Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Cursa de viteza -Buzau- martie- (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/33462-cursa-viteza-buzau-martie.html)

DONU' 28-02-07 02:05

Re: Cursa de viteza -Buzau- martie-

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 774729)
dar cand vezi turbo la dacie de la 57 kw ... la un 75-105 cp sau mai bine .... nu`ti arde buza de distractie,cum spune si AML 400.000 benzina , 400.000 participare ... + uzura la masina .... deci niste bani pierduti..... no ofence ... placere pt ce .... {bani aruncati pe geam}

Atunci lasati-va de curse baietzi..., nu e pentru voi!
Atunci cand te duci la curse, legale sau ilegale, nu mai stai cu gandul la uzura masinii, ci dai in ea acolo sa scotzi cat mai bine. Te dai din pasiune pentru masini, pentru competitzie si pentru toata lumea care iti admira masina.
Daca n-ai spiritul asta in tine si te gandesti la 80 RON atunci lasa-te de sporturi de acest gen.

AlecsM 28-02-07 02:40

you must see http://bestnetpostcards.com/cool.html

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 774838)
Atunci lasati-va de curse baietzi..., nu e pentru voi!
Atunci cand te duci la curse, legale sau ilegale, nu mai stai cu gandul la uzura masinii, ci dai in ea acolo sa scotzi cat mai bine. Te dai din pasiune pentru masini, pentru competitzie si pentru toata lumea care iti admira masina.
Daca n-ai spiritul asta in tine si te gandesti la 80 RON atunci lasa-te de sporturi de acest gen.

adevarat ;) !!!!!!!!!!!!

tng 28-02-07 11:30

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 774814)
baietzi ...dak lucrurile decurg conform planului ...unu din locurile 1 2 sau 3 ...st ale mele....deci vin :D:D:D GRUPA A :D:D:D ... 1355 KG SI 120 CP diesel :( ...sper sa fac fatza

ramane de vazut .... eu cunosc pe cineva care vine si intra la A cu 1045kg si cu 95cp benzina, e o "buburuza" :D

va fi interesant :twisted:

PS: pe linku ala e un virus ! ... da-l jos :D

DragosT 28-02-07 11:38

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 774852)
adevarat ;) !!!!!!!!!!!!

si pe aici ai ajuns omule? :D

in alta ordine de idei, asa este...clasa dacia este delicata. dar nu loganurile sunt grija mare, ci berlinele. sper sa dea un exemplu bun si altora si sa-i stimuleze sa faca si ei la masinile lor ce vad la altii. asta este si ideea clasei. "ridicarea" din noroi a marcii autohtone.

ce m-a suprins la un preinscris, din galati... participa doar la Libere, ca nu se incadreaza nici la dacia nici in clase. si totusi participa. ala-i nebun de legat cu lanturile de iarna. si tocmai de la galati. bine, cred ca vine cu inca 3 insi in masina si fac bara-bara la combustibil si poate ca si la taxa lui de participare. s-or fi orientat oamenii.

amintiti-va ca ultima zi de preinscriere este 3 martie ora 23.59 sau 4 martie ora 00.00. dupa acea data, nu se mai preinscrie nimeni. daca nr. de concurenti de pana atunci este insuficient, cursa nu se va tine. daca sunt indeajuns, se va tine, FARA A SE FACE NICIO EXCEPTIE IN A MAI PREINSCRIE PE CINEVA. Inscrierile se fac doar ptr. preinscrisi in ziua cursei, adica doar vor semna pe fisa, vor achita taxa si vor primi nr. de concurs.

riv_gms 28-02-07 11:58

Quote:

Nu`i vb de spirit ... nu este vb de uzura... sau de alceva.....stiu k nu o sa castig .... nu sunt genul sa vreau victime sigure ....

Quote:

Te dai din pasiune pentru masini, pentru competitzie si pentru toata lumea care iti admira masina
Din momente ce unul altu ... fc catering .... aiure pe seama ... masinii pe care o ai ... si si u mai participi la curse

Am incheiat subiectul

tng 28-02-07 12:03

GMS
aia e doar o expresie ... nu e spusa cu rea vointa ;)
daca vrei sa participi e ok, daca nu, nu ... nu-i nici o problema ;)
te gandesti totusi ca sunt si libere .. si acolo te poti da tu cu cine vrei sa te vezi pe tine cum stai cu altii.... , chiar daca la categoria ta (ma refer la cat. Dacia) nu ai sansa ;)

DONU' 28-02-07 12:21

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 775181)
Din momente ce unul altu ... fc catering .... aiure pe seama ... masinii pe care o ai ... si si u mai participi la curse
Am incheiat subiectul

Cine a spus vorba asta, a spus-o in gluma, stai tu linistit. TNG are dreptate, daca vrei sa te dai si stii ca n-ai sanse la grupe, atunci te dai la libere si ai terminat balciul. Si te dai cu cine vrei.

Si daca stau bine sa ma gandesc cata panarama s-a facut de Vectra cand am fost la Buzau...
Ca e cancerul pe ea, ca e mancare pentru rugina, ca n-ajunge intreaga pana la finish pe 400 m..., ca e mai grea decat restul ca are si rugina..., iar eu, am ras la ei si am mucificat tot de la inceput pana la sfarsit.
Mancao-ar tata de campioana...

Pitu 28-02-07 13:36

sgm u nu o sa participe la categoria dacia . este o competitie ,un concurs ,daca va temeti sau nu va incadrati bine in grupa nu participati , nu va obliga nimeni . a participa nu inseamna a castiga, te dai de placere , de placere m am dat si eu anul trecut ,nu mi cunosteam propria masina ,abia o cumparasem ;)

DJ e-Jay 28-02-07 13:42

Noi ne cunoastem foarte bine masinile, cel putin eu !
Si am si eu o intrebare pt tine ? Tu ai vreo placere cand te dai cu un Subaru ?
Eu o sa particip la Libere (daca imi fac masina pana atunci ) !

Pitu 28-02-07 13:48

da , abia astept sa mi iau un subaru sa ma dau cu alt subaru . la tine in grupa cea mai puternica masina o sa fie loganu .te dai de placere nu sa castigi .nu te obliga nimeni sa te dai ,sanse nu ai in fata loganului .parerea mea .

DJ e-Jay 28-02-07 14:04

Stai sa te corectez ! Nu loganul va fi problema, daciile berline cu turbo vor face legea, si cred ca si la alte grupe tot ele vor face legea !

Si legat de datul asta de placere... te dai de placere la orice cursa daca diferenta de cai este de max 20, pe urma nu mai are rost, nu mai e placere e ca si cum te-ai da singur nu mai ai nici o senzatie nimic !

DONU' 28-02-07 14:58

A zis cineva Subaru?
Care? Unde? Cand?
Ma dau eu cu Subaru. Ma dau cu porsche-le lui Ono, ma dau cu Lamborghini, cu BMW M6, cu Veiron..., ma dau cu masini de Formula 1.
Itzi dai seama ca ma fac zdrentze, dar sa stiu ca m-am dat cu asa ceva si sa vad cam la ce distantza stau de ele.
Asta e treaba. Te dai de placere si cu orice. Important este sa-ti mearga bine masina fiindca daca ai vreo belea, sa n-o strici mai rau.

giubau_v8 28-02-07 15:46

donule ,ti-ai pus la punct vr6-le sau vii ca spectator? tare as vrea sa aud si eu motorasu ala .....

shantzu 28-02-07 15:54

pai o sa il auzi sigur .... trebuie sa dea el o forja pe acolo :)
zicea ca daca nu face masina nu se baga , si nu credea ca o sa o faca ;)

AlecsM 28-02-07 22:25

Quote:

Originally Posted by tng (Post 775137)
ramane de vazut .... eu cunosc pe cineva care vine si intra la A cu 1045kg si cu 95cp benzina, e o "buburuza" :D

va fi interesant :twisted:

PS: pe linku ala e un virus ! ... da-l jos :D

pai tocmai d'asta am zis 1, 2 sau 3 :D
bafta tuturor

DONU' 01-03-07 11:11

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 775505)
donule ,ti-ai pus la punct vr6-le sau vii ca spectator? tare as vrea sa aud si eu motorasu ala .....

Nu cred ca e gata pana pe 10 martie.
Am inceput sa fac lista de piese ce trebuie schimbate...
Pana acum am de bagat vreo 1000 RON pe care inca nu-i am. Daca e gata pana pe 10 ma bag, dar n-o sa am si evacuarea gata..., deci mai bine stau cuminte...

Skma 01-03-07 15:28

Quote:

Stai sa te corectez ! Nu loganul va fi problema, daciile berline cu turbo vor face legea, si cred ca si la alte grupe tot ele vor face legea !
Bai fratilor terminati-va mah cu SGM-ul ptr. ca din cate stiu eu acuma el are motor de dacie normal si de cate ori s-a dat nu a participat cu motorul la grupa dacia ! Si referitor la uzura masini etc.. cum a zis si DON-u e o pasiune ca sa nu zic sport costisitoare ! Daca nu vrei uzura etc. iti iei Logan nou in rate si mergi cu 40 la ora cum merg aia de la comunitara si o sa te tina o viata ! Asa ca fratilor nu merge si cu p..a in c.r si cu sufletu in rai !

Va pup ! Serbica te astept !:twisted:

DJ e-Jay 01-03-07 15:34

Stati sa va informez mai bine !
Nu e SGM singurul cu turbo, am aflat ca vin 5 dacii cu turbo !
Asa ca la clasa dacia doar alea o sa concureze+loganurile care se crede mai tare !

Vibe 01-03-07 16:43

care se cred ;) mai tari ;)

dragos2900 01-03-07 17:15

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 776764)
care se cred ;) mai tari ;)

Lasa homu ca vorbeste corect...ho fi manelist!:lol:

shantzu 01-03-07 17:23

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 776702)
Stati sa va informez mai bine !
Nu e SGM singurul cu turbo, am aflat ca vin 5 dacii cu turbo !
Asa ca la clasa dacia doar alea o sa concureze+loganurile care se crede mai tare !

nu cred ca o sa participe la grupa dacia ;)
ar fii urat din partea organizatorilor..... eu cred ca totusi o sa ii bage la o grupa klumea ...

DragosT 02-03-07 07:26

sgm am inteles ca are o problema tehnica si nu se stie daca va veni sau nu. raman insa celelalte dacii de care nu rade lumea. si ele vor participa la Dacia si in clasele aferente. Clasa Dacia este realizata si se desfasoara pentru a avea impactul unui exemplu, ca si din aceasta marca se pot scoate masini puternice. Ar fi si mai urat sa nu apreciem eforturile unora de a modifica o astfel de masina. Este Clasa Autohton daca vreti.

tng 04-03-07 14:25

Noutati https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=84 :sad:

platon911 04-03-07 14:37

cursa de sambata deci e "PA"......s-a facut un mare tambalau ptr cursa asta si acum nu se mai tine......Saint Dick.......................................

DONU' 05-03-07 08:12

Platoane nu te mai agita ca sifonul.
Nu-l cunosti nici pe Saintdick si nici pe toata lumea dupa forumul asta.
Incearca sa nu mai enervezi lumea ca tie ti se sparg toate oalele in cap.
Nu e nici prima si nici ultima cursa care se anuleaza. Stai tu linistit si nu-ti mai face dusmani ca tu ai de pierdut, nu comunitatea.

bogdan_wrc 05-03-07 08:54

nasol.... dar ce 40 nu erau de ajuns? sau nu inteleg eu? nu erau de ajuns pe clase. dar stiu sigur ca de la insomnia sau anonimi veneau destui...ce s-a inatmplat?

DONU' 05-03-07 09:11

A fost o neintelegere.
Din cate am inteles inscrierile s-a spus ca se fac pana pe 4 martie.
Iar pe 3 martie la ora 23:59 inscrierea participantilor din toate cluburile se incheiase.
Nu au reusit sa se inscrie toti cei care au vrut sa participe.

platon911 05-03-07 12:43

mey Donule u ai dreptate......da' vezi u acuma!!! Murea Saint Dick dak mai prelungea termenu cu o zi maxima doua?!?? si s-ar fi inscris si aia kre mai erau..........nu ar fi fost frumos asa!!! corecteaza-ma dak gresec,poate imi skpa mie ceva nuj ;)

DONU' 05-03-07 12:52

Gresesti!
Si gresesti grav!
Nu Saintdick decide ziua cand se face cursa!
Daca ar fi dupa el si dupa noi s-ar face curse saptamanal mai ales daca ar fi usor.
Consiliul judetean decide in ce zi se poate da aprobarea pentru cursa pe tronsonul de drum cutare..., bine, aici era vorba de un aerodrom. Dar aerodromul este luat in acest moment de NATO asa ca ei au spus sa fie totul gata pana in data respectiva. Eu asa cred ca a fost.

Pitu 06-03-07 00:21

CURSA LA BUZAU S AR PUTEA TINE CU AJUTORUL CLUBURILOR :LR, NSL ,MR .mai multe detalii la timpul potrivit .Sa speram ca de data asta vom avea mai multe masini la start

riv_gms 06-03-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 783383)
CURSA LA BUZAU S AR PUTEA TINE CU AJUTORUL CLUBURILOR :LR, NSL ,MR .mai multe detalii la timpul potrivit .Sa speram ca de data asta vom avea mai multe masini la start

asa sa fie pitule ...

DJ e-Jay 06-03-07 13:45

Gata sa dus cursa de pe 10 !
Prima care va mai fi este in MAi in prima saptamana !

DONU' 06-03-07 13:50

Sa vedem..., a zis orbul. Poate se intampla ceva totusi pana in luna mai.

DJ e-Jay 06-03-07 17:13

Se intampla sigur multe evenimente... dar nu stiu cad de legale vor fi...

Pitu 06-03-07 18:04

dupa cum spuneam, cursa la buzau s ar putea tine pana in cea de la mare de pe 1 mai;)

DJ e-Jay 06-03-07 18:50

In prima saptamana din MAI se va tine marea cursa de la Buzau cea de 3 zile cu liniute dbDrag si restu...

shantzu 07-03-07 19:12

Cursa anulata ! Topic inchis !

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning