![]() |
Re: DISCUTIIi dacia breack inbunatatiri si alte modificari
Intra pe ID-ul meu si dami-l si mie PLZ:oops:
|
ideea aia cu vopsit capota ma batea si pe mine. si cred ca o sa o fac dar un pic altfel. poate iese ceva bun. ce zicetiz mai bine pun autocolant sau o vopsesc?
|
eu zik mai bine sa o vopsesti decat sa pui autocolant (parerea mea);)
|
4 Attachment(s)
ok , mam apucat d harbu meu asa ku anceputu mam apukat de caroserie da am ajuns sa frac chiuloasa ca mia plecat garnitura uite cva poze
|
nu este frumos din partea ta k te ei de DAC sau de alte dacii kre sunt facute cu bun gust si talent ....
Knd o sa ajunga si a ta la jumate kt dac-ul anunta`ma |
frumoasa masina...
|
intradevar frate...vopsecte capota toata neagra si bara de cielo...neahhh nu da bine...tuning placut ...
|
Vreau sa nu te superi pe mine, dar trebuie sa remarc unele lucruri:
In primul rand atitudinea ta de "dac vezi un break alb an fata ta nu ancerca sa al depasesti" trimite la un primitivism de care incercam sa scapam de prea multa vreme, iar realizarile tale de pana acum nu cred ca justifica o asemenea aroganta. Cred ca nu mai are rost sa mentionez faptul ca un om priceput cu adevarat intr`un anumit domeniu nu va avea niciodata un limbaj la fel de stalcit, scuza-ma, "interesant", ca al tau. Nu o considera ca un atac la persoana, dar meriti tu sa traiesti intr-o tara europeana cu un asa comportament? Chiar ne-am saturat de astfel de "viteji talentati" la volan care traiesc inca intr-o jungla(moderna), simtind nevoia constanta de arata ca sunt mai "dotati" ca si cei din jur. ;) Nu te supara pe mine ci deschide mai bine ochii! |
@Xtension tu chiar l-ai luat in seama ??
|
xtesion daca te crezi mai european ca mine bravo tie dart sincer nu cred lucrul asta , sar putea sa fiu mai umblat ca tine prin strainatate , dar nu asta vreau sa dezbat acu , cu chestia aia care scrie acolo am spus exact adevarul , nici odata nu m-am dat la o parte daca a fost sa fac o liniuta cu careva indiferent daca avea dacie sau straina , daca lam facut sau nu asta e partea a doua , ma tine sa zic asta pentru ca eu daca trantesc dacia sau altceva tot eu o fac , nu ma duc la mamica si la taticu , si da o sa fiu asa arogant toata viata mea ca stiu de ce sunt an stare , dar aici e un topic pentru breac , anbunatatiri si toate alea , daca vroiam sa ma iau de altii faceam un topik pentru asta , asa ca daca nai de zis nimik care sa aiba legatura ku topiku mai bine taci
si pentru cei care se luau de capota mea vam spus ca am facuto neagra ca nu am avut de ales , oricum acum am vopsito la loc alba , aveam de gand sa vopsesc toata masina ca iam luat un pic si din kiuloasa , am facut mai tot ce puteam , bucsaraie si toate alea , dar nam apucat so vopsesc ca am plecat din tara si masina daca nu o vand pana vin acasa am de gand sa o fac calumea ...dar cate un pik k nu ploua ku bani nu am sa revin cu ceva poze cand am sa ma apuc de ea , oricum cred ca o sa iese de bun gust dar va dura , tot ceea ce am facut la ea a fost kitc pentru ka nu amn vrut sa bag bani an ea ca stiam ca o so fac toata , orikum am pus altele mai importante decat bara aia de cielo de kare se leaga toti , cum ar fi blok de sigurante dealea cu picioruse , , am de gand sai pun geamuri electrice ,am un sistem pionner de vreo 400 de w care asteapta montat,si multe alte modificari , am alarma si centralizata pe ea puse tot de mine , cheia de la contact e ca la astea straine , cheia e ancorporata la telecomanta de la alarma cum au ww parca , miam gasit jante pe 13 an patru prezoane de clio , am multe an plan dar deocamdata masina e an romania si eu sunt aici . aa, stie careva ce panouri de la o masina straina ar veni pe dacie cu niste mici mari modificari ,si niste oglinzi da ceva sa nu dea an chitch, ca de aici pot sami toate prostiile ,mersi mult aaa, scuze am uitat , e careva interesat de un carburator webber dublu corp , ca io lam adus tura trecuta cand am fost acasa da nu mia trecut prin cap ca a mea e pe injectie si nu vine carbu ala , da nah soarta |
hahhahaahah.Faza cu carbu prea tare.Si din ce am mai descifrat din GRATEMATICA TA nu esti in tara dar unde esti?
|
nu conteaza undes , oricum nus tare aproape de casa .si cum adica ce ai mai descifrat ca tura asta am scris mai pe anteles , nam mai folosit asa tare limbaj gen mirc,an fine
mai dati si voi ceva sfaturi pentru masina ce as mai putea sa pun de la stea straine ca am de unde lua da nuj ce sa iau , ca aveam scris pe o hartie acasa da eu cand am plecat dormeam pe mine si am uitat sa iau hartia , mersi |
11 Attachment(s)
sal all, poze noi ku bicikleta mea :))
|
mai omule unde vrei sa ajungi?
ca dacii cu "articole tuning" din targ vezi peste tot... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning