![]() |
Re: Schmidt Garage Bucuresti
asa am zis si noi la inceput ca o sa iasa o tona, dar este chiar ok de usoara plus ca nu este slefuita deloc:)
|
Quote:
Problema se pune in felul urmator: daca spoilerul din poza este pentru client, cum il poti da asa? (ma refer ca trebuie folosit kilograme de chit sa-i dai o fata), iar daca este matrita, cum poti lucra in asemenea matrita, si ce asteptari ai de la piesa finita ... P.S.: nu ''preturi ff mici'' atrag clientii, ci mai degraba lucrarile de calitate. Bafta. |
salut, cat ma costa si pe mn o capota bad boy la un golf 4? executi si incinte de subwoofer la comanda? daca executi asa ceva cat ma costa si pe mn sa imi faci unul in locul din stanga spate- porbagaj? ms anticipat
|
Quote:
ai pm |
|
1 Attachment(s)
Salut! Mi-am gasit masina atinsa in parcare la aripa fata. Cat m-ar costa si pe mine sa o indrepti si vopsitoria? Cam cat timp ar dura?
|
Ma intereseaza si pe mine pentru un renault twingo an 2000 urmatoarele modificari ce costuri implica:
bara fata clean+spate+aripa dreapta usor infundata pe buza rotii...bad boy capota+dungi plafon acoperite...si in rest tinichigerie usoara pentru eventuala vopsire. stima! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning