![]() |
Re: paint ball
e si tu acum mai se nimeresc si scobitorile din greseala nu trebuie sa fie si ea pe teren ce naiba fara ea nu putem sa anvingem si orcum cred ca este an echipa cu :twisted:
|
eu nici nu mai stiu dracu ce sa mai cred ! unu ma face scobitoare , unu ma face balena ..... la naiba si vroiam s merg la sala ! oricum !! ma abtin de la comentarii deocamdata !! o sa se vada pe teren!!! pe ceres oricum il omor chair daca e in echipa cu mine!!
|
pe ceres oricum il omor chiar daca e in echipa cu mine!![/QUOTE]
inseamna ca o sa avetzii o echipaaaa de il las doar pe ursuu sa joace si eu cu ceilaltii bem cafele:))))) |
Quote:
da sa joace tomtoroiu sau ursu e cel mai bun de la voi :-) |
cred ca pe ursu o sa-l vezi curcubeu...mai ales dupa ce o sa-ti-nfig cateva bile-n dosul tau.
P.S numai headshout o sa dau. P.s2 Mingie nu mai rade ca presimnt ca miki te scoate din joc...nu de alta da esti rotund si imposibl de ratat..ca si pia sau ceres sau pefe Prima runda e de antrenament(recunoastere teren ptr cei care nu-l stiu )..dupa care ne punem pe treaba |
Quote:
URSU e pe val ma pefe |
am uitat sa zic ca o sa joace ursuu FARA OCHELARII.cu voi totzii:)))))))) si ca sa nu zicetzii ca sunt bulangiu il mai bag si pe ninja de butoii:)))))))
|
aaa a anceput sa va fie frica a intrat corcoiu an voi :twisted: :twisted: :twisted:
|
lasati vb...FAPTE!! oriqm dk mergem...mergem pe zi..k seara nam stergatoare!:Psi ma aburesc...
|
da ce masina ai de tuns iarba ... vezi ca a aparut un sistem de stergere a geamurilor e cu manivela ca la tractor :-) :-) :-)
|
glumetzule...sa moara tu!! era vb de castile de la paintball..dooh :))))
|
astazi tot x team`u a cashtigat , un singur lucru pot sa zic , ANDU E CRIMINAL CU SANGE RECE , am una in cap , una in mana , una in cur , una in ceafa si cea mai nasoala in COHONES!!! m-am retras
|
Aia care o ai in cur e tot a lu' Andu ? :)
|
nu nu , cred k gxg`u imi cauta curu :))))
|
Si iar am fost mai buni ... :) parca ziceati ca veniti cu artileria grea ... udne a fost ??? ca si aia grea e la fel de usoara cea de data trecuta :)
DECI .... 2 - 0 Pt. noi :) |
da mah bine...macar la paint ball sa fiti mai buni :P
|
si nu numai la paintball suntem mai buni :)))) culmea si la ralyurii suntemm:))))))))
|
te tzine sa te fac iar ma scobitoare? Cum dreaq te-a lovit ala in bulan pe interior nu stiu dar masina ta arata bine in picatele :D
|
e sexyyyy :))))))) sa vezii ce vanataie am :)))))))
|
pe mine m`au nimerit in ochi :D rdv`u :D si mdn sau andu nu mai stiu cine da. .pe urs l`am ars :D
|
2 Attachment(s)
tradatorilorrrrrrrr ce v-a facut masina mea?:)
|
taci ma ca ai tras singur in masina
|
fiind mai chior de fel am nimerit 2 in masina , restu sunt de la mdn , gxg si andu au tras prin gaura de la plasa aia :)
|
DUMINICA LA CE OREA NE INTALNIM PT PAINTBALL ?? haitreceti aici ora si locu sa stie si restu care vor sa vina
|
bah vin si eu ... hai k aia d la bucureshti ultima data nu au mai vrut sa joace cu mine :D ... hai k nu sunt o cantitate neglizabila .. am 95 de kile ;)
|
bah am vrut sa zic si aseara dar am uitat .. andu are 10 clase .. scrietzi si voi Paintball intr-un cuvant :D ... are mashina straina .. e JMECHER :D
|
hahaahahahahahhahahaaha .. :)) :)) :)) nu ma .... 2 clase mai mult ca trenu` :) ca sa nu il jignim asa de mult :)) :)): :))
|
toate k toate numai sa nu-l puna draq sa faca asa ... k ne suparam ...
http://www.bangedup.com/post.php?media=8632 |
am o intrebare. pot veni si outsiderii?..ca spectatori?! :P :D
|
Quote:
|
curand voi deschide si eu un teren de paintball la iesire din oras spre valu. pentru cei de pe 4tuning vom avea reducere :D. revin cu amanunte cand o sa fie gata
|
Quote:
|
Quote:
|
baaaaaaaaaaaa .... cand mai facem una ? :) ... cand o programam ??? :)
|
cautam adversarii , ca nu avem cu cine juca:))))))) suntem prea bunii
|
ti-au murit laudatorii ma bentitza roz?
|
Quote:
si io si io si io .. !!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
de ce ma POMPERULEEEEE ... .vb lu tra`u .. esti invidios ca pe el la lasat prietena sa poarte bentita si pe tine NU :) ??? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning