![]() |
Re: 86-mic
asa tigane.. cearta`i tu :))
|
imi cer scuze de off topic dar , din cauza pasiunuii care o impartim toti am facut un hub pentru totzi oltictistii .. aceasta este adresa 86.104.85.71:411 datzi si voi la ceilaltzi ca sa putem vb si shara cu totii acolo. va astept. si va rog mult sa intratzi cu nick-ul de aici ca sa ne putem recunoaste mai usor. Numai Bine.
|
Quote:
|
SPI-ule am auzit ca vrei sa te dai cu MIC a???? :-P :-P
|
ma dau da mi`o iau sigur :D
mie`mi tre vibrochen, asta are totu` nou :)) ne dam ma :D |
Quote:
da.. a.. si promit. ca ma dau si eu ..cand o fac .. cu tine.. ma dau 8) |
cu cine ma? cu mine sau cu spi`u? :P (te astept >:))
|
mah ce zboara manushile pe aci!! care de care..hihi! abea ashtept sa vad nishte liniii!
|
mistreku`le sa nu vezi cateva puncte :D:D:D
|
neah... fara puncte... n`au voie :D
|
mah..am deja 4 puncte..daca ma mai lipesc la inca vreo 4, nu mai eis cu mashina pana nu se prescriu!
|
bogdane am promisiune de la mistret ca imi face bici!!! da nu orice fel de bici, dintrala impletit...pe vibrochenu meu de nu de abia te astept...ma rog de tine de un an de zile sa tragem si noi una... :))
|
sa fie oare sado-maso? :D
|
Quote:
esti off :D daca ne dam ne dam.. p.s. sa imi spui ce culoare preferi ....verde sau gri :rolleyes2 ///.... si pe ce parte sa ma uit in oglinda :D |
ba ti-am mai zis io ti s-a urcat moderatorismu si observatorismul 4tuning la creieri!!!! pe airport nu te mai loghezi, acolo dai goana tati :) ce imi zici mie cu in ce oglinda sa ma vezi este intru-totu adevarat ca se mai intampla sa dau avans la plecare cate o masina doua la dastia mai de lapte asa :!: :-P da sa lasam caterinca si sa vedem faptele
|
vrum ... vrumm... vruummm.... sa vedem care pe care ... sper ca o sa filmati liniuta asta ;)
|
:)) mic-ule..te pandesc shi eu..
|
n`ai vazut grasule k n`ai nici o sansa... io zic sa schimbi soferu... =))
|
jos palaria! nu am, da' o sa-mi cumpar una! special pt cand ne-om intalni! o dau jos! ce sa mai, trage! miloaga mea a dreq daca a vrut el sa faca ceva..asta e! tu ce-ai facut cu motoru'? care e paguba pana la urma?
|
n`am dat ink motoru` jos... urmeaza... probabil maine... va astept sa sariti cu o mana de ajutor... dau sucu` si tzigara :D,sper sa nu fie rupte... :-ss
|
micu misto citu sa ai bafta de el
|
mijto masyna bv
|
tare masina felicitari si bafta in continuare:D
|
foarte frumoasa masina .....uite o idee :D
|
va multumesc.... la exterior n`o sa mai fac nik... mie imi place asa cum e... asta am vrut,asta a iesit... si nu fac ca altii ... sa promit k fac o gramada la ea... astept sa se anunte o legala sau un vtm pe un drum acceptabil... si mai vedem atunci :)
|
pai sincer mie imi place asa simpla cum arata acuma sii sta si bine bata in continuare
|
Quote:
super arata ;) |
6 Attachment(s)
poze din vara asta... transfagarasanu` :D
|
frumos frumos...cate oltcituri au fost?
|
3 bucati... io,fmx`u si xxx`u :D
|
XXS presupun k e cel crem...a furat unu pentru cateva zile:lol: sau e al lui?
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu s-a mai scris de mult pe aici..sa mai bag niste poze mai noi cu mic-u..ca s-au schimbat cam multe intre timp..inclusiv proprietaru :lol:
|
adica a vandut-o?
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamne e criminala masina asta :X .......sa vedeti masinile in realitate toate care sunt aici ......... f f f f f f f f f f frumoase ............
|
da, degeaba ca ia uite ce roti urate are :P :rolleyes2:twisted::twisted:
|
Quote:
asa se pare...laure a confirmat:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning