Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

Edd 08-04-05 14:37

ce tare faza mi-ai placut :lol: :lol: :lol: lovitura de nota zece
K.O.

intercooler 09-04-05 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VectraDTI\"
Bai nene, dar pana la urma a facut'o vreunu' sau nu?

marturisesc, am incercat, dar ea s-a prins... m-a lasat sa conduc oricum... prea aparuse brusc interesul meu... ca ne stiam de ceva vreme... asa ca a fost ok... si nu a mai trebuit sa combinam ceva diversiuni

cristi_ubs 14-04-05 08:35

depimde si de tipa si de masina .daca nu e vreo rapandula d'aia de te speriisi pe intuneric de ea nu vad de ce nu.asa ca am ales DA

needBrain 14-04-05 19:27

daca si tipa e acceptabila.........DA.daca nu.......NU

jokin' :lol:

madfish 19-04-05 17:44

da cum sa nu ... ce tziar strica sa conduci un lambo ... apoi ii dai papucii

needBrain 19-04-05 20:43

pai daca-i dita-mai balena,degeaba imi da lambo-ul ei sa-l conduc
ca cu ea in dreapta nici ala nu mai trage

BogdanSHA 04-05-05 23:43

Nu!! Masina tare poate fi orice masina :P Chiar si cea personala.

IS 18 BOG 05-05-05 07:12

SINCER !!!!!!!!!

daca in momentul de fatza ash fi singur si mi s-ar ivi sa ma combin cu o tipa care are masina tare si sa si arate cat de cat bine .......raspunsul este DA !

nu-mi vine sa cred ca am postat in aceasta zona ... :P

Vladutzzz_sv 15-08-05 00:58

sincer

Sincer?????

in momentul de fata nu mi-ar fi de nici un folos masina pt ca nu mai am carnet :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( dupa ce imi recuperez carnetu mai discutam

needBrain 15-08-05 18:47

Re: sincer

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
Sincer?????

in momentul de fata nu mi-ar fi de nici un folos masina pt ca nu mai am carnet :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( dupa ce imi recuperez carnetu mai discutam

cam offtopic.
si sa stii ca topicul se refera asa,i general,nu neaparat in clipa asta

TM-84-DMX 15-08-05 21:23

Da!Dar totusi cred ca difera de la caz la caz.
Acum m-am combinat cu o tipa c are masina(nu tare,dar e ok)si consider k este un avantaj lukrul asta...

aleks 16-08-05 09:40

nu tata, clar nu. fuge de vreo 2 luni dupa mine o stramba cu un x5, si clar nu m-as combina cu ea doar pt masina... ma multumesc cu 3-ul meu :twisted:

cr0n0s 16-08-05 11:10

Pai... cu toate ca am votat da... daca e una vai familia ei si nu are o taina cu viatza.... nu frate, insa daca arata cat de cat acceptabil.. cum sa nu :D
conditie eliminatorie :sa nu fie grasa.
:D deh... multi materialisti pe aici :P

aleks 16-08-05 11:14

nu va suparati... cei de-ati votat da, nu va oferiti si serviciile contra cost? aveti un tarif pe ora cumva? ( sau voi va mintiti ca numai femeile sunt c#rve ) :twisted: :twisted:

indianu 16-08-05 15:52

bai nene da numai curve masculine pe aici de n-am vazut asa ceva...mai bine puneti mana sa munciti,furati,omorati,vindeti droguri,etc ... :)) si va luati voi masina

aleks 17-08-05 09:52

indianule imi plac ultimele 3 sugestii, asa model dai tu tineretului studios? :lol: :lol:

needBrain 18-08-05 15:16

tineret da
studios,nu
pai mah aleks,vezi omule si u,baga-te la un suc cu aia k sa ne spui si noua cum mere x5-u' :lol:

aleks 19-08-05 08:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
tineret da
studios,nu
pai mah aleks,vezi omule si u,baga-te la un suc cu aia k sa ne spui si noua cum mere x5-u' :lol:

n-are rost, nu mai scap de ea pe urma, vrea iubire vesnica... wtf?? :evil:

TM-84-DMX 19-08-05 14:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

tineret da
studios,nu

n-are rost, nu mai scap de ea pe urma, vrea iubire vesnica... wtf?? :evil:

Explika-i k asa ce nu exista... 8) .Plimba-te si tu putin cu masina ei si apoi explika-i ca ai nevoie d o skimbare in viatza ta,d ceva nou...daca e din aia disperata ai numai d catsigat!Fii sigur k nu o sa te priveasca nimeni cu dispret kiar daca e putin mai 'stramba' :lol:
...Stii cum zic majoritatea cand vad o tipa buna la volanul unei masini valabile...'daca ai stii cata p..a' a supt aia sa ajung sa conduca asa masina,de tine se va zice 'daca ai stii cata mu.. a dat ala pt masina aia'... :lol: :lol: :lol: biatch!

aleks 19-08-05 14:59

no f#ckin' compromises !!!
:evil: :evil: :twisted: :twisted:
o sa-mi iau si eu unul odata si odat si gata :lol: :lol:

TM-84-DMX 19-08-05 15:08

Re:

Quote:

no f#ckin' compromises !!!
:evil: :evil: :twisted: :twisted:
o sa-mi iau si eu unul odata si odat si gata :lol: :lol:

Da..nu t contrazic,toti avem vise si sper sa reusim sa ni le si implinim o parte din ele,dar in momentul cand tu vei putea face asta probabil k vei avea deja o varsta la care vor zice fetele asa despre tine...

needBrain 20-08-05 09:13

mie nmu mi-e greu sa scap de una
e atat de simplu.korekt,e stresanta timp de o sapt dar apoi......\"she fuckin' hates me\"

TM-84-DMX 21-08-05 22:19

Re:

Quote:

mie nmu mi-e greu sa scap de una
e atat de simplu.korekt,e stresanta timp de o sapt dar apoi......\"she fuckin' hates me\"

Mi se pare k ai o gandire f sanatoasa :tenisclap ..... :twisted:

aleks 22-08-05 09:22

vezi sa nu te loveasca vre-un ghiveci sau sa te calce vreo masina si sa nu stii de unde ti se trage... :twisted: :twisted:

needBrain 22-08-05 15:00

deci deja o dam in scenarii de filme :lol:
ce-i atat de greu bai frate,o iei cu masina,o duci la o terasa dar departe rau de unde sta ea,comanzi,etc,si apoi \"stai putzin ca ma duc pana la baie\"
si dus esti frate......

TM-84-DMX 22-08-05 15:05

Despre c filme era vorba?!?!?! :roll: .... :lol:

needBrain 22-08-05 15:12

\"cum sa scapi de o toanta\" parte a2a
si \"cine a infipt cutitu-n geam\" ep45
ambele sunt in regia lui stivan spargberi

aleks 22-08-05 16:12

daca nu-ti suna cunoscut, sa stii ca sunt din seriile lui bericiu nicolaescu, iar numele scenaristului se scrie spargkbery :twisted:

needBrain 22-08-05 20:13

Re:

Quote:

daca nu-ti suna cunoscut, sa stii ca sunt din seriile lui bericiu nicolaescu, iar numele scenaristului se scrie spargkbery :twisted:

io am scris la katerinka frate.

aicad 23-08-05 08:16

dupa ce am meditat asupra acestui topic de cand am postat ultima oara am ajuns la urmatoarea concluzie: DA!

aleks 23-08-05 09:37

Re:

Quote:

io am scris la katerinka frate.

si eu la fel stai linisitit :lol: :lol: :lol: :lol:

83SOF 27-08-05 04:23

Re:

Quote:

nu tata, clar nu. fuge de vreo 2 luni dupa mine o stramba cu un x5, si clar nu m-as combina cu ea doar pt masina... ma multumesc cu 3-ul meu :twisted:

aleks, inseamna ca nu stie sa conduca, m-as fi gandit ca te prinde din urma cu x5-ul ala :lol: ai grija sa nu-i ofere careva lectii de condus, ca dupa aia ai patit-o :twisted: :roll:

aleks 27-08-05 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"83SOF\"
Quote:

aleks, inseamna ca nu stie sa conduca, m-as fi gandit ca te prinde din urma cu x5-ul ala :lol: ai grija sa nu-i ofere careva lectii de condus, ca dupa aia ai patit-o :twisted: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:
din fericire fuge doar la figurat, dar kiar nu e mai soferita ca mine, nu ma prinde la inghesuiala asa usor :lol: :lol:

flaviutza 01-09-05 02:27

Ma bag si eu....aaa,da eu m-as combina cu O TIPA numai sa conduc o masina,TARE bineinteles nu orice..:D

needBrain 01-09-05 02:30

pe mine nu m-are deranja sa te combini cu o tipa pt o masina tare,
dar sa fie si mai mare masina ca sa aveti si voi loc.....ca sa am ce vedea :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 01-09-05 14:10

Re:

Quote:

dar sa fie si mai mare masina ca sa aveti si voi loc.....ca sa am ce vedea :lol: :lol: :lol: :lol:

da da da, si eventual sa si inregistrati, sa ramana si pentru posteritate

needBrain 02-09-05 03:29

Re:

Quote:

Quote:

bai frate,noi 2 gandim la fel,sau mi se pare mie?
+pot sa scot si niste bani din chestia asta :lol:

aleks 02-09-05 10:35

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

+pot sa scot si niste bani din chestia asta :lol:

am observat si eu ca avem aproximativ aceleasi concluzii, intr-adevar gandim cam la fel.
cat despre treaba cu scosul banilor... neaaah, apare pe internet si nu mai cumpara nimeni p urma :lol:

flaviutza 02-09-05 15:31

Re:

Quote:

Quote:

am observat si eu ca avem aproximativ aceleasi concluzii, intr-adevar gandim cam la fel.

aleks and needBrain sitting on a tree...K I S S I N G.... :lol: .....NO OFENNCE dar si voi m-ati combinat dincolo cu EVL SantOs...
:twisted: :wink:

aleks 02-09-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Quote:

aleks and needBrain sitting on a tree...K I S S I N G.... :lol: .....NO OFENNCE dar si voi m-ati combinat dincolo cu EVL SantOs...
:twisted: :wink:

da da da flaviutza, joaca-te cu focul :lol:
vezi ca eu nu am comentat acolo nik d rau, ca tot veni vorba...

All times are GMT +2. The time now is 18:14.

- Copyright 2026 4Tuning