![]() |
Re: Faruri cu lupa
donn da`mi buzz pe mess daca esti interesat de faruri.
|
Din cate m-am interesat cu avionul ar fi 5.5-6 usd per kilogram(tranzit 7 zile) iar cu vaporul ar fi 2.5-3 usd per kilogram si tranzit 30 zile. Nu stiu inca cu vama.
Cat credeti ca are un far ?(cate kg?) Astept raspunsul de la ei pe care il vom lua in considerare. Este adevarat @geo , de la bulgari ajunge foarte scump si nu prea se merita, de aceea s-a incercat ceva aici de niste binevoitori carora se pare ca le-o ia lumea in nume de rau. |
Nu putem fi romani jet bejet daca nu ne "argumentam" putin....ma rusinez..
Pana la urma se mai aduc sau nu?... |
se aduc dar poate nu ar fi rau sa ne unim de pe ambele forumuri ca sa ne strangem mai repede 50 de doritori.
|
Quote:
|
Asta daca jumatate din cei de pe lista de acolo nu s-au trecut si pe lista de aici...
|
cam cat costa farurile aste pe lupa baieti
va rog sami spuneti si mie multiumesc |
Mai era o lista facuta... eram mai multi, dar in nici un caz mai multi de 20. Probabil ca vor cumpara cam jumatate din cei de pe lista :rolleyes2
|
eu zic ca in bulgaria nu au cum sa fie 270 de euro a fost cineva acolo si a vazut pretul concret eu cred ca sunt 270 de leva adica 135 euro si daca e asa eu consider ca e un pret bun eu o sa ma duc prin aprilie in bulgaria si daca gasesc va spun la ce pret sunt si alte detali dar tind sa cred ca sunt 270 leva adica 235 euro
|
Quote:
|
eu zic ca tiolik la 16 ani nu poate fi mai hotarat de atat :d
|
o leva ii Leva bulgărească BGN 1,8673
270leva =504.171ron. |
aham deci kam 140 euro:)ar merge ;)
|
Am gasit ceva superb de calibra..sper ca cu mici ajustari la aripi sa le pot monta..arata superrr :D
p.s maine aflu daca merg :shock: |
Quote:
|
adica ce vrei sa zici prin asta ca nu inteleg si pardon de greseala 135 de euro asa cred eu
|
mai pe mine mati uitat am post mai dmeult si eu vreau si dau si avans daca trebe :) daca da buzz si mie sa vad cum este cu farurile astea
|
Quote:
p.s. ce se mai aude cu lista aia :?: |
il ambitionez pe cel care zice ca aduce faruri din BG cu 135 euro, a fost un prieten de curand si le-a vazut cu 270Euro si te mai costa si transportul pina acolo , deci abia astept sa le vad la un curajos.
ma bag si eu la voi in lista daca ma primiti, cel care reuseste sa le aduca primul sa fie intr-un ceas bun. poate careva sa actualizeze lista pt a se vedea unde am ajuns ? |
la maxim 20 oameni... din care daca cumpara 15 e sarbatoare :lol:
topser se mai lauda cu adusul lor... la un magazin din Cta. acum... de la discutii cu fabrica si pana la ceva "palpabil" e cale lunga (cam din China pana in Romania :lol:) serban, tu... nimic? |
eu , da pot aduce si am toate demersurile facute, dar cu atatea discutii ce sa mai zic.
as vrea sa stiu pe care dintre voi m-as putea baza 100%(eventual sa refacem lista in acest sens) |
eu ma bag clar.
pana la urma care`i pretul? |
Conteaza si pe mine :!:
|
Total de acord , eu sigur vreau un set , numai sa stiu cine le aduce si cand .:rolleyes2
|
uite aici lista pe care o facusem la Poll:
1. Webcathos 2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro 10.dun_3g 11. KAZZY 12. Mad Max 13. B-63-WZD 14. kamikaze69 15. Gamerul cine nu e pe lista si vrea, da copy-paste si se trece in continuare pe el. |
1. Webcathos
2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro 10.dun_3g 11. KAZZY 12. Mad Max 13. B-63-WZD 14. kamikaze69 15. Gamerul 16.serban_pc |
1. Webcathos
2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro 10.dun_3g 11. KAZZY 12. Mad Max 13. B-63-WZD 14. kamikaze69 15. Gamerul 16.serban_pc 17. BOGY26 |
dar "paul" sau "ranek", cei ce au luat aceasta initiativa nu se inscriu pe lista ?
|
Ma intreb cati dintre cei din lista vor ramane pana la sfarsit sa cumpere...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Macar daca nu, sa ne zica ... sa stiu ... imi iau campii de nebun si ma duc in Bulgaria ca am inteles ca acolo se mai gasesc cat de cat lucruri frumoase pentru Cielo. |
mai aveti rabdare... termenul era cam de 1 luna. prin martie ar trebui sa apara... sunt mai multi care au zis ca POATE vor aduce. din toti, macar unul sa speram ca va reusi. voi vreti de la o zi la alta sa aflati lucruri noi? nu se poate! rabdare!
|
Nu am zis ca nu am rabdare, dar macar sa stiu ca nu astept degeaba.
Adica una e sa astepti o luna, doua dar sa stii ca vor veni si alta e sa astepti o luna, doua ca sa aflii ca nu mai aduce nimeni. Corect? |
Corect :!: MAi este cineva in Craiova care a zis ca ar aduce..dar nu vrea sa dea banii aiurea pe ele si sa ramane cu ele..i-am transmis de voi si mi-a zis sa ia legatura cu aia..lui i-au zis aia de 100 seturi(cel putin) si nu cred ca ar baga careva 10 000 euro(ma gandesc ca asta ar pretul aproximativ cu taxe cu tot) si sa nu le vanda..o sa va tin la curenty cu ceea ce face tipul asta :!:
|
eu raman si astept mesaj pe private cand apare ceva :)
|
Am primit raspuns si de transport.
Deci setul complet ar ajunge pe la 450 ron cu totul. Mai ramane sa-mi aduca banii 49 de oameni(cu mine 50) si dau comanda :d |
pe negru? daca da, peste vreo 2-3 saptamani vorbim sigur. nu te incurc, daca zic o vorba. logic, dau si banii... toti sau avans?
dar stii ce e nasol cu astea? daca ai vreo belea si spargi unul... pa, astepti pana se mai strang iar 100-200 oameni sa mai comande. dar asta e... riscurile meserie :D |
si eu m-am gandit la asta, eu mi-as lua 2 seturi.
|
chiar sunt curios daca o sa fim mai mult de 2 oameni (tu si eu :lol:). 2 seturi? adica 900 ron.... cred ca mai bine raman la un singur set, pt moment, pe negru! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning