![]() |
Re: BMW - E39 530I-INDIVIDUAL
Quote:
|
Quote:
aici ai linkul http://www.ebay.es/itm/200551062235?...84.m1438.l2649 |
multumesc pentru link dar te rog spune-mi si mie din Romania de unde pot sa iau. Se gasesc sau nu in Romania?. De unde pot sa iau?
|
Quote:
nu stiu frate ca de vreo 5 ani nu am mai ajuns prin tara. cauta in google.. fa ti pay pal daca nu ai si cumpara-le pe astea din italia ca sunt bune . Se vad bestial de zi |
stiu as vrea asa ceva dar nu ma pricep cum sa le comand
|
Quote:
|
am gasit si la noi pe un site la 50 lei bucata, dar spune-mi te rog unde se monteaza tot in locul becurilor de la angel eyes, sau in alta parte? Se potrivesc?Da-mi mai multe detalii, eventual si poze daca ai. Multumesc.
|
Quote:
|
pai eu am faruri hella iar becul de angel eyes se desface dintr-un soclu in spate farului ca si un bec de far normal, fara sa desfac farul. Astea trebuie puse in far sau in soclul acela?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu ma frate ,,astea sunt ptr depo,,, nu merg la hella.... la tiene e simplu.. schimbat becul si pus led...uite o poza cu ledurile care iti trebuie... 1 led/ far |
ok. Mersi
|
Nu stiam ca 528 urile normale din 98... se numesc "530i individual".....
http://www.segundamano.es/alicante/b...=30_s&st=a&c=4 |
Busted :)))
|
trist!!!
|
Quote:
Nu ma asteptam ca unii pot face una ca asta.... |
lasa-ti ma omu' in pace!ce daca a exagerat si el putin?!:oops:
poate asa crede el ca este,dar mai important e ce-i face si cum intretine aceasta masina!;) |
Quote:
|
e totusi decenta exagerarea, bine ca nu a zis v8 sau M5 atunci era mai trist :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Anyway.... am vazut ca a scos anuntul , semn ca a vazut ce sa intamplat aici...nu e problema...am facut printuri [ ma asteptam la manevra asta :))) ].... nu inteleg , la ce naiba mai prezinti masina daca o vinzi... in plus si la scorul ala [ fuck , la banii aia iau un e39 "sanatos tun"] Am dat peste el din greseala ca , eu cautam un e30/e34/e39 si cand am scris 528 mi a sarit in ochi masina , la dat de gol interiorul si 2 poze identice de aici de pe forum... asta e... fac parte din cei care nu inghit asemenea porcarii si dau omului peste nas [ cu toate ca am fost sfatuit sa nu ma mai cobor la nivelul lor , dar imi pare rau... nu ma pot abtine ! ] |
Interiorul arata foarte bine. Individual- adica la facut pentru el cu diferite piese de pe E38, E39 etc.:lol:
Motorul se poate schimba si el din 2,8 in 3,0 cu instalatie electrica, cutie, cardan, diferential. Pacat ca nu a spus din start cum sta treaba. Era mai cinstit si mai corect. |
Ma ajuti te rog cu schema pentru masajul in scaune ?
|
Superba masina!!!Un e39 perfect!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning