![]() |
Re: Masinile noastre
nu am compresor...
|
3 Attachment(s)
Mai pun si eu 3 poze cu masina mea :P
|
frumos..pune-ti in fatza o grila fara logo VW ;)
btw care mai aveti folii si in fata ca eu am doar pe jumatatea din spate dar vreau si in fatza...cam care e perioada medie pana va opreste un gabor sa va ia talonu sa stiu daca merita? :P daca le aveti de 2 ani de zile si nu v-a spus nimeni nimica e bine..dar daca tot la 2 luni iti ia talonu..le dai jos..iti recuperezi talonu...pui altele etc..atunci nu merita :P |
am avut o grila Mattig fara semn, dar era jegoasa. Pe mine nu ma oprit niciodate politia pt asta, de vreo 5-6 luni, de cand am folia, poate si pentru ca e cea mai deschisa, respectiv 35% :)
|
eu am in spate 21% si as pune si in fata tot 21..
la tine e black in fata? da spre verde..asa am eu senzatia |
nu sunt verzi. de la poza e asa. arata mai mult ca niste geamuri ionizate. E spre negru, dar mai mult reflecta :)
|
4 Attachment(s)
sa mai pun si io :D
|
fumoasa...unde sunt facute pozele ?
|
imi place bmw-u..sper sa nu ma insel cand l`am vazut prin trafic la volan era o femeie....prevad ca ma insel da noa :))
apropo..nu stiti in arad unde pot sa imi umflu rotile cu azot?? |
Ce bine ca a revenit la normal numarul de la Bmw :)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si yo cu fordu' p'aci
|
pune din fata :)
Tristante, suna tare G60'u, detector de radar ai? :) |
Well... asta e a mea... Recent achizitzionata, shi pot sa zic ca sunt ultra-mandru de ea... Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark 105 calutzi... Are.. cam.. de toate :P ... am shi o poza cu interiorul pe undeva :)
https://img164.imageshack.us/img164/7...fa11nw0.th.jpg https://img164.imageshack.us/img164/7...fa42vq2.th.jpg https://img248.imageshack.us/img248/7...e061wh8.th.jpg Cam atat.. ca din pacate s-a terminat acumulatorul la aparat :( ... :) :P Well... hope you like it.. :) I do. |
Uau. deci super, unde e facuta poza?aia cu grafiti?
|
Quote:
|
Asta a fost masina lui Alex? Ege? :)
|
Mama ce italianca..mama ce piele alba...pacat de 1.6 ala puturos:D
|
bah coclau nu e ceva regionalism(tzaranism) pentru deal ? ce dealuri pe langa astra trinity?
|
Uhm... nu a fost a lui... aia din avatarul meu, e a lui.. imi place poza la nebunie :) ... Habar n-am pentru ce e regionalism, dar numai citindu`l itzi inspira automat o zona "pierduta"... :) ... Ma rog... Toata lumea o intzeles ideea :) ... Cat despre... 1.6... nu`i chiar asha puturos, sa shtii... Is multzumit de el... Doar ca trec de pe diesel pe benzina... shi mi shod sa vad cum pica acu` de la benzina... vizibil...
|
hai sa pun si io:
https://img178.imageshack.us/my.php?i...geleyesbm2.jpg |
Quote:
|
3 Attachment(s)
si mai le am pe astea:
|
interesant :) nu l-am vazut prin oras :)
|
inca nu prea am iesit cu el ca mai am putin de lucru....dacal sti e ala ce a fost negru
|
interesanta culoarea. vii shi tu la Szeged dupa cate am intzeles...da ?
|
mersi....ma io asa vrea..din pacate problemele de sanatate ce le am nu prea ma lasa sa fac ce vreau io...dar sper sa vin
|
e super tare masina am vazut cel negru prin centru....da pe asta nu am vazut o deloc...
|
pai insanatosire grabnica. cel negru il stiu :) il vedeam des.
Cine mai merge la Szeged? cand ii? |
mersi mult....sper sa fie bine...si sa pot merge si io
|
superba masina! insanatosire grabnica si sa o stapanesti sanatos!
la vale ai facut-o? nu de alta dar am vazut-o cand sa apucat de ea, imi plac pragurile si eram curios daca el tzi lea facut, ca un model dinala as vrea si eu la praguri, nu identice dar ceva asemanator! belea masina, bravo! |
Quote:
|
chebeleu tu esti baiatu ala cu cielo nu ???
|
Quote:
|
da si eu mis saracu ala...
|
cand ii la szeged treaba aia?
|
In 24 luna asta
|
bv Arad...aveti niste masini de nota 10 + ...tot respectu de la un user amarat din valcea:)...tineti`o tot asa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning