![]() |
Re: Discutii diverse
NIck... Vineri te alerg , cu tot cu "airbagurile"... hi hi hi
si Marius... m-am prins de gluma, chill... ;) |
Nick, i-auzi, suna bine amenintarea :D
|
Cristi... COMENTEZI??????
|
=)) nimic ma nu ai inteles....Care e situatia juridica a clubului/teamului???
Daca sa zicem ca as vrea sa ma inscriu ar avea ceva ca am 17 ani jumate? care sunt regulile odata intrat in echipa???Cred ca ar fi bine de pus niste reguli la mijloc pentru a nu se intampla ce s-a intamplat cu Insane,Nightclub,etc :) |
Citeste la regulament si vei vedea.
|
deci people ... vreau si eu la voi in clubulet... ma luati si pe mine ???
|
Quote:
|
Dexter, peugeotul ala il vezi tot timpul la ase? :) Am vazut unu' la fel bej metalizat cu 1200 euro, dar avea nr de franta, so.... :))))))
|
Nop ce am gasit eu este in curtea la o sala de forta unde merg eu :P intre Diham si Potcoava.
Si are numere de Bucuresti nu de Franta.Dar orikum imi iau masina noua , nu mai vreau vechituri..... cu toate ca unele ar fi super, da tot aia noua ramane! |
ce iti iei? :)
|
M-am hotarat la un Chevrolet Aveo Hatchback 5 usi , desi imi place si Fiat Panda 4x4 Diesel , da trece de 10000 de euroi lejer si nu am decat vreo 9000....
|
aha, super tare! succes omu! ;)
|
respect baietii. am si eu o rugaminte daca se poate sa vorbiti cu "alexblondul"
sa scota Crazy Drivers de la Usergroups, si sa ramana doar cu Speed Deamons. Multumesc si bafta in tot ceea ce faceti. Numai Bine |
Ok, o sa incercam sa vorbim cu el.
|
Pana la urma am platit avans pentru un Grande Punto Active, atata m'au tinut banutii :)
Bafta lume! Sa conduceti preventiv :P |
nu imi vine sa cred ca in sfarsit s-a hotarat Dexter!!!! sampanie please...!!!!
|
Ehh era si cazul dupa multe cautari, vazut oferte, comparat motoare ,consumuri,preturi,aspect :)
|
Asa, ca idee, cat costa o revizie la FGP?
|
Costa ceva fiind masina straina, cam 3,4 milioane.Dupa ce o iau o sa primesc lista de service si ii spun celui care e interesat.
|
Nu cred ca este doar 3, 4 milioane. La un Logan este mai scumpa de atat. Auzisem ca este in jur de 9-10 mil...
|
Din cite stiu eu sare de 600, pe mine ma costa 650 iar la albea era 650
|
Da Leutu este intre 6 milioane si 9 milioane , depinde de ce defecte de fabricatie are masina.Daca imi schimba doar filtru de ulei si uleiu nu trece de 7 milioane din cate am vorbit cu cei de acolo..... acuma vom vedea.
Ai mei au Ford Fiesta Diesel si tre sa faca revizia , deci inca 12-16 milioane.... Desi este in garantie nu inteleg suma asta exorbitanta... ce se plateste in afara de orele state la revizie, platesc si piesele care sunt in garantie sau cum? Uitasem ca traim in Romania.....:evil: |
La o revizie platesti uleiul, filtrele, manopera. Ce treaba are garantia cu revizia??? Garantia acopera asa cum ziceai si tu defectele de fabricatie...
Cheia raspunsului la intrebarea ta este ca ai tai au diesel si se stie bine ca la motoaree diesel costa mai mult revizia. |
Da corect.Pai inteleg manopera, ulei, filtre.Dar de ce ajunge suma intre 12-16 milioane.... ,mai mult de 2,3 ore nu tine masina acolo sa zicem 4 milioane. uleiul si filtru sa coste asa mult?
Piesele defecte in garantie din cate stiu eu nu se platesc , se inlocuiesc cu altele noi. Da la diesel am vazut ca e mai scump ca la benzina.O sa ma sperii si la Gp de preturi la revizie.... In fine am vrut masina straina , nu Logan , imi asum raspunderea si stiu ce ma asteapta. |
stai tu linistit ca nici la logan diesel nu scapi asa de ieftin :)
Cat despre "sta masina 2-3 ore acolo"...este o alta poveste. Diecare operatiune (schimb ulei, schimb filtru motorina, etc) este "cotata" cu un anumit interval de timp, sa zicem ca 45 minute (este stabilit daca nu ma insel de fabrica), ei, daca acesta operatiune este efectuata in 25 minute tu tot 45 vei fi facturat. |
cine a fost anul asta la mare??? :D
|
De parca nu ai stii :D
|
...nu stiu :D
|
Eu ma duc vinerea asta , cred ca la Venus, e si liberty parade pe 28 iulie , da nu ma intereseaza houseu :P
|
naspa daca te duci in timpul liberty ului... :( sa vezi aglomeratie si betii... uhhh
|
Am fost la Camping Zodiac intre Neptun si Jupiter :) M-am intalnit si cu Cristy Dj , am ajuns si la Liberty Parade , am stat putin eu acolo vreo ora si ceva :) da a fost belea.
|
Aveau casute?Dusuri?
|
La bungalou tre sa rezervi dinainte, daca vrei am numaru de telefon de acolo, dusuri cu apa calda, bude evident, acces la curent electric , da tre sa iti iei ditai prelungitoru cu tine , paza pt. masini, bar, acces la o lada frigorifica dc vrei sa iti racesti cate ceva.Preturile sunt mari la bungalou, aia e.
|
Vorbim vineri.
|
LA MULTI ANI ALEZZ!!!! :D
Sa ne traiesti!!! |
Dap sa ne triasca Alezzoiu ! Happy birthday!
|
joi esti TAXAT!!!! :D
|
Sau vineri :P
|
mda...poate vin si eu daca am cu ce...
|
te asteptam Leutule :) nu scapa , nu scapa il taxam :P