Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

ICE-M@N 28-07-07 23:02

Re: Hunedoara - Accidente

4 Attachment(s)
daca nu se supara nimeni pun si eu un accident intamplat acum mai recent, mai exact acu vreo doua saptamani un pic mai sus de salsa, daca treceti pe acolo veti vedea copacu din curba ca e decojit, acum stiti cine l-a decojit, taxiu din poza:))

Kedy 30-07-07 08:55

De ala de vineri de la Tomas stie careva ceva?

BAD-GUY 30-07-07 11:17

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1020445)
De ala de vineri de la Tomas stie careva ceva?

Tipu de la celulare ,a intrat intr-o dacie papuc(el find pe o motocicleta)care vrea sa vireze stanga dinspre cantina spre scoala 6,ori nu l-a vazut ori credea ca e departe...n-a murit nimeni,dar tipu de pe motor a facut un salt spectaculos in urma caruia a ramas cu ceva traumatisme...problema e ca nu purta nici un fel de echipament de protectie nici macar casca,acuma cateva zile a murit cineva intr-un caz asemanator in Iasi,la fel fara echipament de protectie si casca pusa la misto.

Kedy 30-07-07 11:57

Eu am auzit ca ii ala de are MERC ala crem cu Ady la nr.

BAD-GUY 30-07-07 13:21

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1020703)
Eu am auzit ca ii ala de are MERC ala crem cu Ady la nr.

Eu tot pe acolo il vedeam,era asociat sau prieten sincer nu stiu,are si un mercedes tipu.

CBY 30-07-07 22:12

..i se mai spune si "cafea cu lapce" :d ,

ICE-M@N 31-07-07 11:28

lol sau mai bine zi pe nume ''ciobanelu''

fratzika 08-08-07 02:54

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1021856)
..i se mai spune si "cafea cu lapce" :d ,

...:)) da ai dreptate e "cafei cu lapce" :))...isi facea veacu' pe la Nagy si Aqua :))

xxdadixx 02-09-07 12:17

3 Attachment(s)
Aznoapte la Union:

F.R.Sonic 02-09-07 12:30

Cum s-o rasturnat loganu ala ba??? V-am vazut aseara pe la nunta acolo la union..ciuby so-nsurat? :)
Acumolo langa sius unde lucri tu ba dadi e un urs proptit calumea intr-un copac dar n-am apucat sa-i fac poza

BAD-GUY 02-09-07 14:36

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1076815)
Cum s-o rasturnat loganu ala ba??? V-am vazut aseara pe la nunta acolo la union..ciuby so-nsurat? :)
Acumolo langa sius unde lucri tu ba dadi e un urs proptit calumea intr-un copac dar n-am apucat sa-i fac poza

Da n-avetzi si voi tel cu camera ? :D facetzi poze cand suprindetzi ceva...

Deci si asadar :),pana la urma loganu se rastoarna ,ma gandesc ca la ora aia nu mai mergeau semafoarele,a venit tare sa se incadreze poate venea alta masina si s-a rasturnat...zic eu.

Ba Dadi vad eu bine,Bebi ce cauta pe acolo?la ce ora s-a implantat? :)

xxdadixx 02-09-07 16:41

Nu mergeau semafoarele, era undeva pe la 11 jumate seara, si era si Bebi si Piticu si o gramada de lume.

NoAngels 02-09-07 16:43

Cum draq a reusit?????Vad ca e lume prin zona...nu a vazut nimeni cum s`a intamplat?A patit ceva soferu`?
A mai lovit si mertzanu`.....pfffff

xxdadixx 02-09-07 16:45

Eu am vazut, eram in fata la Union, s-a auzit poc in dacie dupaia ne-am intors toti si loganu mergea pe plafon si buf in mertz

sNap7 02-09-07 18:56

ceva raniti ?!

xxdadixx 02-09-07 22:35

or iesit prin spate

CBY 08-09-07 15:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1076815)

.... fast'ule sa stii ca am zis "DA" :D

sNap7 08-09-07 16:42

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 1088709)

D.A ... dreptate si adevar :-P

F.R.Sonic 08-09-07 17:29

Quote:

:) Sa fie intr-un ceas bun Ciuby, Casa De Piatra!!!!

CBY 10-09-07 16:37

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1088905)
:) Sa fie intr-un ceas bun Ciuby, Casa De Piatra!!!!

Merci merci :D

tune_AKj 10-09-07 16:52

Casa de piatra!:-)

CBY 11-09-07 01:34

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 1092310)
Casa de piatra!:-)

Merci ....

PS: Va doresc la toti "aceeasi soarta" ! :D:D:D:D:D

Kedy 11-09-07 15:28

Quote:

Casa de piatra CBY. V-am vazut sambata erati pe la Heaven8)

BAD-GUY 27-09-07 08:31

Scene şocante pe o şosea din Hunedoara!

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...hunedoara.html

Am ajuns si pe LiveLeak.com...

http://www.liveleak.com/view?i=095_1190827750

Kedy 27-09-07 08:56

O mai fost unul ieri la materi prime, o sarit cu un VW Caravele de pe pod. Tot pe PRO TV l-am vazut.

BAD-GUY 27-09-07 09:02

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1120917)
O mai fost unul ieri la materi prime, o sarit cu un VW Caravele de pe pod. Tot pe PRO TV l-am vazut.

M-am uitat si de ala dar nu l-am gasit,apropo ieri cand mergeam la Petrosani,o dacie 1310 a intrat intr-un cal,nu stiu urmarile in afara de calu mort si masina facuta zob frontal,in masina nu mai era nimeni,am vazut pe ProTv ca acuma cateva zile s-a intamplat ceva asemanator cu un Logan.

fratzika 27-09-07 15:30

....dap, napsa naspa, o gramada de evenimente neplacute....

danicrisan 02-10-07 01:24

looooool :lol: lam vazut pe ala cu duba..ce copac :peace:

danicrisan 02-10-07 01:27

:cry: accident moca in simeria nu d f mult...un mos cu un pasat brek din 2003 venea de pe strada marmurii spre piatza si a facut infar la volan...dik ...a intrat direct intr un magazin care era in fatza strazi...si a prins o femeie intre masina si magazzin..la aia ia rupt picioarele si magazinu praf...vanzatoarea a scapat :rolleyes2

xxdadixx 02-10-07 09:52

Ieri s-a circulat infernal pe HD Deva, lucru la drum in Santuhalm, lucru la noi la pestis pe pod, si la intrare in HD s-a rasturnat un camion. Am facut aproape 2 ore

sNap7 02-10-07 09:56

Cam in fiecare zi se circula infernal pe HD - Deva .. din cauza lucrarilor. Intr-o vreme se discuta sa inchida de tot drumul pe durata lucrarilor si sa redirectioneze circulatia pe Soimus - Balata - Barsau - Uroi - Geoagiu - Orastie. Au renuntat la idee pentru ca le cadeau la oameni casele in cap :) :)

BAD-GUY 02-10-07 10:04

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1128887)
Ieri s-a circulat infernal pe HD Deva, lucru la drum in Santuhalm, lucru la noi la pestis pe pod, si la intrare in HD s-a rasturnat un camion. Am facut aproape 2 ore

Cum draq s-a rasturnat?

danicrisan 02-10-07 10:07

am facut 45 minute de la santandrei la deva ieri :(

xxdadixx 02-10-07 10:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1128904)
Cum draq s-a rasturnat?

Ba nu stiu, soferu de maxi taxi ne-o zis ca asa era cand o venit el dupa noi, oricum nici cand ne-am intors dupa cat am stat prin Santuhalm ei tot nu-l mutasera, era coada pana la cristur, de la pod. Uite in poza mormanu de nisip si parbizul era sprijinit de stalp. Se mai vad ceva pete pe jos.

HD-21-ARD 02-10-07 11:19

eu fac cam 20-25 de minute depinde de trafic..........
vedeti ca si scuterul e bun de ceva :)

danicrisan 02-10-07 12:14

ahahaa ai scuter ??? ;) teai scos ..la traficu din ziua de azi

Kedy 03-10-07 08:49

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1128949)
Ba nu stiu, soferu de maxi taxi ne-o zis ca asa era cand o venit el dupa noi, oricum nici cand ne-am intors dupa cat am stat prin Santuhalm ei tot nu-l mutasera, era coada pana la cristur, de la pod. Uite in poza mormanu de nisip si parbizul era sprijinit de stalp. Se mai vad ceva pete pe jos.

Dap si eu l-am vazut pe la 4 era coada pana la poarta la ACELOR-MITAL. Eu am scapat de coada de la Santuhalm am ales ruta ocolitoare(etapa de CNR) :) DEVA-ALMASU SEC-POPESTI-ALMASU MIC-PESTIS, intre POPESTI si ALMASUL MIC nu este asfalt dar ii bun drumul.

BAD-GUY 22-10-07 13:02

Un accident destul de urat,bine nu s-a intamplat in Hunedoara,dar e vorba in general de ce se poate intampla,si eu am facut ceva de genu asta deci sunt vinovat,nu sti niciodata cand vine unu beat poate fara faruri sau direct pe banda ta...in cazu de fata nu stiu cum de nu a vazut lumina de la cealalta masina,ideea e ca daca tot vrei sa faci asa ceva trebuie sa fie pe un drum inchis ! sau eventual un circuit !

http://www.liveleak.com/view?i=e67_1193033774

xxdadixx 22-10-07 17:48

Poate avea faza lunga celalalt

bunilla 23-10-07 10:21

E OK! un RICER mai putin :) :)

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning