![]() |
Re: C4 Inferno Red -- Dark Black
Inca cateva poze pe aici:
https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/47221-afterdark-racing-tuningfever.html |
felicitari pentru modificarile aduse!
am si eu 3 intrebari: 1. cu ce misti boxele JBL T595 Limited? 2. se aud bine (ma refer doar asa singure fara celelalte boxe din sistemul tau)? 3. se merita achizitonarea lor? |
Nu mi-am mai luat JBL, vreau sa-mi iau DLS UP6 si sa le amplific cu DLS Reference RA20.
Momentan modificarile au luat o pauza pt ca s-ar putea sa vand masina ca sa trec la un Type-R. |
Masina a ajuns la capatul modificarilor facute de mine.
M-am hotarat sa o vand!!! Cine este interesat sa-mi dea un PM pentru detalii. |
In afara modificarilor de mai sus masina are in momentul de fata si un in-dash DVD Alpine
|
2 Attachment(s)
Nu am mai scris demult pe topicul asta pt ca masina a fost vanduta.
Spre norocul nou a fost vanduta unui prieten si mai apuc sa o vad si eu din cand in cand ;) Astea sunt ultimele poze facute de mine: |
sper sa nu fiu off topic..cu cat ai vandut-o?
|
6000 E + preluare de leasing
|
salut, am vazut ca ai schimbat radio-cd-ul original de pe masina. mai ai comenzile pe volan la partea audio? de ce intreb, pentru ca vreau si eu sa schimb si nimeni nu spune daca ele vor mai fi bune dupa schimbare.
Quote:
|
Comenzile de pe volan le pierzi automat, dar exista adaptoare care costa vreo 100 E.
|
Frumoasa foc masina ..... ai vrut tu mai multi CP .... ce om ce om .... :) s-o dai .......
|
Sa stii ca mi-e dor de ea. Dar nu regret o sec decizia.
|
iti e dor de "brasoveanca" ? :lol:
|
Quote:
Tot n-am primit copia aia dupa talon ... si din cate stiu tot n-ai rezolvat-o :( |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning