![]() |
Re: 320i Calypsorot
Quote:
multa bafta! Quote:
cand mai ai drum pe aici da un semn;) bafta cu pisica sa o faci cum vrei tu:D |
Merci mult ! ... cand mai trec te anunt :) asa incet o sa o fac sa arate bine !
|
Type
Value VIN WBACB11040FC73919 Type code CB11 Type 320I (EUR) E series E36 (4) Series 3 Type LIM Steering LL Doors 4 Engine M50 Displacement 2.00 Power 110 Drive HECK Transmission MECH Colour CALYPSOROT METALLIC (252) Upholstery (0506) Prod.date 1993-10-05 Code Description (interface) Description (EPC) S209A SPERRDIFFERENTIAL 25% Differential lock 25% S240A LEDERLENKRAD Leather steering wheel S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Airbag for front passenger S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Lift-up and slide back sunroof, electric S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Window lifts,electric,front/rear S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit S440A NICHTRAUCHERPAKET non-smoker package S465A DURCHLADESYSTEM Through-loading system S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Sports seat S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Headrests, rear, mechanically adjustable S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Headlight aim control S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights S570A STAERKERE STROMVERSORGUNG Reinforced power supply Code Description (interface) Description (EPC) S661* BMW BAV. CASS. III S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system S686A ANTENNENDIVERSITY Antenna-Diversity S704A M SPORTFAHRWERK M Sports suspension L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG National version Germany/Austria S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Delete clear coat Cam astea sunt treburile :) stie cineva ce inseamna Delete Clear coat ? vad ca a fost suspensie Msport. Gasesc sa-mi cumpar nou asa ceva ? telescoape ma refer ? sunt curios. oricum inca mai ramane de vazut cum sta cu roti pe 17 si dupa o sa vad ce suspensie pun :) |
1 Attachment(s)
Chestii noi :D .... si ITP inca 2 ani. Geamul de la sofer iar are draci :evil: da il rezolv io :P acum astept zapada.
Saptamana viitoare vine schimbul de ulei ... si cat de curand CDV jos. :D |
Imi place cum arata! Si bine faci ca o mentii stock.
Credeam ca eu sunt printre singurii care mentin aceasta masina stock. Iata inca o dovada vie ca aceste masini pot arata foarte bine si fara pachete M. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! :) O zi buna! |
Merci mult !!! imi place mult si masina ta .... chiar daca n-ai pachet M ... are ceva ce o face sa arate bine. Bafta in continuare cu masinuta !!!
|
Quote:
O zi buna si sa ai grija de masina in continuare! |
2 Attachment(s)
Si niste poze de zezon ... la masina n-am mai facut nimic, doar schimbul de ulei.
Urmeaza sa pun si alte difuzoare in spate cu adaptoare, si pana in primavara benzina si distractie !!! :D |
2 Attachment(s)
Am facut rost de niste difuzoare .... Oare intra in locul celor de la picioare ???
Momentan cele de pe masina suna foarte "spart" ... |
Quote:
|
Quote:
|
Cauti pe goolgle " Bmw vin decoder". iti bagi acolo vin-ul sau ultimele 7 cifre si iti zice tot. is mai multe .... dar in principiu fac cam acelasi lucru !!! spor :)
|
Quote:
Chiar nu stiam de asa ceva. Am incercat si eu si astfel am aflat cand a fost produsa masina mea exact (8.11.1990) si cand am vazut la culoare ca se numeste "briliantrot" (nu "hellrot" cum stiam eu) mi-am spus: "Aoleu...a fost revopsita:|" ...insa am dat un search si am vazut ca "briliantrot" era culoarea rosie la E30! M-am linistit...practic, denumirea de "hellrot" nu exista cand a fost produs E36-le meu si astfel i-a fost data denumirea culorii de la E30. :) In rest, absolut nimic nou, totul cunoscut. :) Multumesc inca o data! O zi buna! |
sarba fericite radu,la fel si pentru liviu,:-Pte-am gasit si aici :lol:
despre fier stii ce parere am,e fiara...pe bune ca-mi place!!!sa ne vedem cu bine! |
Merci omule !!! La fel si tie si sa ne vedem cu bine la anu' !!!
Sarbatori Fericite Tuturor !!! |
Am vazut ieri masina in Tg-Mures, arata foarte bine!;)
Cataline, si pe aici dau de tine?! Hai fa-i o descriere balenei tale daca tot esti prin zona:D https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html |
[QUOTE=ms99ass;5295243]Am vazut ieri masina in Tg-Mures, arata foarte bine!;)
Pe unde ? :D Merci mult ! |
[QUOTE=Ms-02-TPI;5295430]
Quote:
|
Quote:
Sarbatori fericite !!! :D |
[QUOTE=ms99ass;5295469]
Quote:
Parcat pe dreapta ??? tin minte ceva pisica dupa care m-am uitat :P |
[QUOTE=Ms-02-TPI;5295514]
Quote:
|
Quote:
Nu prea conteaza spatiul atunci cand conduci un 2.8 manual! Sa-ti aduca Mosu' o cisterna de benzina! Si de la anu' ar fi cazul sa-ti creezi si tu topicul coupe-ului si chiar si al ,,balenei'':idea: |
Asa ma uit cum vad o pisica , repde sa vad jante una alta ... cat de bine arata, pe oriunde merg ma uit :D.... am mai vazut un coupe frumos in oras. TAR parca dar nu-s sigur
|
Quote:
|
Quote:
Cu restul, ....... noi sa fim sanatosi ! |
Re: E36 - 320i Calypsorot
3 Attachment(s)
Ceva probleme dar rezolvate rapid :D
|
ce s-a intamplat,sau doar asa ai vrut sa o cureti?
defapt daca ma uit mai bine e noua!:oops: |
Da da am schimbat-o . cea veche a cedat si am ramas fara ambreiaj.
n-a durat mult s-o schimb, mai mult mi-a luat aerisitu :)) |
mda...si gandeste-te ca tu ai conditii!:lol:
oricum,de un lucru ai scapat,e inevitabil,odata si-o data cedeaza si ele! |
1 Attachment(s)
pe groapa am schimat-o. daca chiar e cazul se poate si in fata blocului. ii destul de accesibila si usor de luat jos si pus la loc. n-ai nevoie doar de cheie de 7 , 11 si 13. cu 11 desfaci conducta, 13 pompa de pe cutie si 7 aerisitorul ;)
PS : urmeaza stickerbomb pe oglinda de la sofer si xenon pe scurta ! :D |
asa,asa!i-mi place ca misca ceva,comparativ cu mine e...10+
eu sunt satul de lucrat in frig si prin canal pe sub masini :D ...vara in schimb e o placere,mai mult de-aia ma duc pe la tara!:lol: succes,si sa o vedem cu xenoanele!!! |
3 Attachment(s)
capacul de la oglinda soferului :) o sa pun poze si cu el montat maine
|
Quote:
|
cam amortita zapada aia de-aseara!v-ati dat careva,radu?
n-am mai vazut asa la oglinda,chiar n-am stiut despre ce-i vorba,astept sa vad! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
in lipsa de aparat foto .... astea-s pozele :P
|
INTERESANT!!!
le-am vazut si live,intrabati-l pe ULI in legatura cu STIKER= +4cai,a simtit-o pe pielea lui!:lol: |
Dada ... is curios cum ii trage acum.
Pe la masina mai nimic ... am avut ceva probleme pe la doctor si na ... la sanatate nu pot renunta. Mi-am pus scrumiere multumita domnului TRUSCA, am schimbat un bec pe ici pe colo la interior , si deocamdata scrumiera de la sofer iluminata cu led . |
...si eu care-as vrea sa ma las de fumat,pai cum domn` doctor ca-mi face scrumiera cu ochiu!:lol:
sper ca te faci bn pana duminica,nu?ma gandesc ca nu-i ceva grav,normal ca sanatatea-i mai presus de orice!i-ti doresc insanatosire grabnica! |
2 Attachment(s)
Da is ok acum .... :)
2 poze cu luminita de la capatul tunelului :P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning