![]() |
Re: E30 325 24v RED DEVIL
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva poze de la intalnire,am fost cu ambele...
|
3 Attachment(s)
si inca niste poze...
|
frumos...frumos :P.....
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Astazi am fost cu ea sa-i modific toate prinderile si mafarile la evacuare,avea cam multe bube evacuarea,in primul rand pufaia pe colo colo,la imbinari acum o prindeai si peste zece min sarea iar,suportii erau sudati aiurea si toata evacuarea statea stramba si o taram pe jos,am inlocuit o bucata de teava cu una noua de inox...in fine oamenii mi-au facut treaba buna,acum tot traseul sta paralel cu podeaua nu cu burta cum era inainte,ce mi-au inlocuit si ce mi-au sudat a fost ceas,finala nu-mi mai sta proptita in bara,etc...
Apoi mi-am dat iar scaunele jos sa curat putin pe sub ele ca era cam multe mizerie si aia la spalatorie nu au putut aspira,asa ca le-am scos le-am curatat bine si mi-am pus centurile in 4 puncte,mi-am luat releele corecte si originale in panoul de sigurante ca erau unele care nu faceau treaba corect si era sa iau si foc,de aceea consuma si bateria pt ca ABS-ul statea pe curent continuu non-stop si etc,clacsonul s-a remediat,in fine...mi-am cam terminat partea mecanica-electrica,acum daca e sa incep sa mai lucrez la cea optica exterioara...sa vedem ce avem de facut si acolo.Ii multumesc si lui Bogdan (DARKSIDE 89) pt ajutor,m-a mai ajutat cu una cu alta,prietenii la nevoie se ajuta... |
Nu ai pentru ce Cosmine,oricand,a fost o placere,!!!!!!!!!!!!!!
Prietenii la nevoie se ajuta!!! P.S. Cum sa nu-l ajut eu pe tata Preparat?:D:D:D:D |
Quote:
|
Motorul cum e ? Fuge ?
|
Quote:
|
Salut, pentru tipul asta de centura a trebui sa modifici ceva la scaun pt. a le prinde, poti face poze in detaliu la prinderi(asta daca nu-i deranjul prea mare), perechea centurii pe care ai instalat-o o ai, o vinzi? Merci :)
|
Quote:
|
Sar-na boierule, deja am vizualizat cum vine treaba, nu degeaba sunt inginer :)
Eu ma gandeam sa imi cumpar scaun dedicat sportului cu masina(autoslalom, indemanare), stii cumva daca pt. scaunele pe care le avem este suficienta doar centura? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1340126784 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
8):rolleyes28):rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Astazi i-am mai cumparat una alta,maine trebuie sa-mi vina si termostatul nou ca masina nu are asa ceva pe ea,antigelu,si carbunele de la claxon.
I-am inlocuit pompa de benzina,am mai gasit un fir care mai facea fitze pe la motor,maine ii schimb si senzoru de la axele cu came,i-am montat si in dr centura care lipsea,in fine,in mare parte am cam terminat tot,as vrea sa-i adaptez o volanta simpla de 6,3kg,sa vedem ce si cum,ce mai trebuie cumparat si bla bla,cu ea mai scad din kg in plus pe care le are masina,am mai gasit azi o bieleta antirului care era desfacuta la propriu.Am pus o poza si cu maestru Dany...ms man pt ajutor. |
ai rezolvat cu pompa de benzina? s-a mai imbunatatit situatia?
|
Quote:
|
Un urs cu adevarat frumos. Am urmarit si eu ceva timp masina.
Astept cu nerabdare sa vad cum va arata la final :D. Spor la treaba!!! P.S. Si eu sunt din Brasov... In ce zona se poate vedea? |
Quote:
|
Azi am executat urmatoarele lucrari,am schimbat filtrul de benzina,am cumparat termostat nou si l-am inlocuit cu antigel nou,senzoru ala ca tot am lucrat acolo si cam atat...acum sunt fericit ca sta fix acul ala la apa si nu se mai penduleaza intre 60-80 grade.Ii multumesc si lui Interceptor care mi-a fost alaturi si m-a ajutat...unde-s 2 puterea creste.
|
Omule, ai făcut īntr-o săptămānă, cāt alţii īntr-un an de zile!
Ai toată stima mea! Poate vei ţine maşina sau măcar să ajungă la un adevărat pasionat. |
Quote:
ma bucur ca ai adus-o din nou pe linia de plutire |
Quote:
|
cu parere de rau dar masina este pusa la vanzare,am pus ochii pe un coupe mai tinerel si pe un e36 cabrio,am aici un link in care am explicat cu lux de amanunt ce are pe ea si toate detaliile necesare,ideea este ca nu vreau sa scap de ea si daca acele masini se vor vinde nici eu nu voi mai vinde,astept oferte la fata locului nu la telefon,accept test la un service unde o putem ridica pe elevator si controlata...http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11442706.html
|
e36 cabrio s-a dat,a mai ramas e30-ul,daca se vinde si ala nu mai dau masina,vanzarea ei este contra cronometru...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Indiferent daca ramane la tine sau nu...tot ce ai facut pe la ea..ai facut ca pentru tine......si daca va ramane la tine..stiu ca o vei transforma mult mult...in bine.
Uite niste poze decand ai schimbat termostatu si antigelu....stiu ca n-ai apucat sa faci poze ...ai uitat aparatu :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe viitor vreau asa...
plafon negru voanta usurata kit ambreaj ca nu mai merge ambreajul vechi + bendix de urs ulei motul 75w140 pt blocant fusta fata m-tehnik2 anvelope mai mici sa o pot lasa restul e can-can |
Azi am pus plafonul de M3 pe masina (negru),s-a schimbat radical interiorul cu toate ca este mult mai intunecat.
As putea sa vand masina la 2600e daca o dau cu jante Alpina pe 15,fara buza si lip,fara bad boy look,cu semnale stock,cu volan stock,fara fusta bara spate,cu stopuri stock,dar in schimb va avea scaune sport tip sparco impecabile si cam atat,daca cineva doreste masina in configuratia asta la banii astia fixxxx,pt ca imi iau alta cheala si vreau sa pun pe ea ce am enumerat mai sus,poate sa ma sune la 0721357101.sau la 3200 asa cum este cu tot ce este pe ea.M-am indragostit de una diesel din 90,chelioasa dar foarte ingrijita,m-a inebunit interiorul care este ca nou,jur... |
n-am mai postat de ceva zile pt ca am fost plecat la o plimbare prin tara...
la masinuta am mai schimbat senzorul de temperatura,azi cred ca dau o fuga si dupa carbunele de la volan. in continuare masina isi cauta prop,inca nu s-a dat nici ursul ala...chiar nu tenteaza pe nimeni o masina pusa la punct care arata si bine? |
ti-am vazut masina marti, statea singura intr-o parcare... arata foarte bine, mult mai bine decat in poze.
ce are pe portbagaj? X ? |
Quote:
lol,in loc de x4 este x2... |
Quote:
lasa preparatule ca zilele astea va chem pe toti sa facem niste poze grave...se vinde dupaia singura:))... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning