![]() |
Re: BMW M3 E30
Te'am vazut azi ...super si sunetul...pfoai...mult noroc in ceea ce ti-ai propus...
|
Quote:
|
Quote:
|
Credeam ca citesc si eu 3 pagini despre ceva modoficari, imbunatatiri ale masinii de catre propietar, cand colo, ce sa vad? Numai contradictii si pareri pro si contra despre un cuvant "M" !!!!!!!
Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos !!! |
Quote:
|
Felicitari pentru achizitie....o piesa superba...indiferent daca e M original sau italian:D merita toate laudele.....sa te bucuri de urs la maxim:D
|
tind sa cred ca multa lume e complexata , si o data cu complexul scot la iveala si o anumita ramura a prostiei , aici nu e de vina nimeni , poate ca toti ne nastem la fel , dar unii tind sa se indrepte pe cand unii raman unde le e locul...sau poate de vina suntem noi romanii ca si natie , ca suntem invidiosi si prea plini de "retardism" pentru a face diferenta intre a vorbi sau a explica anumite lucruri doar pentru ce sunt ele nu pentru cum vrem noi sa le vedem
te mai felicit inca o data pentru e30-ul M3 Italia si sa continui proiectul asa cum iti doresti , si sa il aduci pe drumul cel bun |
Clasic neamului romanesc. Sa moara si capra vecinului / strugurii acri. Some things never change.
|
Frumos urs!
Nu cumva trebuie ulei Castrol 10W-60 TWS? La motorul M de urs e indicat alt tip de ulei? Mare grija de unde cumperi uleiul pentru ca poti distruge motorul, eu cumpar numai de la reprezentanta ca sa fiu sigur 100% de provenienta lui... Te-ai gandit sa schimbi jantele? |
s14 e un motor mult mai vechi, de obicei au si o anumita uzura din cauza numarului de km. problema e inca delicata si pe un site dedicat s14 se discuta intes, au ajuns chiar sa faca analiza uleiului si sa il amestece pentru a obtine vascozitatea pentru fiecare masina in parte.
http://www.s14.net/forums/showthread...-Read-Oil-Info |
Quote:
|
Nu conteaza ce are, conteaza mult provenienta uleiului - gasesti Castrol pe toate gardurile la preturi ciudat de mici...
|
Quote:
|
o minunatie!! si app de comentariile la toti lingaii care viseaza inca din troleibuz la M'uri ma gandesc serios sa va trimit o adresa la Bavaria,poate ca va angajeaza! prea inteligenti sunteti!
|
Multumesc tuturor.
Referitor la ulei, am vorbit cu fostul proprietar si mi a spus sa folosesc castrol 10 w60. Cu acest ulei a mers pana acum si a mers bine. Pe ambalaj scria "FOR BMW M MODELS". |
2 Attachment(s)
Stie cineva unde pot gasi un set de covorase de textil?
Atasez 2 poze facut azi. |
Quote:
|
Nu am ridicat-o, asa era. Urmeaza sa o cobor de fata luni.
La vopsit sper sa reusesc sa o bag peste doua saptamani. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pt noua achizitie si multi km fara incidente!
|
...nu te supara baiatu...e diesel ? :lol::lol::lol:
|
e benzina...
|
4 Attachment(s)
Atasez cateva poze de la fostul proprietar in timp ce se lucra la motor.
|
14 Attachment(s)
Intre timp a fost refacut sistemul de prindere al scaunelor, echilibrate rotile si a fost montata o inchidere centralizata.
A mai fost schimbat amortizorul la capota si capacul de la vasul de expansiune. |
8)8)8)
frumos frumos . . . |
Quote:
|
Nu te lasa descurajat de prostii astia..e M nu e M..masina e foarte frumoasa..e un 320is de italia...ECHIVALENTUL LA M international din cauza taxelor mari.Era acum 2-3 luni pe aut0vit un model exact ca al tau..vandut ca fiind M..si cererea 10.000E.Asa e in romania,mor de invidie baietii cu 1.6 pe trotineta lor. Bafta
|
Ce-ar fi sa nu mai cataloghezi tu aiurea oamenii cu voce tare??
Are motor de M si atat , restu sasiului , directie , suspensie etc nu mai e de M. Personal nu ma intereseaza da tineam neaparat sa-ti raspund , ca unii din voi cam sar calu. Aia cu invidia e cea mai tare , esti un adevarat.Daca si oameni ca andu care are 2 M-uri autentice e invidios....dute si te culca ca n-ai treaba. Repet , personal nu ma intereseaza ca-i M sau nu.E urs , e intr-o stare de invidiat , nu-i vreo cazatura si e de ajuns sa fie apreciata ca masina(ca pana la urma asta-i pasiunea noastra , ursu in sinea lui , faptu ca unu are M e un plus pt el) numa ca unii o cam ardeti aiurea. |
Ce avea inchiderea originala a masinii? Ar fi pacat sa pui vreo chinezarie.
|
cu inchiderea veche se deschideau doar usile. acum am facut sa se deschida si portbagajul.
|
Pai... nu sunt eu un cunoscator in electrica dar... inchiderea este inclusiv pe portbagaj (adica 2/4 usi si portbagaj). Nu inteleg de ce a trebuit sa o schimbi. Nu avei motorasul pentru portbagaj sau cablurile trase?
|
Quote:
|
M sau nu, este un exemplar f. frumos
sa il stapanesti sanatos.... |
Quote:
|
Quote:
PERTOTAL, MASINA E TIPLA ;) |
Cipilica: Motorasul la portbagaj era stricat. Am lasat masina la un electrician care a rezolvat problema.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa cateva incercari esuate de a schimba bujiile, am reusit in sfarsit astazi la le schimb.
Problema a fost ca nu gaseam cheia potrivita. Pana la urma a trebuit sa o comand. |
1 Attachment(s)
Am nevoie de ajutor.
Nu gasesc unde pot comanda un set de fise sport. Stie cineva un site sau o persoana care poate sa le aduca? Atasez o poza cu fisele pe care le caut. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning