![]() |
Re: Folie masina
Am fost la RAR si am vb cu sefu acolo si mi-a zis ca se trece doar daca predomina culoarea foliei (vopselei) dar nu se trece doar pt capota mai ales folie !
|
Quote:
esti 100% sigur de asa ceva ? :D Tot de 30% stiu si eu.. Am un logan break si vreau sa`mi fac pavilionul negru. Am fost la o firma de se ocupa cu autocolante si mi-au zis k pavilionul meu este cam 21%. |
salut baieti .....am vazut ca se vorbeste paici de culori si RAR...am eu o intrebare ....am avut accident cu masina si trebuie vopsita toata ...dar e neinmatriculata inca...masina e albastra si eu as vrea sa o fac neagra .....stitzi ceva...se poate face ?...de ce acte am nevoie .?..
|
Quote:
o sa imi imbrac si eu masina in folie carbon , mai exact capota , plafon si portbagaj , masina mea e gri si folia neagra....sa inteleg ca nu o sa am probleme daca nu o omologhez la RAR? |
Quote:
deci daca vrei sa nu ai probleme treci pe la RAR. ca s-ar putea sa nu se lege politistii de tine e una, dar o pot si face. |
Quote:
|
sincer .. nu.
si decat sa spun ceva preturi doar de dragul de a le spune, mai bine nu. daca nu ai timp eventual da un telefon la rar si intrebi. sau le faci o vizita. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning