Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Interior Cielo cu vopsea (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33024-interior-cielo-vopsea.html)

Fast_wheels 18-02-07 20:58

Re: Interior Cielo cu vopsea

Moa esti nebun?? Sa vin pana in Cluj pentru 3 straturi de vopsea ???Las k o sa ma apuc sa o fac eu cu negru ;)

Lao 18-02-07 21:14

Chesti asta cu vopsitul interiorului mi se pare cel mai mare kitch posibil. Nu ştiu dacă am văzut Cielo vopsit pe interior care să nu fie kitch.

geti 18-02-07 21:39

Asa e LAO e arata rau tare.Mie imi place cu are Radu ERD

DACIA-Wrc 19-02-07 08:34

lao nu mi l-ai vazut pe a meu
poate azi intre 2 examene iti fac niste poze sa vezi ce bine da :P

Fast_wheels 20-02-07 09:47

Gata fratilor!!!Mi-am vopsit ce vroiam eu :D a iesit superrr!!!!Am facut nergu MAT o sa vin cu niste poze mai spre weekend.:lol: Sa vedeti ce bine a iesit.:D

DACIA-Wrc 20-02-07 09:48

asa am facut si eu
negru mat cu spray din ala de tobe 800 grade +
si de 3 ani sta pe masina :P

Aaronnel^ 20-02-07 10:02

3 Attachment(s)
k_gula ... am facut ceva la exterior ... jante,folie,un vinyl si lasata mai jos .... nu e cine stie ce ....

o sa mai fac ceva diseara .. iar la interior nu mi`a ieshit nimik

Fast_wheels 20-02-07 10:06

Bravo Aronnel Imi place !!Misto k ai pierdut manerele de la portiere.;)Tot asa ;)

Lao 20-02-07 10:09

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 760080)
Gata fratilor!!!Mi-am vopsit ce vroiam eu :D a iesit superrr!!!!Am facut nergu MAT o sa vin cu niste poze mai spre weekend.:lol: Sa vedeti ce bine a iesit.:D

Hai cu pozele. Amandoi! Ca pana acum, numai vorbe.

Fast_wheels 20-02-07 10:10

V-am spus k o sa pun pozele spre weekend incolo .Da sigur o sa pun.

Aaronnel^ 20-02-07 10:24

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 760117)
Bravo Aronnel Imi place !!Misto k ai pierdut manerele de la portiere.;)Tot asa ;)

CU placere k_gula ...anytime ;)

dj_poznasu 20-02-07 16:16

astept poza k sa iti fac o modificare;):)

DACIA-Wrc 20-02-07 17:13

mai am 2 examene :P 2 azi si ieri sper sa le iau :d...hai ca ma voi chinuii si eu umpic cu interiol deseara
aronel trebuia sa incerci sa folosesti cat mai apropiata culoarea

Fast_wheels 20-02-07 22:36

Da mai myky tie o sa iti dau poze pe mess k am adresa ta.Si avand in vedere k stai langa mine poti chiar u sa faci o poza cand treci pe aci ;)

dj_poznasu 20-02-07 22:47

Cum pot sa imi schimb si io numele??pls spunetimi si mie k nu stiu:oops: .....merci:P

Aaronnel^ 20-02-07 23:06

poi tre sa vb cu un admin ;) RoSonic, Gratzian .. ptr mai multe informatii incearca la Coltul Incepatorului ;)

Lao 21-02-07 06:23

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 761868)
Cum pot sa imi schimb si io numele??pls spunetimi si mie k nu stiu:oops: .....merci:P

Băi băiatule, e primul forum pe care activezi?! Cum pana mea ai reuşit să ajungi tocmai pe topicul ăsta pentru a intreba asta?

INCREDIBIIIL!!

Fast_wheels 21-02-07 08:16

A incercat cineva sa "astupe" manerele de la portiera de pe spate??Mar tenta si pe mine.Da am auzit de pe la cineva ca imi trebuie un sistem sa deschida usa din telecomanda.Eu ma gandeam sa o deschid numai din interior.;) Aaaaa si daca a facut cineva cum a reusit ??Ce a folosit (material de umplere).

Lao 21-02-07 08:28

Mi se pare o tampenie chestia asta. Scuze, dar astea sunt gusturile mele. Pare masina in 2 usi sau care e efectul urmarit?

Fast_wheels 21-02-07 08:32

Mie chiar mi-sa parut o idee buna,ai vazut cum e la alfa romeo (momentan nu mai stiu ce tip) fara maner si vine super.Am mai vazut metoda aplicata pe cielo si a iesit super.Da cum ai spus-o si tu "Gusturile nu se discuta";)

DACIA-Wrc 21-02-07 09:32

=))
o tzahr de tabla si niste chit
si ai umplut gaurile de la usile din spate....da ideal ar fi sa nu o faci,"gusturile nu se discuta"

Lao 21-02-07 09:54

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 762306)
Mie chiar mi-sa parut o idee buna,ai vazut cum e la alfa romeo (momentan nu mai stiu ce tip) fara maner si vine super.Am mai vazut metoda aplicata pe cielo si a iesit super.Da cum ai spus-o si tu "Gusturile nu se discuta";)

Alfa Romeo aia are maner, dar e mult prea bine ascuns in caroserie, nu e sudata tabla peste fostul maner. E alta mancare de peste.

Fast_wheels 21-02-07 10:26

Deci m-ati adus la ideea sa NU.Deci nu mai fac ms mult.;)Banuiesc k o sa dea rugina pe acolo pe unde ar trbui sudat.

DACIA-Wrc 21-02-07 10:38

poti face orice...cum o facut si robert la dacia lui...da mno totusi parerea ma ii sa lasi clantele. fa cum doresti
si la alfa usile din spate seama cu noul seat leon
uita-te si la seat leon ca-s bagate acolo sub geamul mic de la usa

Aaronnel^ 21-02-07 10:38

Eu zik ca mere scos maneru ... si acolo umplut cu chit .. si apoi vopsit

DACIA-Wrc 21-02-07 10:43

si iarna crapa >:D<

Fast_wheels 21-02-07 10:45

Sa ma mai interesez pe la cineva care a facut asa ceva sa vad daca are probleme ceva de genu rugina etc. Daca aveti niste poze ar fi perfect daca le-ati pune aici sa vad cum vine.
PS :Ma tenta sa acopar si la porbagaj acolo unde intra cheia.

Lao 21-02-07 10:46

Daca tot vrei sa te bagi la o tinichigerie, si poate pe viitor vrei niste roti mai late, umbla la aripile de spate. Lipeste buza de jos si umfla-le.

DACIA-Wrc 21-02-07 10:46

acolo-i mai mic locul...ar tine cred ca mai mult

geti 21-02-07 11:17

Daca vrei sa umfli aripile iti recomand un cric hidraulic,eu asa am facut.Asezi cricul intre amortizor si aripa ,pui o bucata de lemn si dai la "coarba",le umfli cat vrei dar mare grija sa fie egale,adica as masori in fiecare parte.E f putin probabil sa sara vopseaua,acum depinde ce vopsea e,cat de mult vrei sa le umfli etc.

Fast_wheels 23-02-07 11:44

"geti" Arata-mi si mie o poza daca ai sa vad cu ti-a iesit sa vad daca ma bag si eu sau...nu.

DACIA-Wrc 23-02-07 13:07

imediat fac ceva :P dar nu stiu dacami iasa ca n-am rabdare :d ca acuma am venit de la examen :P

DACIA-Wrc 23-02-07 13:37

1 Attachment(s)
ceva facut in 5 minute si pe fuga ca o idee

Fast_wheels 23-02-07 18:11

2 Attachment(s)
Ia bagati un ochi aici si spuneti-mi pareri (sunt un incepator 2 zile)

Fast_wheels 23-02-07 21:37

Are cineva vreo idee de niste prelungitoare pt cielo??Ceva un pretz...pe unde se gasesc....de la ce masini se mai potrivsc...etc(daca nu aveti voie sa spuneti pretzuri pe aici macar trimiteti-mi un PM) mersi mult

Fast_wheels 27-02-07 09:14

Ma scuzati fratilor stiu ca am promis k fac niste poze weekendu asta da.....nu am avut aparat foto :(.Totusi o sa pun niste poze cat pot de curand sa va convingeti.Imi puteti raspunde si mie la intrebarea de mai sus??plss

Aaronnel^ 27-02-07 10:19

Creka voiai sa spui prelunigiri nu prelungitoare :))))...
Eu crek ca cel mai bine este sa vb cu cei care au cielo pe forum ... iar daca te tine buzunaru sa-ti faci ceva din fibra, ceva unic

Fast_wheels 27-02-07 18:40

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Scuze !!!! M-am incurcat (prelungitoare) de fapt stiam si eu ca`s prelungiri da nu stiu de ce am scris asa.Oricum scuze iar :oops: :oops: De cati bani vorbesti cu fibra aia??Daca nu poti spune aici trimite-mi si mie un PM daca stii.;) ms mult

Aaronnel^ 27-02-07 19:04

Poi nu stiu ... dar sunt destui oameni priceputi care fac asa ceva ....
Creka pretul depinde de model .....

I5@k 01-03-07 13:53

ce bord de tzaran i primu(ala cu femei la ceasurile de bord)...oai de mine....cel mai nasol bord ./...insa imi place faza cu dvdu...da aia cu femeie...mi se pare ceva de prost gust si da impresia de cioban, de tzaran care na vazut femei in viata lui :-&

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning