![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
Hai noapte buna si vise ....de mii de euro....:))
|
anuntul e pe bune?
daca e..... BETON...ce sa zic. spor la vanzare. |
Quote:
pai oricum se caca pe "masina" ta masinile astea de "serie" |
1 Attachment(s)
Bai penalule uite un 316 din 2001 full!!!!! Ti o dau yo pe dacia ta si mi mai dai o mie vrei?????? Asta asa ca a mea nu i modificata! :)) Ca daca era modificata faceam schimb pe schimb ce pana ta!!!!!!! Trezeste te frate ca plutesti trai ti ar caruciorul de butelie!!! Norok si la dezmembrat cu ea ca faci bucurestiul de ras...sa nu mai zic marca, care oricum nu promite nimik!!!
|
nu vreau sa fiu rautacios...dar pretul e fff mare....in ce ai bagat u 8000 de euro???
|
Sa nu cumva sa o dai pe bmw-ul acela full fara sa-ti mai dea bani.Sigur va incerca sa mai negocieze ! :))
|
multa minte are omu asta...:|
|
Incredibil!!!cand te gandesti ca eu dau ursul cu 2300E :(
|
ejti tare ba baiatule....mai bine o pastrezi k nare nimeni fata de aja "dacie"...8000 de euro?? in ce...vise??pana mea..am avut si eu dacie si mergea 150 d serie fara TOBE :))) hai succes la vanzare...vezi poate o vrea gigi becalii il imbarligi tu k merge mai bine k a lui ;) k doar ai bgt 8000 de EURO :))))=)))))))))
|
Quote:
Eu nu observ decat tziganii de Autovit ! Am un prieten bun cu o Dacie 1300 cu modificari mai mari ca ale tale ... si a bagat in ea maxim 1500 de euro ... si merge masinutza aia cu 180 ! Da omu nu o vinde ca decat sa isi ia 1500 de euro maxim pe ea mai bine o tzine de zi cu zi ... Quote:
|
Quote:
ASA SI EU DACA VAND HIUNDAYUL DIN 96 TOT PE AICI IAU!!!SI NU SE COMPARA HYUNDAI SAU BMW CU DACIA!! CONTEAZA ANUL SI CE ARE PE EA NU NUMAI MARCA DACIA VECHE AM VANDUTO CU 8 MILIOANE SI PE MUZICA DADUSEM 20!!! |
Quote:
DAR CE MAI CONTEAZA!AM DACIE CU "TIGANII DE AUTOVIT SI SUNT FERICIT!! |
Quote:
|
Quote:
|
Doamne iti multumesc pt threadu asta......=))=))=))
bafta la vanzare..... |
cu 5000 de euro iti iei masina de masina ! anyway; ai bagat 8000 de euro in ea?( cel putin asa crezi tu ) ; cat de idiot trebuie sa fi sa bagi 8000 de euro intr-o dacie cumparata cu 3000 de euro? fa un calcul vin 11000 de euro ! uau ce masina iti luai cu banii aia ! dar na.. e de "Serie" ! daca gasesti pe ala sa iti dea 4000 pe ea , trimite-l si la mine ca am un opel de vanzare ! nu cer mult! 8000 de euro ( angel-eyes, chiptuning, turbina chestii alea alea ce nu are dacia ta ;) ) daca as fi ca tine ar trebui sa cer 20.000 pe opelul meu ! bafta la vanzare! ai pus-o pe autovit? da-ne link k suntem curiosi
|
mai! poate omul cere 5000 RON :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
CAPETE DE TOBE SUNT 2500 BUCATA....... |
2500 de ce? de ROL ? =)) bai baiatule cu 2500 de euro iti tragi o evacuare de nu a vazut ROMANIA !!! nuu capete =))
|
Quote:
MERCI POATE IN FINAL EU IAU 2000E DAR STIU CA SUNT SINGURUL CARE A CERUT 5000 PE O DACIE!! |
pai nu esti singurul! mai era o dacie decapotabila ( super naspa ) pe autovit ! cerea 13.000 parca ! dar scuze .. a ta e jeg pe langa aia
|
Quote:
250 RON BUCATA,SUNT 2 REZULTA 500 RON CAPETELE DE EVACUARE |
Quote:
DAR CINE VREA DACIE DECAPOTABILA DA SI 13.000!DE CE NU!! |
Quote:
|
Quote:
PACAT CA NU STAI IN BUC!!!! |
uite ca "fac naveta" la bucuresti! si vin de 2-3 ori pe saptamana ! vrei sa ne intalnim? te astept la pescarus! sunt f dar f usor de recunoscut
PS: nu stiu daca or sa te primeasca astia la pescarus! vino si tu cu laguna ;) |
Quote:
|
Quote:
Adica 25.000.000 lei vechi ! |
Quote:
B-12-ULY Stage 3 Join Date: May 2006 Oras: BUCURESTI Age: 22 Posts: 84 My Photos: (5) Re: U L Y De Vanzare!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- Quote: Originally Posted by dolb 2500 de ce? de ROL ? =)) bai baiatule cu 2500 de euro iti tragi o evacuare de nu a vazut ROMANIA !!! nuu capete =)) SE VB DE LEI NU EURO!!DE UNDE DREAKU AI SCOSO!!! 250 RON BUCATA,SUNT 2 REZULTA 500 RON CAPETELE DE EVACUARE __________________________________________________ ______________ ASTA CA SA INTELEGI! intr-un post scri ca ai dat 2500 si acum revii ca ai dat 250 ! nici tu nu sti ce zici ;) pe bune faci misto de noi? cati ani ai ? |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...275#post537275
ACESTA ESTE CELEBRUL ULY !! dati un scroll ;) unele poze s-ar putea sa va amuze ! i pup u ! take care |
haideti ma! nu mai zice nimeni nimic? :D
|
ce dracu sa mai zicem eu mor de ras:)))
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
mai are rost sa mai faca acea comparatie ? :D D:D :D e evideeent !
|
este deja extrem de penibil ce se intampla aici
topic inchis urmeaza a fi sters |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
sal.sunt prieten cu uly si cam asa stau lucrurile fara nici o exagerare.
masina 3200 mp3player 300 boxe fata 60 boxe spate 80 subwoofer 100 amplificator 100 tobe 500 neoane 100 neoane interioare 100 baterie bosch75Ah 80 alternator 80Ah 120 praguri eleron si prelungiri bare 50 geamuri fumurii 80 jante 300 anvelope 100 geamuri elctrice 150 volan+pedale +schimbator 100 huse+presuri 100 amortizoare monroe 100 si ori mai fi si alte maruntisuri __________________________ total 5500E |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
super inspirata miscarea... sa mutati aici topicu :-P un up de la mine si bafta la vanzare ;) |
bah fratilor!!! asta chiar nu face misto de voi!! chiar are omul masina, il cunosc... nush cati bani a bagat in ea si pur si simplu nu ma intereseaza(e treaba lui), dar 8000 de euro in nici un caz,,, si sincer sa fiu iuliane... prea mult ceri pe ea... poate ai muncit la ea, nu zic k nu... dar ai uitat un mic amanunt mah: E DACIE!!!! si da-o in pl... mea de treaba pana la urma k la banii astia iti iei smecherie de masina!!!!! in caz k nu stii cine sunt... iti dau un indiciu... cand imi cautam masina(inainte de sarbatori) m-ai intrebat dak nu vreau sa o cumpar... eram in city mall....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning