![]() |
Re: Lamborghini Versace Roadster
stil si clasa named Lamborghini....da cum au zis si tovarasii de mai sus ...... FITZEE!!
|
o bijuterie...atat pot sa spun
|
o combinatie superba intre sportivitate si stil
|
foarte misto si a fost cumparata chiar la pret de chilipir. un murcielago cat costa in mod normal? 200.000E? adica vreo 300.000$, asta e unicat. un singur exemplar. sunt convins ca va fi vanduta in profit oricand in viata ei.
|
misto masina cum arata,bijuteri ieftina...
|
Quote:
|
estraordinara...ce pot sa zic....lamborghini emashina ce sa mai....
|
orice firma din orice domeniu se poate asocia pt un produs cu orice nume tare in chiloti . N-am vazut Lamborhini (fost producator de tractoare , ambitios altfel si de laudat) sa concureze la F1 unde sunt rafinamente tehnice . Pot fi combinatii Lamborghini-Pierre Cardin ,Lamborghini -Yves Saint Lorent,Lamborghini-Nina Ricci etc dar interesant ar fi o combinatie Lamborghini-NASA dar n-are asa valoare.:lol:
|
Quote:
|
Subscriu la Dutor si obrazNICK, o super masina pt un super snob. Dar nah, asta nu o face urata. Personal, nu as plati atatia bani..., dar asta nu inseamna ca nu imi place :). Cel putin negru ala e criminal :D.
PS: ma intreb daca cel care a cumparat-o o alearga pe strazi, sau o tine in garaj...sa nu care-cumva sa se puna pic de praf pe ea. Daca o tine ascunsa, PACAT ! |
Pt un milionar in dolari e un fleac mai ales ca e unicata masina
|
Cat stil pe masina :Dfoarte frumoasa si nici scumpa:P dar e super tare si la interior:D:D
|
Superba , O Bijuterie De Masina
|
un labo unicat+facut style versace la 500.000. e un chilipir pt atatia milionari/miliardari!
cred ca printul bruneiului l-a cumparat sa isi mareasca colectia. |
pt printul bruneiului cred ca era cam ieftina :lol: . sa nu uitam ca el are un lamborghini diablo placat in intregime in aur :)
|
Acela nu mai e Lamborghini ci o bucata de aur. Lamborghini are o valoare intrinseca, chiar daca este inexistent la F1 (F1 este exponentul tehnicii de varf in materie de auto). La beduini si la altii, placatul in aur a mitralierelor, a telefonelor mobile si a dintilor :),mai nou si a automobilelor, reprezinta simbolul bunului gust si al sistemului lor de valori.
|
bengoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
daca ai bani iao, daca nu uitate la ea |
masina e tare......................dar e un lambo cu mici retusuri estetice nimic extravagant................:???:
|
Foarte frumoasa culoarea,ca si masina de altfel!Mie mi se pare foarte mic pretul,indiferent de modificari,la cati multi milonari/miliardari sunt...pfff....si mai e si unicat...
EDIT:daca are cineva poze cu masina la 1280/1024 sau 1024/768 il rog sa il puna....e bestiala masina si sa am poze mai mari:Dms anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning