Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Parerea voastra.....tiganie sau nu?? (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33603-parerea-voastra-tiganie.html)

monk 20-02-07 18:43

Re: Parerea voastra.....tiganie sau nu??

deci se poate si mai rau =))

Sasha_z 20-02-07 18:53

Quote:

Originally Posted by Sick4speed (Post 753894)
am nevoie de parerea voastra....vreau comentarii complexe:D ...tiganie sau nu?..stai asa ca tre sa vad cum sa bag pozele:)

Tiganie clar ;) yeaks......imi displace total !!!

criss_cars 20-02-07 20:43

oare se merita sa bagi banii in dacii??? sincer eu unu nu cred. si din cate am observat sunt foarte rare cazurile in care intradevar iese ceva frumos. nu te supara da mie mi se pare tiganie

morcov_ssl 20-02-07 21:46

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 761459)
oare se merita sa bagi banii in dacii??? sincer eu unu nu cred. si din cate am observat sunt foarte rare cazurile in care intradevar iese ceva frumos. nu te supara da mie mi se pare tiganie

aaaaaaaaaaaaaa u esti genu d om care probabil ai uitat d unde ai plecat sau poate te-ai nascut la o usa mai instarita si dasta ai ideea asta k in dacie nu se merita sa bagi bani..... asta e fiecare cu pasarica lui, da noi astia care investim in dacii nu avem doar o pasarica , noi avem mai multe stoluri... :)

giubau_v8 20-02-07 21:53

bara fata e frumoasa da nu se potriveste...in rest e cam urata

Sick4speed 21-02-07 00:22

dacule..daca nu te superi...pe unde ai vazut-o tu azi??..ca am fost plecat doar pana intr-un loc f aproape de casa..deci daca esti dragut sa ne spui si noua....tare sunt curios..nu uita..ghenaria e a mea si nu cred ca uit pe unde am fost!..:)

criss_cars 21-02-07 15:00

Imi pare rau frate da ce ai facut tu pe nova asta nu prea e tuning. nu vreau sa te supar da ce marca sunt spoilarele pragurile si bumperurile???? scuze dak te-am suparat da ai cerut parerea si ar trebuii sa ne respecti parereile nu se te ataci asa. Bafra

UN B0U DE VANZARE 21-02-07 18:13

parerea mea e k in primul rand trebuie sa iti placa tie si apoi celorlalti...inclin sa te sfatuiesc la un singur lucru: cere parerile celor mai experimentati prin pm ,nu asa pt k sunt multi care iti vor batjocor munca...

criss_cars 21-02-07 18:23

Mah nu vreau sa crezi k am ceva cu tine sau cu masina ta. Mi se pare logic k cel mai important e sa iti placa tie nu mie da vreau sa spun k mai puneai putini bani si iti puteai cump o calibra care are mult mai mult potential decat o Nova sa fim sinceri acum. Da au fost banii tai e alegerea ta. In ceea ce priveste experienta credema k am destula am ff multe reviste de profil si din tara si din strainatate citite si chiar pot spune k ma pricep cat de cat. Ok bafta mai incerca pe ea o evacuare dubla sa mai mascheze bara mare pe spate si un paint job cat de cat reusit. Bafta spor la lucru k ami ai multe de facut la ea poate pana la sfarsit o sa iasa ceav frumos

Magos 21-02-07 18:25

... nu vreau sa va incurc treburile , dar in primul rand este vina ta ca ai inceput topicul cerand parerea... "tiganie sau nu"... pentru ca anticipai reactiile pustimii de pe aici...!!!
noroc!

Sick4speed 21-02-07 20:20

salutari pt dacul..ne-am intalnit azi pe la mihai bravu,dristor...te-am vazut tarziu si cand am claxonat trecuse-i deja de mine!acum il cred cand zice ca a vazut masina live:D..bafta..si da..reactiile celor de aici..sunt bune de luat in seama..dar sunt curios cati de aici ar vrea o tiganie de masina asa ca asta:))..cred ca multi:P

MihaiS 22-02-07 14:16

pt criss cars:1. u ce masina ai? 2. ai cumparat-o din banii tai? 3. o intretii din venitul tau?si eu putem sa fak mishto de tine dk u aveai o dacie din 200 si eu un BMW din 2004 luat din banii lu tata care era director p la nus ce firma si-mi facea plinu la fiecare saptamana,imi platea reviziile si reparatiile.ia-ti o masina cu banii tai si intretine-o u si dupaia mai vorbim.

criss_cars 22-02-07 17:13

Prietene eu inca nu am carnet da trebuie sa il iau, in bani nu pot sa spun k ma scald tata are un citroen c4 iar eu vreau sa imi cump un opel calibra care e apropiat ca pret de nova ta. dak alegerea ta a fost acea nova e ok k nu o conduc eu tie trebuie sa iti placa eu doar mi-am dat cu parerea. salut

Sick4speed 24-02-07 13:16

un opel calibra 3mii€?...cred ca f obosit sau cu actele pe naspa!!si oricum un c 4 e ceva banuti!...zic si eu asa...nu ca mi-ar pasa de ceea ce ai tu!sau parintii tai!bv-o lor daca se descurca!!

criss_cars 24-02-07 14:50

Poti cumpara sigur un opel calibra in 4000-5000 euro ce e drept din 94 da are 115cai si parca arata mai bine decat o nova nu crezi??? oricum e alegerea ta bravo tie dak iti place sa o stapanesti sanatos

Sick4speed 24-02-07 15:53

prietene..la 4 mii iei unu rupt in gusa...si oricum nu mai compara 3mii cu 4...1000 de € inseamna f mult pt unii asa ca nu mai vb-ii...nu mai copmaratu nova cu opelul...numai mprin asta se vede ca nu gandesti departe...asa in spania la 4 mii imi iau mare masina...da ma pish pe ea in rom...cred ca ne-ai convins pe toti cat de greu iti castigi tu banii..daca nu vezi nici o diferenta intre 3mii si 4-5 mii€...paaaaa!!!;)

B-83-DAC 24-02-07 16:14

Quote:

Originally Posted by Sick4speed (Post 763665)
salutari pt dacul..ne-am intalnit azi pe la mihai bravu,dristor...te-am vazut tarziu si cand am claxonat trecuse-i deja de mine!acum il cred cand zice ca a vazut masina live:D..bafta..si da..reactiile celor de aici..sunt bune de luat in seama..dar sunt curios cati de aici ar vrea o tiganie de masina asa ca asta:))..cred ca multi:P

hai ca iti spun ca atunci era a 2-a oara cand am vazut-o...mie personal masina mi se pare prea bombata...nu prea ii sta bine ce ai facut...intradevar gustuirle nu se discuta si respect dorinta ta insa mie imi pare prea incarcata...

criss_cars 24-02-07 16:39

Bai baiatule tu crezi k ai tunat masina aia?? Tuning nu se face prietene cu cu kituri chinezesti luate de la magazinul de piese auto din coltul strazii. Da vrei sa faci tuning pe o masina atunci nu te zgarcesti la buzunar nu e vorba k am eu sau nu am bani da eu unu dak nu as avea bani nu m-as baga in proiecte care stiu k nu le pot face sa iasa bine ci o mare tiganie. Masina ta arata groazinc si la pariu pe ce vrei tu k mai gasesc 100 ca a ta in tara cel putin iar tuning inseamna masina personalizata unica nu inca o suta ca a ta. Asa k laso moale cau lucrurile astea k acum chiar m-ai suparat. veziti acolo de nova ta si lasa. critica e uneori si pozitiva nu o lua mereu k pe un lucru rau.

mikkai 24-02-07 22:45

de fapt tuning se refera la motoare si modificarea sau optimizarea performantelor motoarelor... daca e sa o luam asa.

criss_cars 24-02-07 22:47

Nu stiuam. Si dak modific designul exterior al masinii cum se numeste??

mikkai 24-02-07 22:50

se cheama styling

criss_cars 24-02-07 22:52

Ok o sa imi stylizez si eu masina. Merci pentru informatie

ICE_golf4 25-02-07 16:27

:))))bai stylistu...dak tie nu iti place cum arata nova lui....nu te da mare critic de arta si nepot d`alu becalli....fiecare face cum poate dupa buzunar shi dupa preferintze....gusturile nu prea se discuta, el a intrebat doar tiganie sau nuh....nuh te`a intrebat kte reviste ai citit tuh....sincer,nici mie nu prea imi place nova,park e prea incarcata,dar makr e un inceput....succes in continuare

ICE_golf4 25-02-07 16:36

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 765443)
Prietene eu inca nu am carnet da trebuie sa il iau, in bani nu pot sa spun k ma scald tata are un citroen c4 iar eu vreau sa imi cump un opel calibra care e apropiat ca pret de nova ta. dak alegerea ta a fost acea nova e ok k nu o conduc eu tie trebuie sa iti placa eu doar mi-am dat cu parerea. salut

criss_cars....dar de ce esti tigan????? tu ar trebui sa iti iei ban pe forumul 4tuning....in primu rand....te iei de nova asta....in al II-lea rand...ne informai aici k nu ai permis...si asta ne-am km dat shi noi seama, mai mult de 16 ani nu iti dau....in al III-lea rand....ziceai k parintii tai au un c4...felicitari.....radeai de om k si-a luat nova shi k tuh vrei sa iti iei calibra in 4-5000 de euro....IV.....minciuna are picioare scurte.....mai sus putin de asta.....ti-ai facut si tuh alt post cu o dacie solenza....despre kre se pare k nu prea ai multe date.....ai gasit o poza pe net si vrei sa te dai drept propietar si conducator??????? lasa`ne oleak te rugam ....

cristea_rotitza 25-02-07 17:22

frate in primul rand da priza aia d p capota jos si las-o fara,oglinzile alea kich-oase si in rest mergeo evacuare,,,,

mikkai 25-02-07 21:13

@ICE golf4 io zic sa nu ne mai bagam noi ca E evident ca omu e prea destept pentru noi,doar citeste multe reviste de profil.

morcov_ssl 26-02-07 14:39

daca ati citi cu atentie tot ce scrie despre masina v-ati da seama k omu asa a luat masina nu a facut-o el... voi va uitati doar la prima paggina si gata aruncati un comentariu

alex_77_marius 02-03-07 21:59

tiganie nu se potriveste deloc mai bine puneai prelungitoare la spoiler si arata mult mai bine

Roshu 03-03-07 10:14

pragurile nu prea sunt in ton cu linia caroseriei....spoilerul de pe fata arata frumos....ca sa eviti o tiganie....nu iti pune actibilduri si zorzonele.......aa....si scapa de jentile alea.....nu ajuta la imbunatatirea aspectului general.....asta este doar o parere....

Sick4speed 03-03-07 15:22

criss cars....nu stiu vce masina ai tu..si sincer sa fiu nu ma intereseaza..am mai spus ca asa am luat masina..daca aveai rabdare sa citesti era mai bine...asa am luat-o...si pe viitor..citeste inainte sa postezi....nu mai sarii cu gura!

alexblondul 03-03-07 15:27

incearca sa o dezmembrezi si sa o reansamblezi la loc dar fara toate "dotarile" cu care ai cumparat-o ... pe urma incearca sa vezi daca e bine sau nu cu tot ce are pe ea ...

Sick4speed 03-03-07 15:28

aa...sa-ti mai zic ceva din SUFLET!!...esti praffffffff...ce marca ziceai ca sunt pragurile tale??.....de la usa poate...:)

alexblondul 03-03-07 15:30

nu inteleg de ce va certati si va aruncati injurii .... ce rost are ....

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning