![]() |
Re: E30 - ursuletul meu de plus
10 Attachment(s)
Nu e gata. Deocamdata la interior nu am pus nimic, e goala ,astept caldura.Intre timp i-am luat mecanismul trapa si tapitat interiorul , le am in casa stranse toate. Sper ca pana la intalnirea e30 sa fie gata.Cam asa arata acum.
|
Cu prelungirea aia facuta din bara zici ca e plug . Fara prelungire arata frumos . Parerea mea .
|
prelungirea fata si eleronul nu-si au locul acolo....nu mi-o lua in nume de rau dar se vede urat....bafta in continuare.
|
5 Attachment(s)
Eleronul de M3 imi place si nu mi se pare ca arata rau deloc.In schimb lip-ul (prelungirea) nici mie nu imi place cum arata asa; l-am facut de proba (dar nu ma indur de el sa-l dau jos) voi incerca sa-l fac cu colant carbon.Poate arata mai bine.Nici culoarea jantelor nu prea imi place, deocamdata sunt nehotarat.Nu va ramane asa si nu ma supar daca va dati cu parerea .Va multumesc pentru sustinere.
VT :arrow: |
Mie chiar imi place cum arata, am inceput sa ma plictisesc de jante si suspensie si gata masina.
Nu ai ales o culoare foarte buna pentru modelu' asta de masina, adica mi se pare ca nu se potriveste. Legat de lip, fa-l negru mat, iar jantele argintii, ori ia alte jante. Mai cere suspensie cu drop mare si e cam gata 8). Bafta in continuare. |
1 Attachment(s)
Nu va ramane asa voi face schimbari.Nasul este deja vopsit negru ,lipul il voi colanta negru carbon,iar la jante as incerca sa le fac niste capace la strung pentru a acoperi zona prezoanelor. Sunt multe de facut ca sa ajunga cum trebuie dar stagneaza din cauza banilor.
:arrow: si un desen :lol: |
mama..... nu te supara pe mine dar zici ca ai iesit din Mad Max :lol:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Arata foarte bine, succes pe viitor !
|