![]() |
Re: Cluburi si masini inscrise
Quote:
un pic de rabdare .. la urmatorul update vei aparea si tu |
Quote:
incercam sa gasim si o solutie de transport |
Pana la ce ora se poate intra cu masina pe 28. Pentru ca mai trebuie sa rezolv niste probleme in Bucuresti si sa stiu cum imi programez.
|
Inca o supriza :
- Genesis SRC (Street Racing Culture) - 8 masini + 4 motoare |
La completarea formularului de inscriere am cerut si eu niste detalii. Sper sa le primesc din timp pt a ma organiza corespunzator.
|
2 intrebari am pt voi
cat va fii taxa de intrare ??? si....cam la ce pretzuri se invarte cazarea ??? sa stiu din timp cum sami organizez bugetu |
dc nu vretzi sa aruncatzi un ochi si pe pagina oficiala a evenimentului ? acolo vetzi gasi raspunsul intrebarilor voastre...(iar informatziile ce nu sunt mentionate in acest moment inseamna ca inca se lucreaza la partea respectiva si vor fi valabile in cel mai scurt timp ..;) )
https://www.4tuning.ro/tuningdays/tuningdays.asp |
Quote:
Uratule ! |
-Gratian avem 10 masini.... de expus....2 Motociclete si 5 fete , foarte sumar imbracate........asa ca / 5 masini in premiera, 2 motorete la fel.....si fetele ...cu siguranta noutati. Si la care mai adaugi 8 masini la Drift&Burn (outdoor).
|
Quote:
|
Quote:
|
in ce zile se vor face demonstratii de burn/drift/indemanare? se fac ?
|
-Dupa discutiile care le am purtat aseara este posibil va NSL-Romania sa va mai prezinte 2 masini cu peste 500 CP , unicate in Romania. Mai multe detalii in scurt timp. Nu voi anunta marca masinilor, ramanand o surpriza pt prima zi.
|
prima zi pt presa adica, Florica... sau pentru public? nu le veti scoate la presa aceste noutati?
|
orice va fi inclus in cadrul evenimentului va fi prezentat la presa.... arati ce i mai bun din prima daca nu vede presa care e multumirea ta >??
|
Constanta vine cu un unicat de 600 de HP.
|
Quote:
felicitari florica. o sa fie un show unic..bafta |
-Ce va fi prezentat va fi din prima zi. Doua dintre masinile noastre se pare ca vor intarzia o zi deoarece se vor descarca in Germania pe21Martie.....formalitati...bla bla si este posibil ca ele sa ajunga la Show abia pe 29.
|
29 E Prima Zi De Show
|
Astazi am facut inscrierea si pentru singura, unica, motocicleta racing de peste 300 cp, cu un raport secret pana acum de 2 cp / kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motocicleta aceasta se vrea si cred ca va deveni cel mai rapid autovehicul din Romania si din aceasta parte de Europa. Va fi dezvaluita publicului in premiera la TUNING DAYS!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Din cate spui Hondare poate sa fie doar o motoreta Turbo iar din cate stiu eu doar una era in lucru ....
Oricum felicitari propietarului iti trebuie o doza buna de nebunie sa faci asa ceva si o doza mai mare sa tragi de ea . |
adevarat... tree sa fii nebun(in sensul bun al cuvantului:)) sa urci macar pe asa ceva... da oricum as vrea sa vad poze cu motorul... shi mai ales care-i viteza maxima?:?: :?: :?:
|
se tot speculeaza ca ar fi o taxa pentru masinile expuse(fara a se inscrie la nici un concurs)...e adevarat? :)
|
mai hondare,eu am motocicleta de aia neturbo si abia stau pe strada cu ea.e motocicleta de show sau se mai si poate merge cu ea pe strada?
|
mda e clar o sa fie un MARE HAOS...in sensul bun al cuvantului...doamne ce progrese se fac de la an la an in domeniul asta
|
sambata, intalnire fizica sau telefonica pentru punctarea finala pentru cluburi a spatiului, masinilor, zonei, amenajarilor...
am rezervat de principiu pentru fiecare club locuri conform estimarilor preliminare de participare este necesar sa punctam practic, tinand cont de afluxul mare de participanti independenti sau masini de firma, fara sa mai zic de firmele cu standuri... adica: dragilor, a venit momentul sa discutam pe schema, sa fie ok... |
Gratian...unde va avea loc aceasta intalnire fizica...
Oricum eu iti pot confirma de pe acum ca Speed Daemons (fostul Insane Bucursti participa cu 5 masini). |
Intrebare eu m-am inscris dar fac parte dintrun club care vad ca nu s-a prea ocupat pana acu de astfel de evenimente... Eu pot intra ca membru independent sau ca si club? Se poate aduce banner sau cum sa procedez?
|
Gratian sa pui si tu locu si ora de intalnire! ;)
|
ora 19.00
la intrarea in parcu tineretului, de la metroul Tineretului intrarea in parc, pe colt |
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CALITATEA, NU CANTITATEA !!!
exista cereri pe aproximativ 200 locuri, si spatiu pentru aproximativ 100 nu luam in calcul zeci de masini prezentate in premiera de firmele de tuning pe spatii contractate. si daca luam in calcul inscrierile independentilor... am observat multe inscrieri la independenti de masini de cluburi imi ingreunati munca un club zice ca vine cu 6 masini eu insist pe poze clubu zice ca sa stau linistit ca sunt misto (deja va amuzati, nu?) dar cand sun independentii pt confirmare, ei zic DA, ca vin cu nu stiu cu ce club va rog sa va inscrieti ca si club cei care nu ati facut-o maine reglam toate amanuntele fara fotografii nu pot face intersectia intre inscrieri fara fotografii nu iau in considerare inscrierile mail, pls, pe [email protected] cu lista si fotografii cand ne vedem, hotaram locatiile multumesc |
Gratian ai mail din partea VROOOM RACING ROMANIA! Numai bine, si ne auzim diseara la intalnire! ;)
|
Vrooom Racing Romania
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning