Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lamborghini Versace Roadster (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/33287-lamborghini-versace-roadster.html)

Alex_VTR 21-03-07 15:28

Re: Lamborghini Versace Roadster

stil si clasa named Lamborghini....da cum au zis si tovarasii de mai sus ...... FITZEE!!

mirciu 21-03-07 18:51

o bijuterie...atat pot sa spun

Treshure 21-03-07 22:16

o combinatie superba intre sportivitate si stil

teddy 30-03-07 02:27

foarte misto si a fost cumparata chiar la pret de chilipir. un murcielago cat costa in mod normal? 200.000E? adica vreo 300.000$, asta e unicat. un singur exemplar. sunt convins ca va fi vanduta in profit oricand in viata ei.

tyn_rs 30-03-07 17:26

misto masina cum arata,bijuteri ieftina...

AK-ZER 31-03-07 15:36

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 824486)
foarte misto si a fost cumparata chiar la pret de chilipir. un murcielago cat costa in mod normal? 200.000E? adica vreo 300.000$, asta e unicat. un singur exemplar. sunt convins ca va fi vanduta in profit oricand in viata ei.

un murcielago lp640 roadster simplu e ~200.000 lire sterline deci cam 400.000$.. deci varianta versace s-a vandut ft ieftin.. probabil lumea nu si-a aratat interesul.. oricum fiind unicat.. sigur o sa-i creasca valoare.. deci e o oferta ft buna.. oricum majoritatea oamenilor pt asha ceva cumpara asemenea masini..

OctaviaRS 04-04-07 16:22

estraordinara...ce pot sa zic....lamborghini emashina ce sa mai....

MerlinSpitfire 05-04-07 10:08

orice firma din orice domeniu se poate asocia pt un produs cu orice nume tare in chiloti . N-am vazut Lamborhini (fost producator de tractoare , ambitios altfel si de laudat) sa concureze la F1 unde sunt rafinamente tehnice . Pot fi combinatii Lamborghini-Pierre Cardin ,Lamborghini -Yves Saint Lorent,Lamborghini-Nina Ricci etc dar interesant ar fi o combinatie Lamborghini-NASA dar n-are asa valoare.:lol:

Nubyan 06-04-07 07:17

Quote:

Originally Posted by MerlinSpitfire (Post 834756)
orice firma din orice domeniu se poate asocia pt un produs cu orice nume tare in chiloti . N-am vazut Lamborhini (fost producator de tractoare , ambitios altfel si de laudat) sa concureze la F1 unde sunt rafinamente tehnice . Pot fi combinatii Lamborghini-Pierre Cardin ,Lamborghini -Yves Saint Lorent,Lamborghini-Nina Ricci etc dar interesant ar fi o combinatie Lamborghini-NASA dar n-are asa valoare.:lol:

Nu as vrea sa vad combinatiile astea :lol:

Dripci 07-04-07 00:18

Subscriu la Dutor si obrazNICK, o super masina pt un super snob. Dar nah, asta nu o face urata. Personal, nu as plati atatia bani..., dar asta nu inseamna ca nu imi place :). Cel putin negru ala e criminal :D.

PS: ma intreb daca cel care a cumparat-o o alearga pe strazi, sau o tine in garaj...sa nu care-cumva sa se puna pic de praf pe ea. Daca o tine ascunsa, PACAT !

edi2peu 15-04-07 20:07

Pt un milionar in dolari e un fleac mai ales ca e unicata masina

Patrulei 16-04-07 22:58

Cat stil pe masina :Dfoarte frumoasa si nici scumpa:P dar e super tare si la interior:D:D

T E N N Y - E 20-04-07 20:01

Superba , O Bijuterie De Masina

RUXANDRA 03-05-07 13:32

un labo unicat+facut style versace la 500.000. e un chilipir pt atatia milionari/miliardari!
cred ca printul bruneiului l-a cumparat sa isi mareasca colectia.

teddy 03-05-07 16:02

pt printul bruneiului cred ca era cam ieftina :lol: . sa nu uitam ca el are un lamborghini diablo placat in intregime in aur :)

MerlinSpitfire 04-05-07 08:36

Acela nu mai e Lamborghini ci o bucata de aur. Lamborghini are o valoare intrinseca, chiar daca este inexistent la F1 (F1 este exponentul tehnicii de varf in materie de auto). La beduini si la altii, placatul in aur a mitralierelor, a telefonelor mobile si a dintilor :),mai nou si a automobilelor, reprezinta simbolul bunului gust si al sistemului lor de valori.

vierme666 02-09-07 01:08

bengoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
daca ai bani iao, daca nu uitate la ea

M_Flow 02-09-07 11:47

masina e tare......................dar e un lambo cu mici retusuri estetice nimic extravagant................:???:

_anaconda_ 02-09-07 18:16

Foarte frumoasa culoarea,ca si masina de altfel!Mie mi se pare foarte mic pretul,indiferent de modificari,la cati multi milonari/miliardari sunt...pfff....si mai e si unicat...

EDIT:daca are cineva poze cu masina la 1280/1024 sau 1024/768 il rog sa il puna....e bestiala masina si sa am poze mai mari:Dms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning