![]() |
Re: MK3 - G E K
Quote:
@bebe o sa renunt mah la stikare da mai le tin putin ca am dat ceva bani pe ele si parca nu ma indur oricum nu mai rezista mult da oglinda ramane orice sar intampla imi place MAXIM :lol::lol: |
Superba masina, pacat ca a ruginit capota...:lol:
|
Quote:
|
Frumoasa miscarea" ;) ..vorba lu' Zak ...scapa de Stickerbombed' ..cat mai curata ...un sfat prietenesc ;)
|
Quote:
|
..ai mai putea scapa si de parasolaru ala cat casa de parca faci reclama la mobila (il poti pune pe verticala la pasager ,langa stalp)
Bafta cu masinuta ,esti pe drumul cel bun ;) |
Mersi omule o sa scap de ele momentan am parbrizu crapat si mai degajeaza privirile spre parasolar cand o sa am un parbriz curat "luna" nu mai pun nimic pe el......:shock:
|
Eh, acuma chiar e blana masina. Arata foarte bine cu noua infatisare.
|
hai ca iti face golf club un parbriz cadou ;))
|
Quote:
|
Da foarte bine botul de vento. Capota o sa o vopsesti?
|
2 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri si la fel va doresc si eu pentru voi si masinile voastre !!!
@pici multumesc golf-club.ro pentru parbriz @kap ti-l dau pe-al meu :lol::lol: @ovidiu89 nu o sa vopsesc capota asta este si scopul pentru care am avansat la vento pentru capota asta ! Si cateva poze :twisted: |
ce bine ar fi dat cu botul de vento simplu fara ruginatura aia :cry:
oricum, s-a schimbat mult in bine fara stickerbomb |
frumos rau ! Capota aia e de mare efect !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva sa nu se plictiseasca vulturul de pe capota...... :lol::lol:
|
1 Attachment(s)
"Frecangeala" momentan curatenie luna la motor si un mic update cu niste sikerbomb2 .......:twisted:
|
1 Attachment(s)
USA Plate ........
|
pai renunta la aia romaneasca atunci :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: omule imi faci si mie semnatura mai mare ???? |
Quote:
|
smecherie, ce pot spune... 8)
o mica intrebare :oops: : se potrivesc farurile pe acelasi trager, cel de golf? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare bafta cu masina in continuare!!!
|
Quote:
|
asa da...ce configuratie au RM-urile?
|
15 7j 195/45/15 profil V si probabil o sa schimb buzele pe spate ramane de vazut ce si cum cand or sa fie pe masina .....
|
:)atunci asteptam poze cu ele sus:) bafta
|
negativu doar pe spate?
cum il faci? m-ar interesa si pe mine... imi ies prea mult pe spate si nu pot sa fac asa rau aripa... |
Quote:
PS: aviz amatorilor care zic ca ma dau mare cu masina FACUTA de Ridler sa stea in banca lor si sa nu mai vb aiurea da asa e Romanu invidios.... |
3 Attachment(s)
BBS RM Modulare
15'' 6.5j et33 Anvelope toyo proxes profil V 195/45/15 O sa revin cu alte poze .....:lol::lol::lol: |
Frumoas masina ai reusit sa faci!! Am tot vrut sa postez, dar acum ca ai pus si asemenea minunatie de roti pe ea nu m-am mai putut abtine sa nu iti zic. Felicitari!! Ca si o parere personala eu zic ca ar da mai bine capota vopsita in culoarea masinii.
Si inca odata Felicitari !! |
Quote:
To be continued ..... Interior Recaro si un volan OMP PS: Rog cei care vizualizeaza topicul si au cunostinte de 2 buze RM 0.5 1 chiar si 1.5 sa imi dea si mie un link am o buza e cam zgariata si oricum vreau sa fac un update pentru rotile spate sa fie mai late ..... Multumesc anticipat si bafta la toata lumea cu masinile si proiectele lor .......:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning