![]() |
Re: Daci modificate din Pitesti!!!....
Quote:
|
Deci Sportul lui Grigoras este chiar un sport 1 si daia i sa parut lui balaurul k este berlina modificata si pt k a pus el airisire daia in spatele geamului k la berlina si la dus in eroare pe balauru .
|
3 Attachment(s)
Ia sa vad k tin minte k aveam si eu cateva poze cu niste masini modifikate dupa aici de prin Pitesti dar trebuie numai dacii ??
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Voi stiti ceva de Dacia asta?.... Sincer sa fiu eu n am vazut-o prin Pitesti dar totuis e de AG... ;)
|
Quote:
|
Stiti DACIA aia alba AG xx MIG sau AG xx MYG?..... Vreau si eu poze cu ea :).....
|
Stiu dacia aia mig dar nam mai vazuto de mult :!:
Era undeva pe la liceul 1 Stiu k avea bara din fatza facuta din fier parca :D Discuri pe spate ventilate si nu maiu stiu etc. |
5 Attachment(s)
Si una dintre cele mai tari Nove din pitesti :P
Glumesc . Sa va arat si masina mea :D |
Quote:
|
MIG-ul a avut motor de renault turbo, intr-un timp a avut motor aspirat de dacie (cred ca si acum tot pe ala il are) am vazut-o saptamana trecututa pe la asirom pe teilor, avea niste jenti modelul clasic nu cel de canada si gume obosite....imi dau si eu cu parerea ...cred ca pastreaza incaltarile cele bune pt zile mai speciale
oricum arata nu foarte bine masina....cam mozolita si neingrijita era un tinerel cu ea |
Quote:
masina a fost taxi dar arata bine |
Quote:
Dumy ne luminezi si pe noi:idea: de cat timp ai permis......asta dc ai permis??? |
Chiar asa;masina a cumparat-o deja asa cum e si acum.Si permis nu are sigur.
|
hopa.......se pare k lui Dumy i-a crescut nasu......ne luminezi si pe noi omu?....te acuzam pe nedrept?? chiar iti insusesti munca altuia?
|
Hmmm... Eu totusi vreau macar o poza cu MIG-ul... :)
|
DACIA cu mig are si la ora actuala motor de renault 5 aspiret cu turbosuflanta ,este a unui tip care sta mai mult in italia decat in romania ,in vara cand am vopsit eu masina a vopsito si el tot la acelasi vopsitor
|
Nu sunt cateva poze pe prima pagina cu MIG-ul???
|
tare masina lui
|
m baietzi ma voi care parte din k am luat permisul de cel mult o saptamana sau doua nu o intelegetzi ?? Ctegoriile A si B ??
Si intradevar dacia am luato jumate facuta si restul am terminato eu:!: Cine a zis ca am luato facuta are intrun fel dreptate dar nu in totalitate adik : Na avut muzika pe ea Eleronul este pus de mine Tobele la fel bara pe fatza are alta si ii fac iarasi una la pilot am dat comanda dar tre sa vina matritza Parasolarul lam dat jos Rahatu al;a ku M sSI pe la interior astea sunt facute de mine in schimb asa am luato cu barile alea pragurile si capota nu am zis niciodata ca nu a fost asa dar am si eu o gramada de munka depusa la ea |
Akum vatzi lamurit aia care tot ma sakaiatzi ??
Plus k barile urmeaza sa le fac acuma un sistem de prindere fara suruburi adik ka la cele straine si as vrea sa se vada ca si kum barile ar face parte din caroseire |
cu o tona de kit??
|
pai nu stiu sa vedem sper k nu dar acuma daca e nevoie si de kit ce vrei asta este :!:
|
de unde iau si eu un kit de motor de logan si niste suspensii sport?
|
mai zii odata c cauti tu...ca io unul nu prea inteleg.
si poti sa deschizi si un thread nou...;) |
kit de motor? :)) scuze dar suna penal...un kit de roti nu vrei?
|
1 Attachment(s)
Sa revenim!...
|
2 Attachment(s)
:D vin si eu cu una
|
1 Attachment(s)
poze cu dacia asta mai are cineva,o cunoaste cineva e super masina
|
Daciile pe care le-ai pus tu sunt de ceva vreme "tunarite" asa ca nu eu nu mai stiu nimic de ele!...
|
Quote:
|
a cui e taraba aia cu AG_14_RAR???
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca o sportiva de pe la voi:D
|
Quote:
|
dar ia mai pune poze cu astea<daca ai>chiar sunt tari si aia rosie de langa sportiva asta galbena parca avea nr leu?
|
Sorry poze cu ele nu mai am!... :(
|
Aia cu FUN e a unui vecin deal meu sta in prundu Marfian il cheama da i se zice Funu a avut multe masini tunate printre care o dacie sport o calibra un passat etc.....toate aveau la nr FUN
|
1 Attachment(s)
mai aveam cateva poze cu dacia baiatului din albota...si dacia aia rsie parca avea AG 80 LEU..si acum are o celica rosie cu acelas numar,nu?:D...sunt vechi pozele ,cu sportiva,cu dacia fbi,leu,etc ;)...
|
salut baieti am 18 ani si sunt si eu tot din pitesti.mi a placut intentia voastra de a crea un thread cu daci modificate din pitesti.am si eu un prieten cu o dacie modificata si o sa pun cat de curand poze ,dar chestia e ca nu stiu cum sa pun si poze .va rog explicati-mi.Va multumesc si astept un raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning