![]() |
Re: Curse
Quote:
|
La liniutza in principal ...traseu discutabil... iar provocarea cu nova o astept... dar sa nu dureze prea mult k vin si la mine modificari... dar oricum...parca a zis cineva k a facut un x5?...mai vrea s mai incerce odata?
|
Apucate si fa-ti modificari..nu e niic o problema....eu m-am dat cu mai mul;te x5 ce-i drept diesel......la linie l-eam rupt....la drum...m-au rupt
poate erau de vina soferii...desi ma indoiesc. |
Ar fi interesant de vazut o liniutza intre fly shi 325 xi. Eu unul sa am o mashina de 30 000euro+ ...nu m ash alerga cu o nova niciodata... Ma suni shi pe mine mihai cand o sa fie...poate punem shi nishte bani pe voi :)
|
baa ce bani? :))) un suc e de ajuns....
|
Ba da...shi un pumn de semintze hai lasa de la noi...:)
|
Raz...nu te-ai alerga cu o Nova...sa nu cumva sa te faci de rusine.....
Tot 4 roti are si Nova.....si cica tot masina i se zice...chiar daca nu costa 40 de mii de euro........si nu o impiedica nimic sa se dea la suratele ei mai mari..si mai cu fitze |
oricum cine stie ce modificari are bmw`u . daca e stoc pariez toti banii pe fly dar daca e umblata serios la motor o sa fie f greu lui fly sa`l faca . acu sa vedem modificarile lui mihai sa vedem ce poate dacia cu turbina ... who knows ? maybe..
|
Quote:
|
Good...point...si mai pot sa aduc o carutza de dacii in fazta carora se va inclina Bmw.......ma refer la unele modele de Bmw...nu toate..a nu se intelege gresit...
|
Quote:
PS: poate sunt multe dacii in fata carora acest BMW se inclina insa imi permit sa cred ca aceasta masina nu a fost luata doar pt liniutze....aceasta masina ii ofera lui Alex mai mult decat satisfactia de putere a ei , ii ofera tot ce isi poate dori...greshesc? |
Deocamdata tot ce se vorbeste aici sunt simple speculatii.....nu se stie cand va fi..ce va fi....si mai ales daca va fi vreodata ceva......deci nu va agitati ca uzati tastatura aiurea.
Mai bine hai sa vorbim de ce am vazut pana acum..nu de ce v-om vedea. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu conteaza ce o-uri are shi inca ceva... Valoarea aia mare de care vorbeshti u Cosmin, mie cel putzin, mi se pare ca scade f grav in momentul in care u eshti decat cel care conduce mashina daruita (de parinti, bunici, matushe s.a.rubedenii) nu shi cel care munceshte efectiv ca s0 obtzina...Parrrereaa meaa! :) Stay black.
|
Quote:
La unii le-a dat lamborghinii...la unii Bmw...si la unii mai "saraci" le-a dat Cielo si dacia nova.......si la unii....nimic..... |
Quote:
|
gata gata ..... :) si curse ..care cum a mai facut ce a mai facut ! ramaneti pe subiect va rog
|
fly te-ai dat vreodata pe tl-cta ??? daca DA imi zici si mie cat ai facut ... cel mai bun timp ???
|
Quote:
Am deja un motor distrus din cauza vitezei excesive continue......si nu mai vreau sa repet figura.......cine ma cunoaste stie cat de rusinoasa a fost faza in mijlocul autostrazii...dupa ce 80 de km pusesem la respect masini muuuult mai scumpe.Si pe deasupra....sincer....imi este un pic frica dupa ce am vazut ca se intampla pe sosele....imi e frica sa o calc....prefer sa merg mai incet...ca am numai de castigat...fiabilitate..benzina...si lipsa stress. |
Hai sa ma bag si eu putin si sa va zic...deocamdata FLY nu are cum sa faca un 220 de cai cu cuplu constant maxim del 2500rpm pana la 6500 si cu 4x4...dar sunt dacii nova kre ma fac aici in bucuresti...iar masina lui e destul de tare oricum fata de multe altele mult mai scumpe...
asa..si a doua la mana ...dc el zice k face un x5 la liniutza...eu as fi bucuros sa incercam...X5 3.0d(stock)...si apoi sa vorbim... La traseu are dreptate Fly :aici mai e si de sofer ...mai e si de noroc...k sa nu mai vorbim de vreme...k spre exemplu dc el ar fugi mai tare k mine ..eu avand 4x4 si incepe o ploaie...se schimba situatia... |
Am zis deocamdata........chiar azi am mai primit o provocare.....pe care nu am onorat-o....pt ca nu am masina terminata.
Nu stiu despre ce Dacii Nova vorbesti din Bucuresti.....iti aduc berlina care te face lejer......dar despre Nova....trebuia sa le fi stiut. In orice caz.....pana acum chiar nu am incercat cu un 325 xi....desi eu stiam ca are doar 192...sau ceva de gen.Stai sa imi termin proiectul cu turbo.....si ne dam cum vrei tu(exclus drum lung) |
ala cu 192 de cai a fost odata...demult...acum are 218 fix ...pune rpd turbina si ne tragem ... sincer ..cel mai mult imi place nu dc ma face o masina mult mai tare ... ci dc ma face una la kre nu te astepti...dar nu pot s nu fiu realist...itzi trebuie modificari...destule...nu cred k doar turbina...depinde si ce motor ai pe ea(ma refer de la ce configuratie pleci).
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca zici ca ii pui turbo la motorul tau...felicitari....no sa te mai pot depasi niciodata.E diferenta de potential intre 1.8 si 2.5.E bine sa stii ca sunt si pasionati ....si mai ales la noi in oras. Am pus si un fimutetz...care a ami fost postat pe paginile din urma.....dar nu strica sa fie d emia multe ori. |
Nu cred k am zis k ii pun turbo...desi o sa fac si asta dar atunci o sa intru la alta categorie...dar (fara nici o suparare) asa cu e ea fara modificari...nu cred k ma faci cu Nova...chiar cu turbo pe ea ...si sa ai vreo 200 de cai..asa poate..sa zicem..dar altfel nu boss ...dar la momentul potrivit o sa lasam faptele sa vorbeasca...pana atunci spor la tuning...
De curiozitate...cam in cat iei suta FLY si ce motor ai pe ea acum... |
mi-a placut filmuletzul ...dc e masina ta aia ..mai fa si tu unu ..dar pleaca de pe loc...nu din mers..;)
|
baieti foarte interesant ceea ce spuneti voi cu modificari la motoare dar nu uitati un lucru esential la masini modificate : fara sa adaptezi suspensia si directia la tunningul de sub capota nu cred ca poti beneficia de surplusul de putere.
|
Quote:
Masina te asigur ca e cat se poate de a mea si reala....iar filmul la fel....nu pe cric cum fac unii.Nu te gandi ca plec de la motorul de Dacia...... Am motorul schimbat....e deja al 2-lea.....am doar 140 de cai momentan. Cum iti ziceam..urmeaza conversie turbo.....estimez ceva mai multi. |
1 Attachment(s)
Cum ziceam....modificarile includ toata gama...frane..directie...suspensie.
Toate au fost upgradate.....am gasit poza cu motorul......Admirati cartonul cel frumos.....e de firma.......lol... |
Quote:
|
Quote:
Data viitoare o sa fac si eu comentarii despre masinutza ta. |
Quote:
|
cam inghesuit e motoru ala .. cred ca a incaput milimetric
|
Quote:
Adevarat,motorul cam duce lipsa de spatiu.....asta e..... |
3 Attachment(s)
Cum ma acuza cineva ca masina filmata nu e a mea.....sau am mai auzit de la unii ca ar fi trucate...sau pe cric......am mai facut 3 filmuletze....nu am avut nici timp nici benzina pt mai multe.
Mentionez ca in filmele d emai jos masina are benzina de 95 d ela un peco fantoma...nu prea mi-a placut cum tragea.\si pe deasupra aveam doar vreo 5 l in rezervor..cantitate la care nu prea trage cum ar trebui.......probabil ceva de la pompa...... Si inca ceva.....daca sustii ca nici cu turbo nu pot sa te fac.....nu pot decat sa zic ca nu te-ai documentat destul.Ramane de vazut. Nu spun nimic cu rautate sau invidie....nu am de ce sa fiu invidios sau rautacios......... |
1 Attachment(s)
Si la cererea speciala a cuiva......am pus i asta de mai jos
|
Fenomenal!!! Suta din ce vad eu e undeva la 6" shi 1 pic.....Daca ii pui turbo cu sigurantza o sa scotzi 5", daca nu mai putzin...Minunat! ;)
|
Quote:
|
da si mie mi se pare acceleratia f buna...pur si simplu acul sare la 40 direct:) ce mama draq racheta..apoi imediat 80..inca putin si 100 ! ar fi interesant sa masori cu acel aparat special daca ai avea unde sa stii pt tine ! asta inainte si dupa turbo
ps: data viitoare condu cu capul intr-o parte :) pps: frumos burn... dar locatia la prima vedere nu imi pare cunoscuta nu e in tulcea? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning