Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Kitsch Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/34368-kitsch-tuning.html)

shmen_dj 14-03-07 22:17

Re: Kitch Tuning`uri prin Piatra Neamt

ma drept sa va spun am sa fac yo nijte poze la un renault ji la o dacie sa vedetzi acolo tuning adevarat...fara duma...:D:D:D:peace: :peace:

LIV_Ros 14-03-07 23:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by smen_yo (Post 797936)
ma da mai punetzi shi voi nijte poze cu astfel d mashini:twisted: k sa ne amuzam si noi nu doar povestitzi despre ele:blahblah: poate mai bag shi yo nijte poze sa vad c mai am:paper: .........:D

rade ciob de oala sparta....:-) :-) :-)

Ali_ump 15-03-07 07:15

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 798682)
rade ciob de oala sparta....:-) :-) :-)

:lol: Nu vreau sa fiu rau acuma ...sa nu se inteleaga gresit ..dar ceea ce se vedem mai sus nu se poate numi tuning in adevaratu sens al cuvantului si toti stim acest lucru.Haideti sa nu ne mai amagim singuri si sa lasam pe altii care pot si isi permit sa faca tuning de calitate.

antik 15-03-07 09:51

hai mah ca e misto...bara fatza d cielo ,,praguri d opel..bara spare d chevrolet kalos sau aveo...

marian_sro 16-03-07 19:32

1 Attachment(s)
si inca una pt fanii plaselor.............fara numar!!!

nt98adu 17-03-07 20:00

2 Attachment(s)
Fara comentarii!!!!!:twisted:

valy_04TRR 18-03-07 22:01

am si yo niste poze cu un trabant al unui prieten
:lol:

valy_04TRR 18-03-07 22:10

2 Attachment(s)
sper sa se vada

LIV_Ros 18-03-07 22:18

Quote:

Originally Posted by valy_04TRR (Post 805131)
sper sa se vada

CRIMINAL....:D :D :D
ASTA MERGEA LA MASINI MODIFICATE:D :D

shmen_dj 18-03-07 22:19

ee parca e mai fain decat dacia mea...chiar imi place...:D

gun--- 21-03-07 10:52

:woowoo:
FAIN.....!

SHOGUN-A8 23-03-07 00:57

Umm...am voie sa pun si poze din roman?
Doar tot numar de neamt au ...:lol:

valy_04TRR 23-03-07 12:16

1 Attachment(s)
am mai gasit o poza cu trabantul ala .......
sper sa va placa
:D

valy_04TRR 23-03-07 12:20

2 Attachment(s)
mergand prin zona bazarului am gasit o dacie verde(adica renault 12 TL)......

va las pe voi sa comentati
:twisted:

valy_04TRR 23-03-07 12:50

Quote:

Originally Posted by shmen_dj (Post 805167)
ee parca e mai fain decat dacia mea...chiar imi place...:D

daca iti place cu adevarat iti pot da un numar de telefon si il poti cumpara....
numai anunta-ma sa stiu sa vorbesc cu tipu'
8)

LIV_Ros 26-03-07 18:44

1 Attachment(s)
doi pusti.....dar nu stiu de unde au facut rost de spoilarul ala:D :D :D

Ali_ump 26-03-07 22:48

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 813085)
Umm...am voie sa pun si poze din roman?
Doar tot numar de neamt au ...:lol:

Este voie...ca doar tot de neamt apartine:D Ia sa vedem ....ca la masini frumoase voi stati bine ...aveti cateva la Roman;)

ByAlin 26-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 818927)
doi pusti.....dar nu stiu de unde au facut rost de spoilarul ala:D :D :D

de la un KADETT:lol: :lol: :lol:

stefan_88 29-03-07 19:51

2 Attachment(s)
Attachment 238655

Attachment 238656
niste poze cu masina lu vali ;)) ... aripa fatza stil pur romanesc ... ruginita si lovita ... manerul de la portiera ..e in stil de portiere lamborghini :D :twisted:

shmen_dj 29-03-07 19:53

si voi radeati de mine....:cry:

buddy_lexx 29-03-07 20:15

tine`ti minte renaultu ala cu spoiler de 407?:))))) ala era tare..parca era verde si spoileru argintiu :) ala era tuning adevarat:twisted:

valy_04TRR 29-03-07 21:20

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 823837)
Attachment 238655

Attachment 238656
niste poze cu masina lu vali ;)) ... aripa fatza stil pur romanesc ... ruginita si lovita ... manerul de la portiera ..e in stil de portiere lamborghini :D :twisted:

cu parere de rau va anunt ca dacia mea nu se mai gaseste pe strazile orasului si nu o sa o mai vedeti.....

:sad:

LIV_Ros 30-03-07 00:17

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 823837)
[ATTACH]238655[/ATTAC

asta e un ciur.....aici vorbim de un prost tuning......ceva fara gust...care omul crede k se cheama tuning

valy_04TRR 01-04-07 13:28

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 824343)
asta e un ciur.....aici vorbim de un prost tuning......ceva fara gust...care omul crede k se cheama tuning

ciur ciur da...........a mers cu 130 km/ora

nt98adu 01-04-07 13:38

Stii, si eu cu Tico pot merge cu viteza aia, dar imi pare rau ca nu am gasit sa-mi montez un asa spoiler. Mai caut.

valy_04TRR 01-04-07 22:57

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 827692)
Stii, si eu cu Tico pot merge cu viteza aia, dar imi pare rau ca nu am gasit sa-mi montez un asa spoiler. Mai caut.

la ce spoiler te referi???
k yo nu am nici un spoiler pe masina.......:rolleyes2

LIV_Ros 02-04-07 23:11

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 827692)

nu era vorba de aia rosie.....ci de urmatoarea:D

nt98adu 03-04-07 16:26

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 830152)
nu era vorba de aia rosie.....ci de urmatoarea:D

Sorry, am crezut ca de Dacia rosie e vb. Dealtfel, spoilerul, ar fi numai bun pt. Tico-ul meu!:twisted:

Team 04-04-07 21:38

2 Attachment(s)
Salut` , Cica Asta Are Masina Tuning,Are un ornament la bushonu`l de la rezervor din "BAZAR" , Si Doua proiectoare De "TIR" ... :lol: :lol: :lol: :lol:

shmen_dj 04-04-07 21:48

drept sa itzi spun arata bine masina deci nu comenta....sa te vad pe tine ce masina ai si mai discutam...:evil:

smen_yo 04-04-07 22:07

mei omule intai sa vad c mashina ai tu...cu c te lauzi si nici dupa aia nai voie sa comentezi:chainsaw: ....vino shi u cu mashina sa vedem shi noi vineri poate la draq tu ai vreun masserati tunat si noi nu stim:yikes: shio nici atunci tot nu comenta:evil: :anger: .....shi faza e k aci la kitch tuning pui mashini preparate aksa care sunt "tunate" fara gust sau prin vreun amarat d garaj si zici k ai dus-o la tuning:bored: ...

nu pui mashina omului care noi credem ca e totushi tuning k lumea....nu are spoilere smechere si alte ***-uri la exterior....da nu in asta consta o masina tunata>:)......dak nu stiai.....

mai e si tuning interior si tuning motor....etc....dar tu nu stii.....asa k fa-ti o favoare si puneti singur bicicleta la kitch tuning
dar din pacate u cand ai vazut masina ai zis kitch tuning:bat: ....dar ochiul tau nedezvoltat nu a vazut farurile si stopurile care nu mai sunt stock8) ....a si sistemul de prindere al capotei:twisted:

LIV_Ros 05-04-07 02:03

Quote:

Originally Posted by Team (Post 833998)
Salut` , Cica Asta Are Masina Tuning,Are un ornament la bushonu`l de la rezervor din "BAZAR" , Si Doua proiectoare De "TIR" ... :lol: :lol: :lol: :lol:

baa...nu stiu cine esti...poate vreun dusman de-al lui alin da...sa stii ca ai dreptate...cu capacul...dar totusi putem sa stim si noi cine esti...?si poate ne prezinti si masina ta...k am vazut niste baieti mai sus care erau foarte revoltati....bafta:D :D :D

<URS> 05-04-07 19:29

da...sunt de acord cu Liviu.......sa ne prezinti si tu masina ta.....bafta:D:D:D

Q-speed 06-04-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Team (Post 833998)

proiectoarele sunt in plus pe masinutza aia,dar nici nu prea are ce cauta aici...la kitch tuning:???:

LIV_Ros 07-04-07 03:18

Quote:

Originally Posted by Q-speed (Post 837617)
proiectoarele sunt in plus pe masinutza aia,dar nici nu prea are ce cauta aici...la kitch tuning:???:

las k poate in proiectele viitoare nu vor mai aparea....in mod sigur:!:

Team 07-04-07 11:51

ce masini aveti voi in P.neamt ??? au si ele niste folie , niste jante,cateva abtipilduri,si voi numiti asta tuning???si tu cu Citroenu`l ai degeaba muzica aia in el,pt ca nu e masina de "firma" :)))

shmen_dj 07-04-07 15:28

pai daca tu ai LOGAN(varza)nu mai comenta de alte masini...asa ca...:wave: :wave:...deci pe bune yo daca ma pun cu jaful meu de dacie te iau fara probleme....:lol: :lol: :yes: :yes: ca sa nu mai vorbim de alte masini care nu au tuning la exterior (Skoda,Golf2,Golf3,Olcit...)...dar au niste modificari la motor de itzi cad ochii...asa ca gura mica

LIV_Ros 07-04-07 19:13

Quote:

Originally Posted by Team (Post 839844)
ce masini aveti voi in P.neamt ??? au si ele niste folie , niste jante,cateva abtipilduri,si voi numiti asta tuning???si tu cu Citroenu`l ai degeaba muzica aia in el,pt ca nu e masina de "firma" :)))

eu nu am zis niciodata k ala se cheama tuning.....e doar o pasiune pentru zgomot.....:D

LIV_Ros 07-04-07 19:15

Quote:

Originally Posted by shmen_dj (Post 840189)
pai daca tu ai LOGAN(varza)nu mai comenta de alte masini...asa ca...:wave: :wave:...deci pe bune yo daca ma pun cu jaful meu de dacie te iau fara probleme....:lol: :lol: :yes: :yes: ca sa nu mai vorbim de alte masini care nu au tuning la exterior (Skoda,Golf2,Golf3,Olcit...)...dar au niste modificari la motor de itzi cad ochii...asa ca gura mica

asa ma fii rau....:twisted: dar poate dai o liniuta cu el.....

buddy_lexx 07-04-07 19:18

Hai sa facem pariuri !:D dacia logan versus dacia1310 (presupun) !:P

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning