![]() |
Re: Visul devenit realitate E36 CABRIO :X
5 Attachment(s)
Asta seara am terminat interiorul am muncit de la ora 15 pana la ora 23....lam vopsit si lam lacuit.
|
a iesit ff bine :)
|
subscriu..a iesit suuper.cu ce ai facut aceasta operatiune?si eu as vrea sa fac cv cu interiorul meu pt ca s-a cam intarit pielea aia.
|
Pana sa le montezi merita sa cureti bine de tot mocheta :D Eu am folosit biocarpet si o perdea , iar la final daca ai un aspirator cu care sa tragi apa si mizeria ramasa ar fi super :D Scaunele si banchetele au iesit foarte bine :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
maine incerc sa demontez luneta....sper sa reusesc....
|
Te-ai apucat serios de treaba. Bafta cu luneta, o sa ai nevoie.
|
Quote:
|
multa bafta cu masina, arata foarte bine iar scaunele alea sunt criminale. cat despre jante,daca nu te-ai hotarat deja, gri inchis sau deschis
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De dat jos e usor, de pus sus e mai greu. Prima data coase materialul nou apoi taie-l pe cel vechi altfel sunt sanse minime sa potrivesti pasii feromarului. Si asa e chin, ia-ti si ceva de uns ca ai putin mai mult spor. Erau niste scaune vader de vanzare culoarea ta pe forum la 360 de euro le lasa din cate am citit, nu te coafau? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa aproximativ 15 ore de munca adunate am reusit sa cos si sa pun la loc luneta......priviti rezultatul...eu zik k a meritat....:D
|
a iesit ff bn vad.cat a costat luneta?
|
Quote:
|
Apreciez munca ta Bafta
|
Quote:
|
Felicitari pentru munca depusa si pentru achizitie, defapt in ordine inversa ar fi trebuit sa te urez.
Cat a fost pretul de achizitie?Pm te rog. Multumesc si bafta incontinuare ! |
Pana acum numai lucruri bune ai facut , continua tot asa ,spor la treaba ,o saurmaresc cu interes topicul,bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Astazi am scimbat placutele pe fata si pe spate am luat de la "ATE", erau ok si cele vechi numai ca scartiau ff tare aveau foarte mult fier cred ca erau cele mai ieftine...acum astea sunt ok. Mai nou de o saptamana am dat o ceara lichida nenorocita pe ea....si dupa ce ca avea usoare zgarieturi cu efect de panza de paianjen acum e plina toata am luat polish am incercat pe capacul de la rezervor nici un rezultat ulterior am inteles ca trebuie sa dau ceara jos.....stiti cumva cum sa fac sa dau ceara jos....e deja la a3a a4a spalare...
|
detergent de vase, normal ar fi trebuit sa se duca dupa atatea spalari cu spuma activa mai era un mit cu unt de arahide bagat la microunde sa se moaie dar nu am incercat:)
|
Quote:
|
Din cate stiu 3M cu capac albastru apoi cel cu capac rosu sunt pentru scos hologramele de pe culorile inchise.
Daca vrei sa te specializezi in asta, am o masina de polisat KRAUSS noua nouta cu toti buretii, blanita in caz ca esti interesat ti-o dau la un pret mic ca eu se pare ca nu am timp de asa ceva. |
Quote:
La ce culoare ai tu pe a ta o faci odata si iese k noua.....am avut si eu culoarea ta p un opel astra si este super....asa am vrut si eu sa gasesc cabrio....dar na fost sa fie.. |
2 Attachment(s)
Am schimbat numerele:D....si o poza interesanta de la munte:D
|
1 Attachment(s)
si placutele....
|
Re: E36 - Visul devenit realitate E36 CABRIO :X
2 Attachment(s)
Cadou de inceput de an. :D
|
frumos cadou.il montezi cand da caldura?
|
de unde ai macheta? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Intre timp am montat bara de M...sa vad cum pica, mai sunt de fact reglaje la masca sa pice la linie cu aripa si bara, cum se incalzeste putin sa numai ploua o si vopsesc, am cump vopseaua. Dupa bara urmeaza jantele...
|
5 Attachment(s)
In sfarsit am prins putina vreme buna si am vopsit si eu bara. Maine sper sa o montez :D pun cateva poze sa vedeti cum a iesit vopsita acasa:D
|
Teapana :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning