![]() |
Re: Sugestii Parasolar si Bulina
Nene eugene laste de creatie ca e praf si comentari cu dracii si ingerasii plictisitore ,se vede de la o posta ca ,parasolaru facut de mishu e ok si as fi foarte deacord sa am unul pe masina cat despre bulina ramne de vazut.Si sa ma abtin de la alte comentari momentan.
|
Eu nu am spus ca nu-mi place ce a facut Mishu , ba din contra , chiar as fi vrut sa incerce el ( ca se pricepe mai mult ca mine ) sa dea o forma la o idee a mea . Daca vrea si poate , ok , daca nu , asta e . Era inca o parere , atata tot !
|
chiar are talent si nu-l lauda ca dupa i se urca la cap cer este ca pna la urma trebuie sa ne gasim un parasolar aprte si o bulinutza orcum sincer imi place mai mult cand stiu ca fac parte dintrun club si nu dintr-o ramura a clubului
|
Cautam cautam :) .
|
1 Attachment(s)
marius:
e facuta in graba, ca am treaba pe la servici, doar ca idee... |
Ceva mai bine , dar parca tot scrisu ala draconian ales de misu_f e mai misto :D Acuma sa vedem ce zice si lumea
|
2 Attachment(s)
si mie imi place ala, dar mi se pare ca dam in cartoon network...
vedem vineri...incerc sa vin si eu... |
De ce nu incercati ceva cu un font gen gothic....gen fontul din filmul Blade....o sa incerc ceva poate va place..
|
eu unul as vrea sa fie ceva simplu dar original,nu as vrea sa arate ca o sorcova...back in time...:D
|
Quote:
|
=)) de cateva zile m-i s-a belit windowsu...si photoshop impreuna cu el :)) sa imi zica leutzu ce ar vrea pe bulina aia in principiu...si ii fac :)) si o sa ii arat mai multe fonturi.... CE INSEAMNA DAEMONS BTW...demons stiu dar daemons mai putin
|
OK....sa imi dea cineva dimensiunile exacte ale bulinei si ale parasolarului va rog !!! pentru ca daca o sa fac o chestie dupa ureche o sa iasa ca un fund...am deja materie prima....acu sa vedem ce iese...
|
Ca idee de bulina, as vrea ceva oarecum contrastant cu parasolarul agresiv, un dracusor simpatic :D si eu as zice undeva la 15 cm diametru... mai mica decat primele si mai mare decat ultimele...
|
E suficient 10cm ma.
|
sa ve vedem si 10 si 15
pare mai fain undeva inte parerea mea? |
Pai eu am zis de 12cm...cand au venit astia la mine sanbata seara.
|
1 Attachment(s)
am incercat sa fac o bulina
|
Supapa apreciem ajutorul si toate ca toate , dar ai mare grija ca l-ai plictisit pe NightClubRaceru' asta si vezi ca face tare grav cand e plictisit ! :2gun:
Pt bulina votez o raza de 125 mm cu toleranta 0 , ca nu va corespunde normelor ISO in vigoare din 1 ianuarie 2007 :lol: Parere mea este ca bulinele ca bulinele , dar haideti cu parasolarele ca trece timpul si o imbulinam de tot !:twisted: Mishule ne e dor de tine ... imi place deseul , dar ala merge mare pe capota 8) , iar ca bulina nu cred ca se va intelege ceva . Imi place ideea lui TicoRS cu dracusorul din avatar si sus sa scrie SPEED , iar jos DEAMONS , ambele in semicerc ! |
ba e chiar tare bulina lui Mishu...
|
mie mi se pare ca seamana cu ceva legat de biserica .....pararea mea
|
da ar fi mai bun un dracusor,asta seamana cu o cruce ma duce gandul ca ar fi vro secta :lol:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de o diavolita?
|
1 Attachment(s)
sau un dracusor?
|
Este un Inger Gotic in bulina lu Mishu:D
Supapa...in sectiunea "ce este speed daemons" am scris definitia unui daemon... |
1 Attachment(s)
Dar de poza asta ce ziceti?
Eu unul asta as folosi in bulina cu toate ca nu e vb de chestii goth... |
eu ma gandeam ca bulina sa aibe o tema pasnica ;) ...... craniu ala da mai mult in desene animate
P.S. te cred Marius k iti e dor de mn :P .... da sunt racit cobza si nu vreau sa va gripez si pe voi |
Pai ... stiu ... dar cum nu se vor draci si alte dracovenii...chiar nu am idee ce ar putea sa reprezinte clubul...
|
1 Attachment(s)
ceva in genul :P
|
Prea tare :P .
|
Perfect....mai modificam un pic la ea si iese perfecta....sper ca nu se supara mai marii clubului dar....nu vreau sa se intample ca si cu insaneul!
|
marfa rau bulina...:D
Si Nick r 5 zice ca e super!!! |
este super bulina :) destul de funny dracusoru :P
|
1 Attachment(s)
Cam asta e ce ziceam....
|
Ar trebui un rosu mai aprins nu credeti?Apropo prima da mai bine fara chenare si speed daemons rosii!!!iese dracusorul mai in evidenta asa nu sti la ce sa te uiti exact...parerea mea.
|
dracusorul are detalii cam aiurea...ar cam trebui lucrat la umbre & stuff...macar sa iasa ceva calumea...si ce rost are sa facem 10k de culori pe bulina aia?asta ramane oricum la alegerea conducatorilor dar...eu zic ca e cam aiurea cu verde si galben...
|
:D Imi place bulina lui mishu... Imi place fontul(dar se vede mai bine daca inlocuim gri-ul cu rosu) si mai trebuie lucrat la umbre.
In privita parasolarulului, va spun sincer k imi place foarte mult ce a facut Cristi T :rolleyes2 Se vede super, incercati sa puneti pe o masina sa vedem cu apare! Urmatoarea alegere ar fi cel al lui mishu (cu acelasi font de pe bulina)...dar tot culoarea rosie!:twisted: |
@supapa nu este bun fontul... din cate stiu eu fontul care ramane este cel care e acum pe www.speeddaemons.com
|
ce grava e bulina ... :D
|
super misto ...
|
2 Attachment(s)
va place asa ceva pt bulina
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |