![]() |
NEA GIGI, nu inteleg ce legatura au masinile mele cu critica mea la adresa acelui MONDEO????????
Eu nu am zis nimic de FITZOSU' eu m-am luat de masina, E PREA IMPOPOTONATA!!! Exista la Ford (MONDEO) un tuning kit din fabrica fosrte discret si foarte frumos:un eleron mic, 2 tobe finale cu spoiler si plasa (foarte finut si faorte frumos), praguri (doar cat sa se vada), spoiler fata (foarte discret,posibil sa fie doar o prelungire (buza) la spoilerul initial)). Tu ai exagerat ENORM cu acest TUNING la masina.... Cine spunea ca masina este mai eleganta avea dreptate, fa-i un tuning elegant..... discret..... cu bun gust.... nu te supara k iti spun asta, dar asta nu e numai parerea mea.... offtopic: GIGIBECALI, cine esti, si de unde ma cunosti tu pe mine?astept un pm, sau ma gasesti pe messenger. PEACE :peace: |
io zic ca asjia cum ii, ii mai speciala mai altfel ca dara tata lumea cand isi cumpara ford mondeo poa sa ceara kitu ala de la fabrica, da masjina inseamna ca in felu ala intr-un fel tot standard ii ( ma rog motoru presupun ca ii mai tare ) si io sjtiam ca tuning ii sa schimbi ceea ce ii standard ... parerea mea ...
|
bah...daca va mai luati de fratele ford... :chainsaw: :pistoles: :boxing: :poke: :2gun: ...invidiosilor :hahano:
|
ASA :dance:
|
Ai facut-o cam la repezeala, ai imbinat lucruri ce par de calitate cu altele de foarte proasta calitate. Spre ex, capota e ok, desi nu-i vad rostul, dar daca ti-a placut tie, in fine...spoilerul fata e si el ok, e imbinat foarte bine, se vede ca nu-i lucratura in spatele blocului, inca 1 data prea exagerat pt gustul meu, dar gusturile nu se discuta...jantele, sincer, imi plac...in schimb, ai aruncat o plasa infecta la grila fata, eleronul ala gigantic absolut inestetic(daca l-ai schimbat e bine), masina nu este lasata suficient, e prea sus, pragurile laterale nu prea se potrivesc cu restul masinii...
|
Mr.Nice: nu conteste cine sunt...
ontopic: tuning-ul este dus la extrem pentru acest tip de masina. cum a mai zis cineva de aici, kit-ul acela poate sa il ceara oricine...iar eu cred k Fitzosu' a vrut o masina cat mai speciala, sa fie observata, lumea sa intoarca capul dupa ea. ieri am vazut un ST220 pe la victoriei...dar daca puneam Mondeo-ul lui Fitzosu' langa, nu il mai observam. se vede k este bine lucrata masina.imi place. bafta... aa, Mr. Nice, sa nu crezi k am ceva cu tine.sper k nu ai interpretat gresit.ai si tu dreptate si slava Domnului, exprimarea-i libera si e bine sa auzim pareri diferite. peace up |
Si eu zic la fel, sunt de acord cu Dl. GIGI! :wave: Pe 3 februarie am inteles ca are loc deschiderea la noul showroom BDT.Sa-mi spui daca vrei sa vii domnul gigi. :wink: Doar si tu ai ford!
|
de intors capu si observat poti sa-ti pui si stickere cu femei goale pe masina, sa vezi ce intoarce lumea capu' si iti observa masina :lol:
|
Ce destepti sunt unii !!!! :yikes:
|
mai e nevoie si de oameni destepti, intr-adevar...
|
Frate respect pt. masina, adica trebuie respectat tot ce faci pt. masina ta chiar daca iese bine sau nu, in acea masina a fost investit suflet, munca daca nu in tunarea ei atunci in banii care au fost dati pt. a fi tunata si nu e frumos sa sariti toti cu tomberon, gunoi etc. Puteati sa spuneti frumos ca arata cam ciudat, cu toate ca asta e parerea voastra, mie imi place priza si spoilerul fata foarte mult, in rest nu prea imi place dar daca omului ii place nu inteleg care e faza, trebuie sa va placa voua neaparat?
Frate daca o faceai pt. lume intrai aici inainte sa te apuci de treaba si incepeai sa spui cum e bine si cum nu, si atunci poate faceai ceva ce placea la toata lumea numai tie nu. Oricat de urata ati spune ca e va da rusine la multi de aici care aveti masini stock si va laudati ca ati tras o frana de mana. Sincer sa spun nu am mai vazut pana acum un Mondeo tunat, si cred ca a fost si greu sa gaseasca ceva care sa arate bine fara sa aiba o sursa de inspiratie pe strazi cum avem majoritatea, ca vez iun spoiler si repede te duci il inspectezi si iti faci si tu unu, si cand crezi ca ai si tu masina unica il vezi pe altu cu una ca a ta, ca de copiatu e in floare. Frate eu ti-am zis ti-ai facut masina cum iti place tie cu banii tai acum nu te mai lua dupa altii sa bagi alti bani doar asa pt. ca nu le place lor. |
man, o sa ma gandesc daca pot veni. imi dorsec foarte mult...o sa mai vb pe private message
|
eu sunt total de acord cu luca ... chiar masjina mea as puteao da ca exemplu ... miam facut-o cum mia placut, spoilere chestii, ca peste 2-3 saptamani sa mai vad inca vreo 3-4 masjini cu spoilere ca ale mele ... super nasoala faza ... clujenii sjtiu ... scuze de offtopic
|
Am observat ca unii sunt cu mine si asta ma bucura foarte mult.:D Chiar daca nu am cine stie ce masina(pentru unii) eu sunt super multumit de ea si chiar am bagat foarte multi bani ca sa schimb look-ul unui ford mondeo, fiind o masina care nu are alura sport.... Eu ,am facut cat am putut, tinand seama ca la noi in Romania nu exista tuning pentru asa ceva....Pana atunci....sa ne auzim cu bine :wink:
|
GigiBecali ce faci ca n-am mai auzit nimik de tine, si tu Zander! :(
|
Daca treci pe la Pit Stop Tuning sigur vom gasi destule articole pentru Mondeo.Stiu ca au aparut si stopuri clare.
|
Si unde e asta? Ca sa stiu sa vin...urgent! :lol:
|
La Perla...intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti...desi cred ca nu prea esti interesat dupa ultimul mesaj.
|
Re:
Quote:
|
La Perla...intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti...desi cred ca nu prea esti interesat dupa ultimul mesaj..... Promit ca maine sunt la voi si poate imi dati nr de telefon sa va sun 8)
|
Mai zander, nu pun poze de la spate ca rad unii de eleron :lol: , dar in portbagaj n-am facut poze....si nici nu ai ce sa vezi in afara de o statie alpine si cel mai mare subwoofer kicker :D , si, interior nu am facute modificari pentru ca nu am de ce, e super facut din fabrica .....doar e full options si masina are doar 1 an de fabricatie 8). Daca vrei tu promit ca pun o poza si am sa o scot repede.....ok?
|
na bene da hai repede ca is curios :D
|
Re:
Quote:
Numarul meu e 0723.281.704.Te asteptam. |
1 Attachment(s)
Uite poza zander ...sa ma nunti cand te uiti ca apoi rad unii :(
|
1 Attachment(s)
Uite si a 2-a poza :D
|
da de ce sa rada mah?? daca nu le place treaba lor ... in orice caz efortu merita premiat :D chiar daca nu lai facut tu :P
io zic ca ii meseriasa masjina ... pote eleronu ala ii cam mare da ii misjto 8) nu mai are nime :wink: ma da baga si nisjte poze cu interioru sal vad shi ala :) asjtept! ba daca ai vreodata drum prin cluj sa ma anuntzi :!: |
Fiecare cu gusturile lui.De aia este asa o mare varietate de repere de tuning.
|
Sal frate Ford. Imi place ce ai facut din Mondeo ala. Putini de pe forum sau de pe strada au un kit ca al tau. Nu identic dar vreau sa spun ca el \"curge\" in aceeasi linie cu pragurile si spoilerul spate. Eleronul intradevar arata nasol dar si el pastra linia de design al kitului, bine ca l-ai schimbat ( oare cui i l-ai dat - astept o poza :lol: ). Iar ca sugesti: stopurile alea clare plasa cu gauri mari ( daca nu gasesti vorbim pe sapt viitoare ), scoate MONDEO de pe spate si dezlipeste actibildu ala de pe prag ca e oribil,decat imitaitie de fanta mai bine itzi faceai tu una. Si 2 iesiri mai mari, ceva mai cu stil ( daca te intereseaza PM si pt alea ) . NOROK si astept poze cu eleronul nou!!
|
m-am intors. am fost cam ocupat in ultima vreme...sorry
well... sa mai spun k bara spate este extraordinar de frumos lucrata?:) iar tobele vin foarte bine la bara...nici prea sus nici prea jos acu am observat k la oglinzi ai \"carapacea\" cromata...very nice. da foarte bine cu tot cromu de pe masina cum ai reusit sa scoti emblema de pe portbagaj?era lipita direct? pe scurt, o masina impecabila, cu tunning extrem in care s-a bagat. sa mor daca am mai vazut la noi in bucuresti masini lucrate la fel de frumos k aceasta... sa ne auzim cu bine..si bafta in continuare p.s.: sa ne spui ce piese gasesti pe la Pit Stop Tuning plz btw...ai PM de la moi |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ok daca tu zici ca nul modifici ... tu sjtii ii masjina ta :)
io ma gandeam la ceva clasic obisnuit ... un volan sport un cap de schimbator, un ornament de frana de mana ... eventual presuri de alu, scaune ceva ... ma rog is doar idei ... in orice caz bafta la tunat :D |
Re:
Quote:
|
pei este volan sport si cu airbag ... mai multe firme fac ... your choice :wink:
|
Re:
Quote:
|
fitzosule...parca te-am vazut acum cateva zile la pta. domenii...erai in spatele meu (normal :D )...da nu aveai eleronu...tu erai?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
arata bine masina ta in oglinda...fioroasa :wink: |
Cand m-ai vazut de ce nu mi-ai facut semn sa opresc? Si apropo ce cautai tu tocmai in minzeria aia de service ca puteai sa montezi si in alta parte spiolerul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning