![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
4 Attachment(s)
daca nu se supara nimeni pun si eu un accident intamplat acum mai recent, mai exact acu vreo doua saptamani un pic mai sus de salsa, daca treceti pe acolo veti vedea copacu din curba ca e decojit, acum stiti cine l-a decojit, taxiu din poza:))
|
De ala de vineri de la Tomas stie careva ceva?
|
Quote:
|
Eu am auzit ca ii ala de are MERC ala crem cu Ady la nr.
|
Quote:
|
..i se mai spune si "cafea cu lapce" :d ,
|
lol sau mai bine zi pe nume ''ciobanelu''
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aznoapte la Union:
|
Cum s-o rasturnat loganu ala ba??? V-am vazut aseara pe la nunta acolo la union..ciuby so-nsurat? :)
Acumolo langa sius unde lucri tu ba dadi e un urs proptit calumea intr-un copac dar n-am apucat sa-i fac poza |
Quote:
Deci si asadar :),pana la urma loganu se rastoarna ,ma gandesc ca la ora aia nu mai mergeau semafoarele,a venit tare sa se incadreze poate venea alta masina si s-a rasturnat...zic eu. Ba Dadi vad eu bine,Bebi ce cauta pe acolo?la ce ora s-a implantat? :) |
Nu mergeau semafoarele, era undeva pe la 11 jumate seara, si era si Bebi si Piticu si o gramada de lume.
|
Cum draq a reusit?????Vad ca e lume prin zona...nu a vazut nimeni cum s`a intamplat?A patit ceva soferu`?
A mai lovit si mertzanu`.....pfffff |
Eu am vazut, eram in fata la Union, s-a auzit poc in dacie dupaia ne-am intors toti si loganu mergea pe plafon si buf in mertz
|
ceva raniti ?!
|
or iesit prin spate
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Casa de piatra!:-)
|
Quote:
PS: Va doresc la toti "aceeasi soarta" ! :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Scene şocante pe o şosea din Hunedoara!
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...hunedoara.html Am ajuns si pe LiveLeak.com... http://www.liveleak.com/view?i=095_1190827750 |
O mai fost unul ieri la materi prime, o sarit cu un VW Caravele de pe pod. Tot pe PRO TV l-am vazut.
|
Quote:
|
....dap, napsa naspa, o gramada de evenimente neplacute....
|
looooool :lol: lam vazut pe ala cu duba..ce copac :peace:
|
:cry: accident moca in simeria nu d f mult...un mos cu un pasat brek din 2003 venea de pe strada marmurii spre piatza si a facut infar la volan...dik ...a intrat direct intr un magazin care era in fatza strazi...si a prins o femeie intre masina si magazzin..la aia ia rupt picioarele si magazinu praf...vanzatoarea a scapat :rolleyes2
|
Ieri s-a circulat infernal pe HD Deva, lucru la drum in Santuhalm, lucru la noi la pestis pe pod, si la intrare in HD s-a rasturnat un camion. Am facut aproape 2 ore
|
Cam in fiecare zi se circula infernal pe HD - Deva .. din cauza lucrarilor. Intr-o vreme se discuta sa inchida de tot drumul pe durata lucrarilor si sa redirectioneze circulatia pe Soimus - Balata - Barsau - Uroi - Geoagiu - Orastie. Au renuntat la idee pentru ca le cadeau la oameni casele in cap :) :)
|
Quote:
|
am facut 45 minute de la santandrei la deva ieri :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu fac cam 20-25 de minute depinde de trafic..........
vedeti ca si scuterul e bun de ceva :) |
ahahaa ai scuter ??? ;) teai scos ..la traficu din ziua de azi
|
Quote:
|
Un accident destul de urat,bine nu s-a intamplat in Hunedoara,dar e vorba in general de ce se poate intampla,si eu am facut ceva de genu asta deci sunt vinovat,nu sti niciodata cand vine unu beat poate fara faruri sau direct pe banda ta...in cazu de fata nu stiu cum de nu a vazut lumina de la cealalta masina,ideea e ca daca tot vrei sa faci asa ceva trebuie sa fie pe un drum inchis ! sau eventual un circuit !
http://www.liveleak.com/view?i=e67_1193033774 |
Poate avea faza lunga celalalt
|
E OK! un RICER mai putin :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning