![]() |
Re: Masina Mea ..!
ionita stie:)
|
poze free?:D
|
doar biletul de intrare :D
|
5 Attachment(s)
Volkswagen Passat 1.9 TDI (2007) .....prezent + viitor
|
welcome my dear friend Cristi....si ms ca ni te`ai alaturat....bafta cu proiectu pe viitor
|
2 Attachment(s)
Masina este a unui prieten dar el nu poate sa urce pozele....mai exact a lui ***ix:)) pentru cine il cunoaste,momentan nu este inmatriculata....cateva poze
|
frumos frumos.... gansta car ;))
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu carutza mea :D
|
bine gaboneeeeeeeeeeeeeeeee:*:*:*:*:*
|
deci sa fie mai pe inteles ... mercedesu de mai sus nu e al meu ci al fratelui meu .. dar sper ca nu are nimeni impotriva cu mine :D sper sa fac si yo 18 ani sa ne intalnim cu totii pe strazi !!! .. acuma macar pot si yo sa scriu pe forum ca pana acuma nu ma lasa .. !!! bafta allz !!:D
|
frumoasa "carutza" gabone ... o vad deseori pe basarab :) ... a fost printre primele golanuri din zona pe care le-am vazut
|
pai pe acolo stau sherifule :-P
|
Quote:
|
@`el si pe gabone il sti? si el e vecinu tau ?:)))) unde stai frate? in Pipera cumva?
|
Trafy noi astia basarabenii :D ne stim intre noi toti :-P apropo Aronel tu cine esti :)))))))))))))
|
Gabone nu te stiu ca persoana ... poate din vedere .... dar masina o stiu ;)) :D ... tziam zis stau langa spalatorie ... pe titulescu in 86 ;)
|
ok sherif;)
|
7 Attachment(s)
:-) cateva poze cu masina mea pentru cunoscatori cat si pentru fanatici.:P
|
F. tare Vectra ;) in sfr o masina tuanta din Valcea pe forum ... bvo .. bafta in continuare :)
P.S: trafy dak luni adunam toti membrii suntem tari rau :)) |
tare rau vectra aia....chiar bestiala, e cumva GSI sau e bordu pus la misto cu 240 ?
|
Intr-adevar, e super masina, sa o drift-uiesti sanatos !
|
cosmin_cosmin1 pune si tu te rog poze cu Corsa :X nu conteaza ca e sau nu modificata...toti am inceput de la masini ,,chele''
|
7 Attachment(s)
Hai sa pun si eu niste poze cu masina mea...ca sa fie treaba treaba:))
Hyundai Coupe Tiburon 2.0i 16V 147 Cp... proiecte de viitor facelift 2005...si alte jante... |
ceva frumos:-P :twisted:
|
bv Bolo, te`am vazut ieri pe republicii. belea rau de tot. bafta pe viitor
|
bolo o poza cu ce ai in porbagaj nu pui ?? :D sunt cu u in sc ...si am vazut ceva mare acolo in porbagaj 8)
|
Vine careva maine la intalnirea membrilor 4Tuning Rm.Valcea la ora 14.00 la Polivalenta ?
|
aveti toti care postati pe aici masini ????? sa nu mai intreb de tuning...
|
aha,je.........dar fara tuning deocamdata
|
altcineva... nimeni ...
|
Quote:
|
Quote:
|
My rides - Opel Astra & Vectra GTS
10 Attachment(s)
La insistentele unui bun prieten (TrafyCTZ) am hotarat sa ma realatur forum-ului 4tuning si asta numai pentru ca avem Comunitatea Valcea, unde sper sa ne intelegem bine si sa fim fair-play, nu ce am vazut prin alte parti. Fara alte povesti, jucariile mele: Opel Astra G si Vectra GTS. Pentru Astra am deja planul de tuning gata, mai lipsesc numai banii :lol: ; Vectra asa ramane, nu ca ar mai avea nevoie de altceva :D .
|
Bine ai venit printre noi :!: Frumoase jucariile tale...si sa le stapanesti santatos si fara incidente neplacute. Numai bine
|
desenul de pe astra e kitch
|
frumos frumos .. :) sunt curios si proiectele de tunning ... la unele masini de pe aici .. :D Bafta tuturor si asfalt uscat :)
|
Frumoase masini Oliver ....
Sa le stapanesti sanatos si fara incidente ... multa forja cu GTSu ... si bafa la tuningul Astranului ... Desenul de Astra ... nu are loc pe opel .. zik eu ... e bun ptr peugeot ca pe acolo am vazut ;)) :D |
Vynil-ul de pe Astra este foarte subtil si trece aproape inobservabil ziua, numai de aproape se vede. Mie imi place si este ceva original pot spune eu, mai degraba as caracteriza cu "kitch" ceva copiat - gen toata ziua buna-ziua dungi de viper pe toate masinile. Venitzi tati cu ceva nou. Imi pare rau ca nu iti place lorenzo, accept si sugestii ca de bine de rau Visual Tuning-ul e cel mai ieftin. Va multumesc pentru urari celorlalti si sa fie fara incidente pentru toti !
|
In plus lorenzo, trebuie avut in vedere si faptul ca inca nu am ajuns la faza de a monta bodykit pe masina, asa cum ai tu pe Golf (pentru care te-am si felicitat de altfel si pe hi5 mai acum ceva vreme), asa ca pana ajung la niste modificari solide, cele minore tre` sa nu fie prea stridente, parerea mea...
|
Sal all..sunt un membru nou...masina e pe vine...crek Volvo :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning