![]() |
Re: Masini vazute in Tulcea
am vazut cu mai multi un 206 cu numere de afara ..un mov perla f jos bari praguri eleron ....sunet frumos , bas intr-un cuvant arata super doar ca n-am prins-o decat in miscare :( poze cand bag telu pe calculator
|
Quote:
|
CLS 55 AMG gri - nisipiu....n-am apucat sa il trag in poza , de fapt nu m-am gandit , l-am ascultat la semafor , era langa mine...pur si simplu demential
|
206 ala mov e al unui tip din Satu-Mare!Facem niste cursuri la Constanta si a venit si el sa vada Tulcea.Masina e de vanzare in C-ta acum cu 7000 euro!
|
daca merge pe cat arata de bine face toti banii :) fa rost de niste poze cu ea daca poti si pune aici
|
ce an e ? cati km ce motor?
|
mama...ati mutata masinile din LA in Tulcea?..super tari...macar la voi se mai plima..si alte masini..
|
1 Attachment(s)
Am vazut una ieri langa spital in care s-au suit 3 fete dar nu am putut sa-mi dau seama ce era!Dupa triple parea audi dar....am reusit sa fac o poza,slab calitativ ca e facuta cu tel.
|
da stiu masina...am mai spus de ea aici.... o conduce o tipa... masina arata bine m-am uitat la ea ..cum e facuta ii sta super ...este audi .
|
Da am vazut ca la volanul s-a suit o tipa dragutza si am ramas masca! :)
Cand aplecat de akolo din spatele ei gonea unul cu un Golf 4 sa o ajunga din urma...dar din cate am observat si tipa ii dadea... P.S.Saptamana viitoare promit sa aduc poze cu 206 ala mov daca se intoarce baiatul cu el de la satu-mare!Incerc sa fac cat mai multe.... |
da ...si ieri pe babadag la centrala ce e acolo... oprite de politie =))) prinse cu radarul probabil :)
|
lol !Le-o fi dat amenda sau...!:D
|
lol in poza cu audi apar si eu:):):)...fordul ala dintre taxiuri cred ca eu sunt ... cand i-ai facut poza nu era langa spital masina ?
|
azi am vazut ceva chira f misto ! DOUA H2 din care unul tunat super si unul stock dar cu o barca f mare si misto in spate! cel tunat avea spinere bodykit era mai jos chira arata super..l-am prins in 2 poze le voi pune cand bag usb-ul in pc
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
dupa cum v-am promis :
|
frumoase masinute,pacat ca nus din oras,sau cel putin sa ramana in oras asta e,noi sa fim sanatosi !!!
|
Din pacate peugeotul s-a vandut inainte sa apuc sa ii fac poze!S-a dat la schimb cu un Passat!!!
|
nu l-as fi dat :|
|
am vazut un hyundai coupe rosu destul de dragutz dar are mult de reparat la el (ma refer la exterior) eleronul sta ca dracu prea mare ,masa de calcat! beculete prostii nu-si au rostul ! mi-a placut cum se aude in schimb! poate o prind in niste poze ;)
|
m-am uitat mai de aproape pe hyundai si sincer masina lasa impresia ca a fost cumparata gata facuta si cine o are acum nu are grija deloc de ea....masina are potential , e destul de frumoasa
|
una bucata audi rs6 cu numere de neamt parcat in fata la rex . no pictures :( sorry
|
l-am vazut si eu..e tare ;)
|
am vazut si eu hyundaiu ala rosu si imi place foarte mult eleronu,probabil vrea sa zboare spre luna cu el,oricum misto masina spoiler prea mare in rest ok !!!
|
a vazut cienva acel 350Z cu praguri si fuste dragutze din america cu jante dementiale si evacuare dubla cat burlanu? ce sunet scotea ....
|
ceva frumoz la noi cu nr rosii .... noul CL 500 langa club 21 langa un mini :)
|
si azi o carrera ( sau cum se scrie) cabrio alba cu roti imense ii da blanutza :)
|
un A6 alb cu plafon de sticla neagra frumos rau ... cred ca ABT body kit dar nu sunt sigur
|
da este de cateva zile ...arata f bine :)
|
dap si eu am vazut audi`ul la delta . imi plac jantele la nebunie
|
da de cielo ala hatchback ce ziceti ,cum vi se pare ,eu zic k e destul de reusit pentru o masina cu nr de tulcea...pana mea !!!
|
mie unu nu`mi place deloc daca te referi la ala de culoare crem
|
ACESTA ESTE CIELO-ul....si e for sale ;) arata bine ,putin exagerat dar merge https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...o_xx58904.html
|
pey ,e a vreunui user fericit de pe forum ,sau respectivu nu are user ?!?
|
Parerea mea...acest topic e de pomana......cel putin pt mine personal.....ce ma intereseaza pe mine ce masini au trecut prin tl?.......sincer...ma doare in organ
|
fiecare cu organu lui !!!
|
inca un porschan ROSU impecabil prin oras se plimba ;)) al draq nu mai avem nici o strada buna dar masinile incep sa apara desi unele doar in trecere
|
e vorba despre un Cayman . Intr-adevar nu prea te incalzeste ce masini are lumea atata timp cat nu le avem noi:)....dar macar ne mai clatim ochii cu ele....
|
ce parere aveti despre civicul ala negru din oras ?!?
|
superb si atat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning