![]() |
Re: Intalniri Speed Daemons
diseara e intalnire? hmmm....
eu as putea sa fac asta gratis.... nu stiu ce probleme ai avut tu... |
Ga!nusha...prin simplul fapt ca gazduirea o fac la locul de munca si nu trebuie sa depind de absolut nimeni, sunt deja familiar cu "managementul" + ca am anumite toolori free si totusi am spatiu destul al dispozitie si macar stiu ca nu am neplaceri...ti-am zis discutam diseara
|
diseara la woo?
o sa incerc sa ajung, desi e meciu... |
oops...maine seara :D Greseala mea...
|
frate...am ajuns la mai multe concluzii incercand sa deslusesc parerile fiecaruia:1.da-le dreaq de ape k tot asteptam sa se linisteasca de o luna si ceva.decat sa tot asteptam,mai bine hai sa punem osu la treaba si sa facem ceva,dk ne intereseaza clubul asta.dk nu,cei kre considera clubul doar o modalitate de recreatie vineri seara,sa ne lase k nu avem nevoie de opinii nefondate si oameni care nu fac altceva decat sa isi dea cu parerea 2.Caterinca nu prea mai are nici un sens in momentul de fata,knd avem morcovu in c** 3.Debandada de la ultima intalnire nu s-a produs dekt din vina celor prezenti,mai precis a celor care nu si-au dat interesul si stateau la barfa kiar si cand votam numele clubului.atat am avut de zis,vb mai multe maine.Apropo,tot ce am spus era din propriul punct de vedere,nu vorbeam in numele clubului sau a altor membri
|
e frumos sa ne intilnim si discutam, o caterinca una alta, da ce se stie de revista COX ? cine a loato cu el la plecare?
|
nu stiu frate, eu mi-am luat 4tuningul... ;)) :D
|
io am dat-o lu marius_eugen , pe urma nu stiu unde a ajuns.....
|
un rezumat ceva si pentru cei care nu au fost???
|
da... multa shaorma si hamburgeri... =)) :D
|
Marfa intalnirea....chiar mia placut ,cu aceasta ocazie tin sa urez viata lunga si prospera noului club Speed Daemons!!!:idea:
|
la cinei revista va rog ?
vreau sa stiu. |
Revista COX e la mine ... nimeni nu a spus ca e a lui asa ca am promis ca o aduc data viitoare . Nu stiu a cui e , dar pana vinerea viitoare maxim poate sare stapanul ! ;)
Intalnirea a fost ok , shaworma gigantica , nu s-a discutat nimic concret si nimeni nu si-a mai spus pasurile ... probabil ca nu era in interesul nimanui sa mai asculte ce mai are altcineva pe suflet ... poate pe viitor se va pastra atmosfera mai relaxata ... |
Incercati sa veniti toti maine.
|
...why? :)
|
Eu voi ajunge cu siguranta!
|
Fuseram...cred ca a fost cea mai frumoasa intalnire SD de pana acum, multe fete si numai voie buna.
|
chiar foarte multe fete... :) hi hi hi... :P
si da , Dexter, ai ajuns cu pejou'... :D |
ehh nu mai dureaza mult si nu mai vin cu pejou:)
da intalnirea a iesit perfect. |
chiar a fost super... si la pescarus, unde iesise show cu ursuletzii... :P
|
care "1.8" al vostru, ala rosu? :lol: jucati murdar ;) il asteptam vinerea viitoare!
|
promiss ca data viitoare nu mai fac nici un gen de "combinatii"... :(
|
si nu te mai urci cu scuteru pe masini si nici nu mai dai peste mine =)) ?
|
si unde mai e distractia? :lol:
|
...asa e :D
|
lumea a fost faina azi sunte multi rau ,la aintalnirea asta mi-au ajuns lejer degetele de la maini sa fac prezenta
|
mda... nu vezi ca s-a facut un obicei...??
dar lasa... nu trebuie sa fie o prezenta de 30 de oameni sa ne simtim in largul nostru si bine... ;) |
Da mai magos dar nici 6 persoane...
|
Ehh am fost cati am fost , dar macar s'a discutat cate ceva.Data viitoare sper sa vina cat mai multi posibil.
|
fratilor are dreptate lutzu asa ca sa punem mana la treba ca, chiar imi place cum suna 30 de insi prezenti ,chiar daca sunt cu nasu pe sus sau nu chiar daca sunt nebuni sau nu portile le sunt deschise
|
Quote:
|
btw... speed daemons v-a fi prezent si pe malurile litoralului... si se stie care sunt cei care ne reprezinta... ;)
|
Pai normal pufi, ca aia de joia nu mai au ce sa discute :)
|
la noi intalnirile se prelungesc si in timpul saptamanii... aviz amatorilor... da'ti si voi un call ca poate ne strangem mai multi :D
|
Pe caldura asta numai in casa sa nu stai...aaa?
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaa :>
|
Sa vedem ce expuneti la mare ...
Ca ieu nu cred ca voi ajunge :( |
Nici eu...
|
la mare s-a expus doar Catalin parca... ca l-am auzit cand se lamenta ca a ramas singurel pe la mare... =))
|
S-a expus Catalin la mare ? Sper ca are cineva fot/video ... :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning