii bine daca am putea sa ramanem in parcare la metro :rolleyes2

mark_uss 07-03-07 17:47

hai ma sa ne cunostem si noi ..ca asa pe forum ne tot contram unu pe altu ..:))..sa va vad cu masina parcata si dupa sa vb..e pacat uite noi cu porsche 944 /924 suntem putini ne stim fiecare ...ce are, ce nu are, ce are nevoie, ne ajutam..ar fi ceva sa ne cunoastem macar astia care tot vb pe forum

DeLuka 08-03-07 11:19

Mai oamenilor yo va recomand Pusnicu.
Cum ce e asta?
Un locshor in padure cu parcare amenajata, langa un lac, foarte aproape de Manastirea Pasarea (aviz ateilor) situat pe DN3 undeva aproape de Branesti.
Terasa, bere, mici plimbari cu barca... hai ca a inceput sa sune a reclama.
Spuneti daca vreti shi ceva poze din regiune.

RoSonic 08-03-07 12:07

Hai ca deja va indepartati de subiect...
Avand in vedere ca intalnirea se face cu ocazia salonului... se va face cel mai bine acolo... intr-una din zile. Ca multi sunt oricum pacolo prin standuri (au masini expuse, sunt cu clubu, cu firme etc.), altii vin sa viziteze... deci acolo e cel mai convenabil pentru toti.

shantzu 08-03-07 12:37

RoSonic noi vorbeam sa facem o noapte alba .... ca o sa ne cunoastem majoritatea , ziua in timpul show-ului :)

Bogdan_mb 09-03-07 21:21

Sa faceti multe poze , va rog ... Eu nu pot sa ajung :sad: , e ziua mea .. going for twenty .. Pacat ca nu pot sa vin pentru ca am vazut cativa baieti super pe forum.

Zerofast 10-03-07 16:42

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 789983)
Sa faceti multe poze , va rog ... Eu nu pot sa ajung :sad: , e ziua mea .. going for twenty .. Pacat ca nu pot sa vin pentru ca am vazut cativa baieti super pe forum.

nasol...oricum LA MULTI ANI ...distractie placuta :dance: :dance:

DeLuka 11-03-07 13:21

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 789983)

Iti promit eu, ca doar pentru asta ma duc acolo.
Nu cred ca o sa le ai imediat (calde) si oricum o sa ma invart mai mult pe la masini Dacia. Ma duc cu un amic de la o revista. Oricum alea care vor fi, vor fi de calitate sa poti vedea detalii.
LA MUNTZI ANI!!!

George_P. 14-03-07 22:30

Petrecere 4tuning va fi ??

Gratzian 14-03-07 22:57

daca nu vom fi asa de obositi ca anu trecut, va fi, si va iesi misto

George_P. 14-03-07 23:16

Pai rezervati-va puteri de-acum, sa iasa cea mai smechera petrecere :D

Al3xius 14-03-07 23:21

Anul trecut au fost 2 zile si a fost obositor...anul asta sunt 4 zile ....

Gratzian 14-03-07 23:22

da... dar suntem mai bine organizati...:)

DeLuka 17-03-07 20:23

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DeLuka (Post 787640)
Mai oamenilor yo va recomand Pusnicu.
Cum ce e asta?
Un locshor in padure cu parcare amenajata, langa un lac, foarte aproape de Manastirea Pasarea (aviz ateilor) situat pe DN3 undeva aproape de Branesti.
Terasa, bere, mici plimbari cu barca... hai ca a inceput sa sune a reclama.
Spuneti daca vreti shi ceva poze din regiune.

Va arat nishte poze cu locatia.
Daca vretti vorbesc cu patronul sa inchida soseaua de 1km pentru o liniuta ceva.
Le arat pentru ca nu shtiu cat mai stau pe forum.
Ori o sa fiu ban-at ori shterg profilul de buna voie.

SirNenea 18-03-07 14:52

ma bag si eu pe lista celor prezenti :) ca si asa sunt "iubit" de cativa useri ai forumului

leonard 18-03-07 20:03

anaaa..ce belea arata shoseaua aia.:)....io zic ca e mishto locatzia...mai ales daca poate sa inchida shoseaua...va ieshii belea;)

ics3s 18-03-07 23:17

sa o inchida pt c???.....las k stim noi....:lol: :D
vrei s testam putin masinile..

Slim29 19-03-07 13:05

e o idee la puznicu .. si la metro ar fi frumos un party intr-o noapte .. ma trec si eu pe lista :D..
ps: soseaua din poza e pe proprietate privata???

ESPinoza 19-03-07 13:21

pot sa vin si eu? ca nu stiu pe nimeni in bucuresti si mi`e urat singur

wisu 19-03-07 14:27

pana la urma unde se organizeaza intalnirea? as veni si eu...

SirNenea 19-03-07 15:38

pai se pare ca va avea loc in parcarea de la metro pana la urma dar mai vedem ca mai e timp pana atunci

George_P. 19-03-07 21:15

Quote:

Originally Posted by wisu (Post 806111)
pana la urma unde se organizeaza intalnirea? as veni si eu...

Pai pana la urma vad ca nu se organizeaza nicaieri, ca nimeni nu zice nimic concret...

SirNenea 19-03-07 23:32

poate ca vor sa o faca mai restransa intalnirea si vb mai mult pe mess decat pe forum

DeLuka 20-03-07 00:54

Yo zic sa ne intalim in sambata show-lui si sa vedem daca vor sa se organizeze mai amplu pentru o intalnire de de un week-end cu masini si mult fum de cauciuc sa stiu si yo daca fac o discutie de principiu cu patronul de la Pusnicu in cazul in care se cade de acord cu respectiva locatie.

wisu 20-03-07 01:01

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807224)
poate ca vor sa o faca mai restransa intalnirea si vb mai mult pe mess decat pe forum

eu nu cred chestia asta! atunci membrii acestui forum ar forma mai multe "comunitati exclusiviste", ceea ce ar dauna forumului 4tuning, nu?

wisu 20-03-07 01:03

haideti fratilor sa ne hotaram asupra locatiei desfasurarii "evenimentului"! mie mi se pare buna ideea sa ramanem sambata peste noapte in parcarea de la metro.

SirNenea 20-03-07 04:31

pretene ai fost pana acum la vreo intalnire ???
pt ca eu am fost sincer pana acum de 2 ori si de fiecare data am bazut numai bisericute si nu erai bagat in seama de nimeni sau sa fi intrebat ce plm stai ma pe langa noi intelegi si tocmai daia vb ca se vor strange tot cei ce se cunosc si se vor distra cum stiu ei
si sincer nu vad cu ce dauneaza asta forumului
ce daca suntem colegi de forum trebuie sa te suport pe langa mine(vb in general )

wisu 20-03-07 10:32

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807381)
pt ca eu am fost sincer pana acum de 2 ori si de fiecare data am bazut numai bisericute si nu erai bagat in seama de nimeni sau sa fi intrebat ce plm stai ma pe langa noi intelegi si tocmai daia vb ca se vor strange tot cei ce se cunosc si se vor distra cum stiu ei
ce daca suntem colegi de forum trebuie sa te suport pe langa mine(vb in general )

nu am fost la nici o intalnire organizata pe acest forum, dar imi doresc sa merg. e normal ca la o intalnire sa se formeze "bisericute" si cei care se cunosc sa stea mai tot timpul impreuna, dar sa nu socializezi si cu cei pe care nu-i cunosti (nu neaparat cu toti) nu mi se pare normal. dar ajungem prea departe si deja am facut destul offtopic... deci daca se organizeaza intalnirea as vrea si eu sa particip!

Al3xius 20-03-07 11:06

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807381)

E si el nou pe forum man, nu il lua asa tare ! ;) O sa se convinga dupa prima intalnire :) .

Welcome wisu ! ;)

Zein 20-03-07 11:27

si .. totusi.. cum ramane ? cu intalnirea.. ca as veni si eu... ce daca sunt bisericutze.... stau akolo pe langa masina.. poate ma baga si pe mine unu in seama ... :))

leonard 20-03-07 20:37

cel mai bn ar fi intrun spatziu privat...cum e cel de la metro sau de la pusnicu.....ca daca o sa se faca intr-o parcare ecva in orash ...sigur se va lua garda de noi..chiar daca stam shi vorbim...

wisu 20-03-07 20:43

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 807686)
E si el nou pe forum man, nu il lua asa tare ! ;) O sa se convinga dupa prima intalnire :) .

Welcome wisu ! ;)

mersi @Al3xius!

Psycho 20-03-07 20:56

daca sunt si femei count me in .. sa vad cum scap de a mea :D ... cred k tot parcarea metro ramane .. btw ... cati dormiti in mashini ?? :D ... sa vad daca imi gasesc cazare sau dorm in duba :D

peter 20-03-07 21:16

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 808812)
daca sunt si femei count me in .. sa vad cum scap de a mea :D ... cred k tot parcarea metro ramane .. btw ... cati dormiti in mashini ?? :D ... sa vad daca imi gasesc cazare sau dorm in duba :D

ce cazare mah :lol::lol:...ce duba ?? :lol:..

SirNenea 20-03-07 21:25

pe asfalt nu peter :lol:

bluey 20-03-07 22:01

Quote:

Originally Posted by peter (Post 808867)
ce cazare mah :lol::lol:...ce duba ?? :lol:..

Ce dormit????

tng 21-03-07 21:53

O situatie oficiala?
Intalnirea cand? unde? ... after party ? cand? unde? :D

cls21b_EVO 22-03-07 12:51

Asadar, o sa fie vreo intalnire inainte, in timp ce sau dupa?

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning