Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/33914-tare-virtual-tuner-partea-2-a.html)

budeanudragos 21-02-07 00:07

Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a

corect...f corect...discutziile in contradictoriu chiar nu isi au rostul...am obs shi eu...am crezut ca poate ma asculta shi pe mine cineva ca nu vb aiurea dar chiar nu e asha....

budeanudragos 21-02-07 00:08

vin imediat cu argumentele pt LKS dar o sa dureze vreo 5 min pana trec peste sectiunea vt a forumului

budeanudragos 21-02-07 00:30

LKS : vrei sa-ti spun ce argumentele pe forum sau pe mess???

blondu_glf 2 21-02-07 00:31

aici ca sa le stim si noi....

LKS 21-02-07 00:31

din moment ce nu ai id`u meu ...e mai bine aici

budeanudragos 21-02-07 01:02

2 Attachment(s)
partea fatza arat si se integreaza in linia masinii f bine..(159le fiind sin serie o masina care se doreste si s-a si reusit a fi agresiva...capota trasa peste faruri si peste "nas" sporeste efectul de agresiv....partea de jos a spoilerului se potriveste masinii si mai diminueaza agresivitate si se incadreaza in liniile gen. ale masinii(linii curbe avand la terminate de unghiuri drepte)+plasa spoilerului fatza +nas....buza de carbon se inspira din alfele de wtcc(masina s-a dorit a fi un hybrid intre alfa wtcc si o alfa de strada).....aripa fatza evazata clar shi corect... apropo de gurile de aerisire din capota (da umpic d zoom si o sa observi ca nu sunt nijte pete)...aerisirea laterale foarte caracteristica marcii(cine stie)...oglinzile(forma + dimensiune) + umbra oglinzii dr + suportul de carbon al oglinzii....jantele (aproape perfect puse..daca nu perfect)eleronul...pasajul rotii spate...culoarea....umbra....astea zic eu ca sunt punctele forte....parea mea...+ ca nu e la etajul 10 cum ai spus...voi posta o poza shi iti vei da seama....cat despre cariera care spui thu ca ai avuto in vt nu stiu ce te-a facut sa renuntzi...eu am gasit doar 2 motive primul referitor la : "in care am invatat ca decat sa o umplu cu jde mii de praguri,eleroane,spoilere infecte si care se vad total aiurea ...mai bine ii fac ceva simplu,curat si de efect"...shi culmea e vorba de aceeashi mashina alfa 159....pe care o critici ca e prea incarcata shi plm...shi ca thu nu ai faceo asha....esti umpic cam FALS nu crezi...shi vin cu ARGUMENTE..............

budeanudragos 21-02-07 01:11

2 Attachment(s)
LKS : uitasem astra asta oare ce cauta "la etajul 10"

Blondu : argument ca nu se taraie pe jos ....cele 3 puncte albastre sunt unite de o singura dreapta deci sunt colineare...deci ori nu taraie pe jos ori taraie pe jos toata mashina.....

budeanudragos 21-02-07 01:15

abia astept comentul tau dar nu acum...maine ca acum am nijte treaba...nb 2 all(care mai au ochii deschishi)

BMW-M-Power 21-02-07 08:39

pe mine unu' m-au convins argumetele pe care le-ai adus (cu toate ca nu aveam nevoie) si 1-2 din chestiile pe care le-ai scris recunosc ca mi-au scapat initial.
pt mine topul e asta:

1. alfa 2
2. alfa 3
3. alfa 1
4. alfa 4

LKS 21-02-07 09:47

Quote:

Originally Posted by budeanudragos (Post 762121)
partea fatza arat si se integreaza in linia masinii f bine..(159le fiind sin serie o masina care se doreste si s-a si reusit a fi agresiva...capota trasa peste faruri si peste "nas" sporeste efectul de agresiv....partea de jos a spoilerului se potriveste masinii si mai diminueaza agresivitate si se incadreaza in liniile gen. ale masinii(linii curbe avand la terminate de unghiuri drepte)+plasa spoilerului fatza +nas....buza de carbon se inspira din alfele de wtcc(masina s-a dorit a fi un hybrid intre alfa wtcc si o alfa de strada).....aripa fatza evazata clar shi corect... apropo de gurile de aerisire din capota (da umpic d zoom si o sa observi ca nu sunt nijte pete)...aerisirea laterale foarte caracteristica marcii(cine stie)...oglinzile(forma + dimensiune) + umbra oglinzii dr + suportul de carbon al oglinzii....jantele (aproape perfect puse..daca nu perfect)eleronul...pasajul rotii spate...culoarea....umbra....astea zic eu ca sunt punctele forte....parea mea...+ ca nu e la etajul 10 cum ai spus...voi posta o poza shi iti vei da seama....cat despre cariera care spui thu ca ai avuto in vt nu stiu ce te-a facut sa renuntzi...eu am gasit doar 2 motive primul referitor la : "in care am invatat ca decat sa o umplu cu jde mii de praguri,eleroane,spoilere infecte si care se vad total aiurea ...mai bine ii fac ceva simplu,curat si de efect"...shi culmea e vorba de aceeashi mashina alfa 159....pe care o critici ca e prea incarcata shi plm...shi ca thu nu ai faceo asha....esti umpic cam FALS nu crezi...shi vin cu ARGUMENTE..............

designul alfei mele e destul de simplu...nu stiu ce ti se pare tie asa de incarcat ....dacia /r12 ala nu stiu ce cauta acolo...
o sa iti arat niste lucrari VT de ale mele

FreaK_Bv 21-02-07 10:20

Ba da terminati odata...numa pe forumu de la Brasov se poate intampla asa ceva...zice unu ceva "la nervi" si sariti toti...
Poate au dreptate toti...poate niciunu...votati..dativa cu parerea si gata!
In legatura cu cei care nu au deaface cu VT...sa stie si ei...
Lucrarea 4 este a mea...este facuta intro noapte dar o noapte intreaga...
PEntru Bigu...acuma no offence...dar fao u asa cum am facuto eu...si mai discutam ...inati invata unde sa te uiti si etc..si dupaia da cu paru ca e kitch si etc...oricum e parerea ta...daca ai vrut sa ma ataci nu ai reusir...inca odata NO OFFENCE!!voi cei care dati cu paru habar nu aveti ce greu este sa pui o janta sa iasa la nivel...ce greu e sa vopsesti o masina care la urma urmei este "un cacat...si usor de facut" in vederea unora...
Deci incercati sa apreciati ceam facut noi...care macar am avut curaju sa le punem...sa le vada lumea...bune rele cum or fi lucrarile....dar sincer de la a da cu parerea pana a da cu paru este o cale lunga...
Voi credeti ca daca se da un COPY si un PASTE gata sa realizat VT...prin toate posturile dupa parerea mea...vati comportat ca niste copii....

In legatura cu "masina de la etaju 10"...daca omu asa vrut sa fie background-u lui....bv lui...de ce il critcati voi pe el....

PS:NU EXISTA MASINA DE VT CARE SA NU AIBA MACAR 4-5 GRESELI!!!!!!

Deci terminati cu prostiile cu insulte si cu etc....votati ...spuneti de ce ati votat masina X,Y,Z si gata!;)

O zi buna la toti!!!

FreaK_Bv 21-02-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 761089)
parerea mea...acest vot este irelevant pentru mine...sa castige cel mai bun...;)

Yakone sincer mai dezamagit...de ce ti se pare irelevant???ca nu ai facut lucrarea sau ca ce?lasa frate sa se aprecieze munca oamenilor ...sincer pentru cei care u facut lucrarile 1,2,3 FELICITARI! sunt niste lucrari ffff frumoase...se vede ca daca exista timp si stiinta se pot face multe lucrari frumoase si cu gust!!!BRAVO!!!

Lukian_XXX 21-02-07 13:28

Deci yo am ramas traznit cate comentarii am vazut puse pe acest topic (comentarii inutile dupa parerea mea) Lucrarile sunt foarte bune:!:
budeanudragos- dupa cum ne-ai criticat tu ca ne-am votat lucarile asa nu treaba nici sa le comentam noi (asa cum ai facut u)
Nush d c a trebuit sa iasa asa urat cand defapt noi aici ne-am expus lucarile iar ceilalti ne critica (indiferent daca au dreptate sau nu) iar eventual dupa terminarea polului ne ziceam si noi parerea:???: Iar daca cineva ne critica asta e mai invatam ca data viitoare o sa castigam
La primul concurs a fost frumos fiecare sia exprimat parerea despre masina si totul a fost ok:!: d c na putut sa fie si de data asta la fel.......va las pe voi sa va dati seama de ce si din cauza cui!
Felicitari Yakone, Budeanudragos si Freak:!:
Hai sa ne comportam ca atare si sa nu ne mai contarzicem atata ca nu duce nimik nu ime diat sa sarim pe el cu: "Da ce nu tia placut la alfa 94 de nu ai votato"

Bigu 21-02-07 14:45

draga mugur, eu am impresia ca tu traiesti in universul tau si citesti numa ce vrei, te rog ia la rand toate randurile scrise de mine si dupaia dai cu comment. nu m-a interesat care e lucrarea ta, nu am stiut ca o sa faci asa ceva. ma repet inca o data: NU sunt vt dar stiu ce e un kitsch , ce e gresit si mai ales ce e fain. nu am cautat sa te atac, dar vad ca prinzi fluturi in continuare....
app: chiar EXISTA vt fara greseli....da nu la nivelul nostru...

FreaK_Bv 21-02-07 15:22

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 763023)
draga mugur, eu am impresia ca tu traiesti in universul tau si citesti numa ce vrei, te rog ia la rand toate randurile scrise de mine si dupaia dai cu comment. nu m-a interesat care e lucrarea ta, nu am stiut ca o sa faci asa ceva. ma repet inca o data: NU sunt vt dar stiu ce e un kitsch , ce e gresit si mai ales ce e fain. nu am cautat sa te atac, dar vad ca prinzi fluturi in continuare....
app: chiar EXISTA vt fara greseli....da nu la nivelul nostru...

1.daca tu nu le vezi asta nu insemnca nu exista....exista si masini reale nu virtuale care pleaca cu greseli din fabrica...asa ca nu ma lua ca nu exista greseli...
2.ia dami si mie definitia la cuv kitch....te rog eu frumos...
3.eu nu am de cand sa ma cert cu u sau sa deschid vreo polemica...dar cand o sa faci u o lucrare ca si "kitchul meu" te rog eu atunci sa vb....no offence!

END!

budeanudragos 21-02-07 17:51

bv freak...f f bine spus la pctul 3...aici sa nu ma intzeleaga bigu gresit...nu am treaba cu pers implicate in discutzie ci cu ideea in sine...
inca o data repet...si sper ca voi fi intzeles....cand cineva voteaza o masina...NU CA TREBUIE....CI PT CA E FRUMOS SI NORMAL SA SPUNA PCTELE EI TARI SI PCTELE SLABE ALE CELORLALTE....(FIECARE CUM STIE,CUM VEDE SI CUM DORESTE)....ASTA INSEAMNA RESPECT(DIN PCTUL MEU DE VEDERE)...dupa cum se vede nu am atacat pe nimeni....mi-am spus doar pctul de vedere...ca este cat de putzin sau mai mult luat in seama,fiind un punct de vedere corect,asta fiecare decide...

:tenisclap :bunch:FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTZILOR...IMPORTANT E SA AI TUPEU SI BUNAVOINTZA SA PARTICIPI :bunch: :tenisclap

LKS 21-02-07 20:42

2 Attachment(s)
acum ca am terminat cu cearta ..postez o masina facuta de mine ...doar cu scop informativ pt budeanu

Catalyn 21-02-07 21:16

am votat dar am si ramas surprins...se vede maturitatea noastra:D mai rau ca cei mici cu acadeaua

Bigu 21-02-07 21:47

inchei prin a spune ca mai bine votam si sa nu se mai fi cerut sa se comenteze decizia. parerea mea ramane aceeasi si sincer msrp de parerea altora despre ce zic eu si alte sfaturi

Yackone 21-02-07 23:35

no coment:paper: :weirdface

LKS 21-02-07 23:41

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 763909)
inchei prin a spune ca mai bine votam si sa nu se mai fi cerut sa se comenteze decizia.

asta pentru ca probabil va deranjeaza adevarul ...cand cineva isi spune parerea imediat ii dati peste nas luand o atitudine de superioritate ...dar nu e asa ;)
copii care se ocupa cu VT`u sunt destui ..e suficient sa aruncati un ochi pe sectiunea Virtual Tuning de pe forum ... macar aia au 13-14 ani ..n`ai ce sa le ceri ...dar daca vrei sa inveti ..sa progresezi cu vt`u ...trebuie sa tii cont si de parerea celorlalti ..care de multe ori te ajuta
bineinteles ..nu e vb de a face cariera din VT ..dar mai mult pt satisfactia personala

blondu_glf 2 22-02-07 01:04

am incercat sa ma aptin dar nu pot..........cine are ceva cu mine ca asa a reiesit......numarul meu este 0744265334 si discutam probleme pana vomitam matele din noi................asta a fost una..........a doua.............daca voi sunteti asa de siguri ca nu poate sa isi dea seama un om oarecare de greseli din VT,ci doar un virtual tuner dece nu ati zis ca voturile si comenturile trebuiesc date de virtuali tuneri(fiecare a zis care ar fi cel mai frumos in viziunea lui si dupa gusturile lui)...........trei.........vreau sa imi arate freak un VT fara greseli facut de cineva amator nu de inventatorul VT-ului.......si pentru cei care cred ca este o copilarie.......as vrea sa vad cand ii ataca cineva direct cu replici cum reactioneaza...........sa fim sinceri ca toti oamenii s-ar apara........sa nu mai zic de vorbe din partea unora care nu se vad pe ei insisisi si arunca vorbe precum "grow up" sau faze dinastea.............revenitiva mai smeilor...........cu asta am incheiat.........daca aveti replici de dat am nr de tel mai sus(va trimit si un dolar daca este cazul) hai salut

FreaK_Bv 22-02-07 01:23

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 764317)
vreau sa imi arate freak un VT fara greseli facut de cineva amator nu de inventatorul VT-ului

mda...trebuia sa iti dau un raspuns....uitate bine la ce am zis eu....am zis CA NU EXISTA VT fara greseli....domnu bigu a sustinut ca exista VT FARA GRESELI!!!;)

Multa bafta!

blondu_glf 2 22-02-07 01:36

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 764332)
mda...trebuia sa iti dau un raspuns....uitate bine la ce am zis eu....am zis CA NU EXISTA VT fara greseli....domnu bigu a sustinut ca exista VT FARA GRESELI!!!;)

Multa bafta!

acum am observat........imi cer scuze pentru acea treaba.......intelesesem gresit din cate ai observat.........oricum VT-ul ala mi-as dori sa il vad:lol: :lol: :lol:

budeanudragos 22-02-07 02:04

frumos audiul...ala chiar e curat....nu ca alfa...ideea e ca si la audi sunt greseli...in vt si in tuning viziunea unui vt sau a unui tuner poate fi considerata greseala sau kitch de altii...sa fie clar...oricum raman la parerea mea...gusturile nu se discuta dar cand vezi ca e vorba de rautate si durere d p... chiar nu ai cum sa taci si sa treci peste...daca vrei potzi sa te uitzi pa forum si ai sa mai vezi masini facute de mine...chiar acum aveam in lucru exact a4le ala care l-ai pus thu...bafta 2 all

budeanudragos 22-02-07 02:06

nici cum a spus bigu nu era rau...vot si atat...

Yackone 22-02-07 05:49

nu m-am putut abtine...toate lucrarile ce au eleron au o problema mare...de ce nu se vede eleronul si prin luneta??? a fost la reducere???...la selectii sa nu vorbim...difera rezolutia la diferite elemente de copy/paste...aceste lucruri nu le vede nimeni???....nu cred ca-ti trebuie scoala de vt ca sa-ti dai seama de unele greseli majore...iar in privinta votului...nu stiu cat de secrete au fost lucrariile...oricum se observa stilul fiecaruia...nu era greu sa-ti dai seama care a cui este...am evitat sa ma votez ca sa nu fiu votat pe prietenie...nu vreau sa arat cu degetul pe cineva...dar cine se simte are drept la replica...;)

p.s.: este ultimul concurs de acest gen la care particip pe sectiunea brasov...

FreaK_Bv 22-02-07 11:43

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 764448)
nu m-am putut abtine...toate lucrarile ce au eleron au o problema mare...de ce nu se vede eleronul si prin luneta??? a fost la reducere???...la selectii sa nu vorbim...difera rezolutia la diferite elemente de copy/paste...aceste lucruri nu le vede nimeni???....nu cred ca-ti trebuie scoala de vt ca sa-ti dai seama de unele greseli majore...iar in privinta votului...nu stiu cat de secrete au fost lucrariile...oricum se observa stilul fiecaruia...nu era greu sa-ti dai seama care a cui este...am evitat sa ma votez ca sa nu fiu votat pe prietenie...nu vreau sa arat cu degetul pe cineva...dar cine se simte are drept la replica...;)

Yakone eu sincer zic sa te abtii de la afirmatii de genu...nu ca ma simt sau etc...daca te referi la mine...dap am votato pe a mea...ai vreo pb??oricum votul asta este praf...nu sta nimeni sa se uite....ba asta X a facut asta mai bine decat ala Y sau etc...lumea se uita la culoare si gata....ya placut culoarea si nu se mai uita si la cealalta lucrare...in fine...;)
As vrea sa vad si eu o lucarea dea ta in care se vede eleronu prin geamul fumuriu...;)

BMW-M-Power 22-02-07 11:58

mai baieti... serios acum .... nu ati vrea sa se termine o data pt totdeauna astfel de discutii (+ offtopicul grosolan)??? ca nu cred ca sunt singurul care nu le mai inghite, chiar dc si eu am pus putin paie pe foc recunosc, dar nu am facut-o ca sa dau ocazii la astfel de discutii fara rost. haideti va rog eu sa nu ne mai tot inghiontim pe aici ca ni s-a dus vestea in toata tara.
uitati eu sunt primul care anunta oficial ca nu se va mai lua cu nimeni in gura (decat dc o sa fiu provocat pana imi ies din fire). cred ca toti ar trebui sa procedam astfel.

dc exista diversiuni intre unii membri ar trebui rezolvate oriunde DAR NU PE FORUM. mi-a placut ideea lui golf2.

PS: pt acesta sectiune in special am o rugaminte pt cei care vor vota de acum incolo: votati si dupa aceea, dc vreti, spuneti-va parerea argumentand-o (cu exemple dc se poate) ca sa nu mai apara situatii de genul acesteia in care ne aflam acum. puteti sa criticati, sa laudati dar cu argumente concrete.
de ex: am votat alfa nr ... pt ca are nu sh ce special ce gasiti voi, dar dc nu votati nu mai postati nimic pt ca ati vazut: concurentii se simt ofensati si neapreciati pt munca depusa. si e normal.

gata

sunt convins ca aceasta metoda ar merge de minune. ce ziceti?

FreaK_Bv 22-02-07 12:11

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 764909)
mai baieti... serios acum .... nu ati vrea sa se termine o data pt totdeauna astfel de discutii (+ offtopicul grosolan)??? ca nu cred ca sunt singurul care nu le mai inghite, chiar dc si eu am pus putin paie pe foc recunosc, dar nu am facut-o ca sa dau ocazii la astfel de discutii fara rost. haideti va rog eu sa nu ne mai tot inghiontim pe aici ca ni s-a dus vestea in toata tara.
uitati eu sunt primul care anunta oficial ca nu se va mai lua cu nimeni in gura (decat dc o sa fiu provocat pana imi ies din fire). cred ca toti ar trebui sa procedam astfel.

dc exista diversiuni intre unii membri ar trebui rezolvate oriunde DAR NU PE FORUM. mi-a placut ideea lui golf2.

PS: pt acesta sectiune in special am o rugaminte pt cei care vor vota de acum incolo: votati si dupa aceea, dc vreti, spuneti-va parerea argumentand-o (cu exemple dc se poate) ca sa nu mai apara situatii de genul acesteia in care ne aflam acum. puteti sa criticati, sa laudati dar cu argumente concrete.
de ex: am votat alfa nr ... pt ca are nu sh ce special ce gasiti voi, dar dc nu votati nu mai postati nimic pt ca ati vazut: concurentii se simt ofensati si neapreciati pt munca depusa. si e normal.

gata

sunt convins ca aceasta metoda ar merge de minune. ce ziceti?

in 4 pagini de forum...a fost cel mai destept post!!!!
FELICITARI!

Ace Axel 22-02-07 16:39

cred totusi k alfa 2 merita sa castige.

IL Capo 22-02-07 18:00

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 764881)
Yakone eu sincer zic sa te abtii de la afirmatii de genu...nu ca ma simt sau etc...daca te referi la mine...dap am votato pe a mea...ai vreo pb??oricum votul asta este praf...nu sta nimeni sa se uite....ba asta X a facut asta mai bine decat ala Y sau etc...lumea se uita la culoare si gata....ya placut culoarea si nu se mai uita si la cealalta lucrare...in fine...;)
As vrea sa vad si eu o lucarea dea ta in care se vede eleronu prin geamul fumuriu...;)

Asta vine cam......ca cioara vopsita ??? :D

BMW-M-Power 22-02-07 20:04

mah voi n-ati inteles nimic din ce am scris eu :( ....

Syc@ 24-02-07 08:38

ba copiiiii!!!

Ba fratilor mai potolitziva ma ca suntetzi plini de greturi totzi ce va apucat sa umflat orezul din lapte in voi??? lasatzi draq prostiile si mergetzi la ascolala dac vretzi ceva fara greseala.:lemon::lemon::lemon::lemon:

Syc@ 24-02-07 08:41

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 764448)

Yackone esti prea dovedit de este ultimu la care participi pe brasov sa nu itzi pun cateva lucrari facute de tine la care rad si curcile de tine inpresii frate nu glume de-o saptamana nu am mai intrat si sau skimbat lucrurile totzi plini de gretzuri :lemon:figuri :lemon:si alte sjmekerii bagatzi mintzile in cap bai baiatule

Yackone 24-02-07 12:54

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 768126)
Yackone esti prea dovedit de este ultimu la care participi pe brasov sa nu itzi pun cateva lucrari facute de tine la care rad si curcile de tine inpresii frate nu glume de-o saptamana nu am mai intrat si sau skimbat lucrurile totzi plini de gretzuri :lemon:figuri :lemon:si alte sjmekerii bagatzi mintzile in cap bai baiatule

mai intai gandeste si dupa aceea deschide gura;)

Catalyn 24-02-07 13:20

Constat ca pe zi ce trece ca in loc sa fie un forum de prietenie si de discutii bazate pe pasiuni si lucruri comune despre ce si cum privind lumea auto tindem sa trecem la un comportament de mahala...ma pune serios pe ganduri si unul din motivele pentru care intru din ce in ce mai rar este ca deja sunt scarbit de genul acesta de discutii total inutile....sunt off topic da m-am saturat sa tot stau la pinda sa sterg (si acolo deja am antipatii ca fac ce ma taie capul nu ce trebuie)toate tampeniile debitate din lipsa de altceva in principal creier.....la faza 1 am acordat benevol un premiu pentru a sustine si a promova si pe topicul Brasov un concurs de asemenea gen...cu parere de rau va anunt ca nu mai sustin nimic pina cand nu dam dovada ca avem putin respect si o anumita varsta! Numai bine!

budeanudragos 24-02-07 14:52

F F F bine catalyn...desi sunt constient ca si eu am gresit apreciez ca sunt si oameni cu capu pe umeri pe acest forum...ideea e ca daca am exagerat cu geva si am gresit cuiva pe aceasta cale imi cer scuze daca am avut un comporatment "mai din topor" fatza de cei care m-au provocat :lalala: ...mai bine nu rasp la provocari...numai bine 2all:peace: :wave:

MIRCAT 24-02-07 21:05

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 762486)
Ba da terminati odata...numa pe forumu de la Brasov se poate intampla asa ceva...zice unu ceva "la nervi" si sariti toti...
Poate au dreptate toti...poate niciunu...votati..dativa cu parerea si gata!
In legatura cu cei care nu au deaface cu VT...sa stie si ei...
Lucrarea 4 este a mea...este facuta intro noapte dar o noapte intreaga...
PEntru Bigu...acuma no offence...dar fao u asa cum am facuto eu...si mai discutam ...inati invata unde sa te uiti si etc..si dupaia da cu paru ca e kitch si etc...oricum e parerea ta...daca ai vrut sa ma ataci nu ai reusir...inca odata NO OFFENCE!!voi cei care dati cu paru habar nu aveti ce greu este sa pui o janta sa iasa la nivel...ce greu e sa vopsesti o masina care la urma urmei este "un cacat...si usor de facut" in vederea unora...
Deci incercati sa apreciati ceam facut noi...care macar am avut curaju sa le punem...sa le vada lumea...bune rele cum or fi lucrarile....dar sincer de la a da cu parerea pana a da cu paru este o cale lunga...
Voi credeti ca daca se da un COPY si un PASTE gata sa realizat VT...prin toate posturile dupa parerea mea...vati comportat ca niste copii....

In legatura cu "masina de la etaju 10"...daca omu asa vrut sa fie background-u lui....bv lui...de ce il critcati voi pe el....

PS:NU EXISTA MASINA DE VT CARE SA NU AIBA MACAR 4-5 GRESELI!!!!!!

Deci terminati cu prostiile cu insulte si cu etc....votati ...spuneti de ce ati votat masina X,Y,Z si gata!;)

O zi buna la toti!!!

Freak,Bigu si Il Capo:nu credeti ca ar fi mai bine sa nu va certati!fiecare cu p___a masii pana la urma!nu stiu cum sta treaba cu desenele astea dar nu cred ca trebuie sa va certati!fiecare isi da cu parerea si gata!cand v-am cunoscut am dat de alta atmosfera!toti stim (dintre noi)cat de mult muncim si cat timp ne "pierdem" cu hobby-ul nostru comun:masina!asa ca daca va mai certati o sa v-a "alerg":-P sa ne auzim cu bine si sa fim sanatosi ca sa terminam ce am inceput ca sa demonstram lumii intrgi ca nu stam degeaba si dam din gura!mult succes tuturor

blondu_glf 2 24-02-07 22:24

asta incercam si noi sa ne zicem unul altuia dar nu ne intelegeam unu pe altu:lol:......mi-a placut ca ai fost scurt si la obiect:wink:........cu alergatu vezi ca baietzii sunt sportivi de performanta........au din nastere cate doua picioare de 2000cmc 16V fiecare....:lol:...

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning