![]() |
Re: Boxe HERTZ ????
Stie cineva de ce nu mai exista Hertz Dieci DSK 165 in Romania ? Nu se mai fabrica sau nu se mai importa la noi in tara ?
|
Salut !
Helix DB 69.1 Dark Blue sau Hertz Dieci DCX 690 ?? Si de unde pot sa-mi achizitionez noi..ca am sunat pe la toate magazinele din bucuresti online si nu au....:idea: :help: |
DSK-165 nu mai exista momentan. Dar pentru DCX-690 n-ai sunat unde trebuie pentru ca exista suficiente.
|
Gresit ! Am primit un mail de la italienii care produc Hertz Dieci DSK 165 si imi pot trimite in Romania !
|
Ia-ti din Italia. Eu am spus ca importatorul Hertz din Romania nu mai are DSK-165.
|
Corect, importatorul roman nu mai aduce Hertz Dieci. Ma intreb de ce oare ???
Altfel direct din Italia este cam ... complicat :D |
Asa de curiozitate a aparut la noi HSK 165XL ? Vreau sa stiu si eu un pret (aici sau pe pm).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am mai spus ca n-ai intrebat unde trebuie. DSK-165 s-au terminat acum 1 luna.
Nu pot sa-ti spun exact cind vom mai avea. |
Am intrebat la Tottal Motto ( http://www.tottal.ro/ ). Am gresit ? Nu ei sunt importatorul oficial in Romania ?
|
Ai intrebat acum 1 luna, nicidecum acum 6 luni !
|
Corect. Eu personal am primit un raspuns acum aproximativ 1 luna.
Dar, din spusele unor cunostinte, stiam ca nu mai exista pe stoc de acum aproape 6 luni. Cel putin la vreo 3 magazine on-line am primit si eu personal acelasi raspuns. Daca ei m-au aburit, atunci asta e .... Totusi, se stie cand au sa mai existe in Romania ? |
In afara de be loud si ok shop nimeni nu mi-a cerut Hertz pentru revinzare.
Nu pot spune exact cind vom primi DSK-165. |
Multumesc.
De la ******* am primit raspuns ca nu mai exista nici macar la importator. Am sa ma reprofilez pe Helix DB 62.1 Dark Blue. |
Helix sunt difuzoare foarte bune.
|
Da ? Deci imi recomanzi Helix DB 62.1 Dark Blue ca si inlocuitor pentru Hertz Dieci DSK 165 ?
|
Sigur, sau Focal Access.
|
Multumesc
|
Saxo, dintre Helix DB 62.1 si Focal Access 165A1 care ar fi primele pe care le-ai recomanda?
|
Chestie de gust. Ambele suna bine.
|
Focal sunt ceva mai scumpe ... :D
|
Iei ce-ti place nu te lua dupa pret!
|
Lasa ca vii la Cluj si aud cum suna masinuta ta ... :D
|
Hertz buna firma ;)
|
Am cumparat o pereche de difuzoare hertz dcx 690 de aici de pe forum, dar se aud foarte prost, parca mai prost si decat cele originale din portiere, precizez ca sunt puse direct pe un Panasonic cq-c3503n. Cel putin unul din ele mai si bazaie putin, dar se aud incet si foarte prost, bass absolut deloc..pt marimea lor ma asteptam la mult mai mult.. Sa fie defecte difuzoarele..sau firele care l-am improvizat sa testez difuzoarele?
|
Garantat le-ai montat foarte nasol. Apropo, unde si cum le-ai fixat ?
|
Quote:
Nu prea imi vine sa cred ca asta ar schimba prea mult si mie frica sa stric panoul si sa nu pot monta alte dufuzoare in caz de ceva.. |
Adica stau "in aer" ??? :rolleyes2
|
Eram sigur ca nu o sa se inteleaga, nu stau in aer le-am pus pe panoul din spate sta pe bobina :), doar sa le testez.
|
Pai si cum vrei sa se auda ceva ??? :D
Vezi ca tot in aer se cheama ca le-ai pus ;) |
M-ai cam bagat in ceata :)) pai atunci cum trebuie punse sa se auda? Nu ma pricep dar chiar are asa mare importanta cum is puse?
|
Gaureste panoul, prinde difuzoarele in suruburi, si mai vorbim dupa aia.
Vezi la polaritati sa nu le incurci. Valabil pentru orice difuzor. |
Quote:
Nu prea imi vine sa cred ca asta ar schimba prea mult si mie frica sa stric panoul si sa nu pot monta alte dufuzoare in caz de ceva.. |
Nu vazusem ca ai editat.
Parerea mea e ca vinzatorul ti-a tras o mica "tzeapa", dindu-ti difuzoare defecte. |
Quote:
pacat ca pe planeta asta exista oameni dastia de nimic care isi bat joc de bani oamenilor si de satisfactia si bucuria pe care o are o persoana cand isi cumpara ceva...urat din partea celuia care ti-a vandut boxele... |
S-ar putea de aici sa fie problema ca se aud asa prost?
Quote:
|
Cu o baterie mica de 1,5v. Daca polaritatea e buna, membrana tinde sa iasa in afara. Important e sa fie TOATE difuzoarele legate la fel, chiar daca sunt "pe dos".
|
Deci daca pun pe un pol si membrana iese in afara, ce este + sau -?
La fire cum fac sa nu le incurc? Deci ce zici, dupa datele care ti le-am dat, are rost sa gauresc panoul si sa le montez? Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2026 4Tuning