![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Prietene, incearca sa intelegi ca ceea ce ti-am zis eu despre dimensiunile jantelor si, direct proportional, ale cauciucurilor, este valabil pentru ORICE masina, nu doar AVEO. Nu ma leg de masina ta, ti-am explicat frumos (ceea ce tu nu poti sa faci), ca, cu cat janta mai mare, respectiv cauciucul mai mic, masina zguduie mai tare, pt ca "simte" mult mai bine toate denivelarile.
|
k cum zici tu hai sa terminam odata cu asta da iti mai spun a 3 oara nu vb daca nu esti in cauza numai atunci poti spune exact cum se comporta si ce dejavantaje are avantaje vad ca nu prea are dupa cum spui tu da asta e fiecare cu placerile lui.team salutat si numai bine.
si oricum intre 185 55 r15 si 215 45 r 17 sa stii ca nui mare diferenta ma refer la talonul cauciucului e foarte mica oricum masina e rigida si cu 185 65 r 15 am avut asa ceva asta iarna sincer aceiasi rigiditate daca ma crezi banuiesc ca ai aveo si stii cat e de rigida. |
Da, prietene, am Aveo de ceva timp, stiu bine cum se comporta masina si tot ce e legat de ea si tehnica (ei sau in general). Sa iti stapanesti masina sanatos si lipsit de incidente.
|
Salutare. Eu am pe aveo 195/50/15. Singurele diferente sunt stabilitate un pic mai buna iar ca rigiditate e aproape insesizabil fata de cele stoc, zic insesizabil pentru ca mi-am strambat jantele de pe partea stanga odata, intr-o groapa. Probabil daca aveam cauciucuri cu balonul mai mare nu se intampla (si nici nu simteam socul atat de tare)
Ornamentele alea nichelate de la aerisiri nu ma atrag de loc (parerea mea) Playerul nu are iesire pentru statie sau woofer, trebuie sa faci ceva inginerii pe acolo! (vorbesc in cunostinta de cauza) |
Vladoi... cu niste distantiere pe spate ar arata si mai bine masina. Daca gasesti te rog sa ne zici si noua.
|
doar ce am scos cd-playerul de la masina si va asigur 100% ca nu exista mufe de iesire de semnal nici stereo nici de subwofer pe acest cd-player... pacat ca ma scutea sa fac si un reductor de semnal
stie cineva unde se pot gasi preturile pentru accesoriile de la aveo de pe site de la chevrolet.ro? |
poti la ei, incearca prima oara cu un mail apoi dupa 2-3 zile in cazul in care nu raspunde pune mana pe telefon si suna un reprezentant - ar trebui sa stie ce raspuns sa iti dea.
|
Am eu preturile pentru accesoriile Aveo de pe site-ul lor.
|
Back online... Daca e careva interesat sa-si schimbe luminile in bord la orice tip de masina sa ma contacteze pe pm.
|
mi_ar place si mie pe alb...cu cine tre sa vb?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Suna interesant.
|
Quote:
http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-X0460117.html http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-%20Spate.html http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-96806104.html |
salut
imi poate spune cineva ce fel de anvelope sa potrivesc pe jante de 17" pt aveo sedan 2008 si dak imi recomandati sa pun jante pe 17" |
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva de unde se pot cumpara scaune de copil?
Dealer-ul meu nu avea asa ceva |
Eu am gasit in Selgros si culmea in doua culori ,foarte "asortate" cu tapiteria masinii.Zici ca l-am comandat.
Dar am umblat cam o saptamana. |
Quote:
Are certificat de conformitate ceva? Adica daca o fi sa cumpar macar sa am siguranta ca va rezista in caz de impact |
Cu certificat ,si daca imi aduc bine aminte undeva la 400 ron.
Este reglabil si se poate folosi pana la 36 kg.(nu este pt. bebe mic!) |
Am primit senzorii de parcare, si nu sunt originali. La reprezentanta cu tot cu montaj au zis 800 RON, dar si pe astia care ii am i-mi ia 200 RON doar pentru montat.
A mai pus cineva pe ea senzori in ultimul timp? Si daca da cat a costat? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning