![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
Arata bine cu neonul ala sub ea!Ai pus neoane sub toata masina sau numai in spate?
|
Masina frumoasa cu cat ai luat neonul?
|
donnyro am pus neon decat pe spate momentan ca mi-am mai luat niste boxe magnat de 16.
HR-04-TLL pe neon am dat 500 de mi de lei. |
va fi o masina de show ? de pui neoane si boxe deastea grave ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
boxe magnat de 16 cm . poze cu ele.
|
si cat au costat astea??100 ron???
|
Cat au costat k m-ar intresa si pe mine un set?
|
mie sincer nu imi palce cum ai pus neonu doar in spate. macar pune sa fie si pefata unu la fel. sa fie o simetrie.
|
eu zic ca nu ai ce face cu banii.masina aia e numai buna de dus la remat.eu am una din 99 si am bagat o gramada de bani in ea iar acum imi pare rau.mai bine o duci la casat si iti iei una mai noua
|
Quote:
de unde sa aibe bani de alta?lasa-l sa faca ce vrea, ma bucur ptr el, bafta in continuare. |
am vazut ca vrei sa ii faci motorul,sa ii schimbi tabla ,sa ii faci tapiteria....sa ii pui bord de CN ....etc.ai facut si tu un calcul cam cat ar costa toate astea?cu banii pe care ii bagi in reparatii si cu banii pe care ii mai strangi iti iei una mai noua ca din caruta aia nu mai faci masina chiar de ai schimba tot pe ea :-)
|
uite sa-ti spun ceva, sportiva mea nu facea mai mult de 500e si nu am renuntat la ea, am mai bagat 1000e in ea si acuma imi place mai mult decat un logan nou sau orice dacie STOCK din ramania, tata a vrut sa-mi ia ceva nou pe la 56 mii de euro dar nu am vrut sa renunt la sportiva mea, care am acelasi motiv ca si DAC.
|
ma scuzati...5-6 mii
|
Cam cat coasta magnatele? Ce frecvente au? Merita banii ca as lua si io sa pun prin portiere.
|
salut.. punei niste jante tzava..o folie autorizata pe geamuri(ca sa nu se ia garda de tine)...si ai schimbat total aspectul exterior.Nu-i lipi nik pe ea..tot felul de biz-bizuri ca faci tiganeala... Daca vrei sa-i pui neoane..pune-i un set..nu cate unul...ca e nasjpa asa..si un set intreg te ajunge cam 2-2,5 mil. Bafta in continuare!
|
mig-ule pe boxe am dat 80 ron.
Outta control boxele sunt destul de bunicele mie sincer imi plac cum se aud. apropo mig-ule la varsta mea totusi fac rost de banutzi ca mai repar si io cate o masina si mai fac cate un bani. |
4 Attachment(s)
]mig-ule pe boxe am dat 80 ron.
Outta control boxele sunt destul de bunicele mie sincer imi plac cum se aud. apropo mig-ule la varsta mea totusi fac rost de banutzi ca mai repar si io cate o masina si mai fac cate un bani. si ultima achizitie 2 boxe pionner. poze |
Cu Pioneer-urile alea nu cred k in afara de bord ai altundeva unde sa le bagi.din cate vad sunt destul de micutze.
|
saupe usile din spate ca au loc. dac sunt pre mari nu se mai deschide geamu si treb sa tai din rezistenta usii. cred ca alea merg perfect in loc de scrumiere.. mai tai su tu un pic fata de la usa si gata.
|
Quote:
Asa bafta in continuare, si ai grija ce faci la masina. |
mig-ule stai linistit ca stiu ca nu ai zis in nume de rau. astazi montez boxele pe spate. in locul la scrumiere ziceam si eu.
|
Referitor la neoane undercar, sunt in iasi la vreo 4oo ron set care se schimba in 7-8 culori si poti sa le activezi si sa le schimbi culorile din telecomanda. Sunt super.
P.S. Ms pentru info legate de boxe |
Re: dacia mea. b.................
5 Attachment(s)
Quote:
mig-ule am montat boxele pionner in usile pe spate si magnat-urile in usi pe fata+ ca mai am un set de boxe pe spate. poze |
arata bine si sper ca si se aud bine, cu le le "curentezi"??????
|
2 Attachment(s)
Masina arata totusi bine pentru varsta ei iar ideei pt tuning cum spune si Cosmin chituieste-o sa arate frumos si uniform....ceva gen gorgini si daca iti place ii poti pune si pe fata si pe spate spoilare(barbite) si in laterala praguri..Parerea mea:D :D [ATTACH]Attachment 228018[/ATTACH] ...Sa iti faci o idee..;);)
|
3 Attachment(s)
Quote:
mig-ule am un cas blaupunkt cu cd luat dupa un golf4. am si statie dar sa vad ce are ca nu mai merge, sa o duc la dem-ul sa mi-o repare si sa imi schimbe luminile la cas sa le fac albastre . poze cu statia si cu casul. |
Quote:
|
Quote:
|
doar de casuri te ocupi ? avem si noi o comanda ... sau daca ai si altceva pe stok :)))
|
lam cumaprat de la un var de-al meu. nu ma ocup eu cu asa ceva
|
Ce`mi place mie aici pe forum.k toti "marii" astia au uitat si ei cand se rugau de ai batrani sa bage si ei niste benzina colo la daciutza..si cum apare cate unu nou pe forum,care poate nu a reusit din prima sa se exprime cum trebuie,il iau toti la mishto..da ce sa faci k deh,unii s`au nascut invatati si stiu numa` sa critice pe toti pustanii..Critice,mistouri gen din ce an e cotetu,sau alte expresii cu subintelesuri jignitoare;)
Ce ciudat,credeam k asta e un site,un forum,in care fiecare isi prezinta masina,ideile,etc..si obtine unele informatii..mai bune sau mai rele...dar se pare k 80% din cei care au postat pe topicu asta,nu prea au avut ce face... Sau poate k habar nu au despre ce vrea pustiu sa faca sau ce a zis si s`au trezit si ei din senin sa-si faca completarile pe site... In fine..ma opresc aici Pustiule iti urez multa bafta in ceea ce ti`ai propus cu masina,si ai grija ce vrei sa`i faci..in fond daca tie iti place e ok;) Mult succes si da-le peste nas la basinoshii aia care te iau peste picior;) :2gun: war?:pistoles: |
Quote:
|
Cum se aude muzica Boss-ule?Rupe sau nu?
|
donnyro. muzica se aude cat de cat dar trebuie sa leg statia. mi-a promis cineva ca imi face rost de una ca aia i-am lasato lu dem-ul. mai imi aduce cineva saptamana asta 2 boxe clarion.
|
5 Attachment(s)
salutare. am fost sambata la tara si nu am reusit sa imi fac concola sa mai incerc si data viitoare ca nu vreau sa fac ceva urat. poze cu masina.
|
Ce s-a intamplat pe capota spate?Pare k in partea de jos e o diferenta de culoare de vreo 20cm???
|
Quote:
sub el am gasit rugina si am dat eu cu sprei acolo ca sa nu se mai vada ura. |
ultima achizitie 2 boxe clarion de 16cm. unde as putea sa le pun. astept propunerii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning