Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/328433-ford-fiesta-mk5-zetec-low-fiesta.html)

Low Fiesta 24-07-12 18:42

re: Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta

Quote:

Originally Posted by cipi_SKG (Post 5113828)
cat mai ai pana la permis ?:D

on: buburuza e stas:shock:

Mersi mult:D ma bucur ca iti place
Pana la permis mai am destul de putin,la anu in febroarie ma apuc:-)

Low Fiesta 24-07-12 18:43

Maine voi revenii cu poze de la modificare aripilor,si inca o surpriza ,sper sa va placa:???:

Low Fiesta 24-07-12 19:09

1 Attachment(s)
Asa ,una pi' ploaie:))

Low Fiesta 25-07-12 17:58

5 Attachment(s)
Dupa cum am promis,am sa atasez poza de azi,cand intr'un final masina a fost gatata.Voi incepe cu supriza pe care am preagatit'o pentru azi,ce'i care a'ti citit de la inceput ,sti'ti ca aveam in plan sa inegresc farurile ,e iata ca intr'un final am reusit.Sper sa va placa,astept pareri.:???:

Low Fiesta 25-07-12 18:02

7 Attachment(s)
Dupa cum majoritatea stiti ,am inceput modificarea aripilor spate (pt ca freca in cauciuc) iar astazi am terminat si cu ele,iar la cerera dumneavoastra placuta de inmatriculare a fost prinsa cu banza dubla adeziva.:D

07LKY 25-07-12 18:47

Bravo, bravo , bravo. Arata total diferit cu farurile asa si numerele fara suport o sa mai pluseze ceva acolo la aspectul clean al masinii.Cat te-a dus suspensia reglabila? Am si eu in plan dar ma cam descurajeaza pretul, daca se poate un link ceva de unde ai comandat-o si tu. Bafta !

Low Fiesta 25-07-12 22:00

Suspensie nu am luat'o de pe net,am vorbit cu un tip de la Craiova,care se ocupa cu asa ceva si mi'a adus una de dincolo.Daca vrei iti las nr.lui sa vorbiti mai multe.

Low Fiesta 26-07-12 13:13

5 Attachment(s)
Ma bucur,in sfarsit ca am terminat ce mi'am propus cu masina,am sa poste cateva poze facute azi,(nu sunt prea profi pozele) doar pt a va arata ce am reusit sa facu cu ea pana in momentul de fata.Sper sa va placa:D
Sper,cat de curand sa ii fac o sedinta foto profi,cred ca merita asta:))

Low Fiesta 26-07-12 13:42

Iata ca am ajuns si pe STREETMANIACS &Romanian Tuning Cars
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

E o mare realizare si o mare bucurie pt mine,sunt onorat ca si masinuta mea a ajuns acolo unde trebuie.:D

ovidiu89 26-07-12 17:41

Ai facut o super alegere cu jantele pica ffff bine pe masina

Low Fiesta 26-07-12 17:47

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5116527)

Ma bucur mult ca iti plac jantele

Low Fiesta 26-07-12 17:50

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5116527)

Sunt bucur ca in sfarsit am finalizat tot ce mi'am propus ,farurile si aripile spate,
mai sunt ceva mici detalii de care o sa ma ocup saptamana asta,o sa vin cu poze,fi pe aproape :D

Low Fiesta 27-07-12 12:54

3 Attachment(s)
Cateva poze recente,ce pot sa zic,ma bucur de ea:))

cata™ 27-07-12 18:40

un fiesta!?
hai totusi ca nu ai facut cine stie ce...se vede ca esti copil

cata™ 27-07-12 18:44

ba este....dar nu exagera frate..
la cate am schimbat si modificat eu la a mea ar trebuii sa o numesc tuning?

Low Fiesta 27-07-12 18:49

Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 5117859)

Da,nu te contrazic,ai lucrat la ea pt ca ai avut de lucru,la mine ce as mai putea sa ii fac ,fata de ce are?

Low Fiesta 27-07-12 19:01

Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 5117859)

Si 2,daca le punem una langa alta,nu stiu care arata mai bine,desi toate ideile au fost ale unui copil :)

rus.daniel17 27-07-12 19:07

auci :)) +1
sincer sa fiu chiar arata mai bine a ta decat a lui,cel putin e mai pe gustul meu fara suparare!
Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5117877)
Si 2,daca le punem una langa alta,nu stiu care arata mai bine,desi toate ideile au fost ale unui copil :)

Low Fiesta 27-07-12 22:04

4 Attachment(s)
Low Life,and it's handmade:D
Hope you like it

cata™ 27-07-12 22:58

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5117877)

prietene ia permisu si dupa vb...
a mea are totul original de la body kit rs pana la jante..
sa nu mai vb de suspensie....
o dam in prosteala...si nu are rost

cata™ 27-07-12 22:58

Quote:

Originally Posted by rus.daniel17 (Post 5117883)
auci :)) +1
sincer sa fiu chiar arata mai bine a ta decat a lui,cel putin e mai pe gustul meu fara suparare!

fiecare cu gusturile lui...

Low Fiesta 27-07-12 22:59

Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 5118141)
prietene ia permisu si dupa vb...
a mea are totul original de la body kit rs pana la jante..
sa nu mai vb de suspensie....
o dam in prosteala...si nu are rost

Daca vine vorba de orginal,da un search pe google si cauta ford fiesta zetec's mk5 ,e editie limita scoata de la Ford,totul e original pe ea,ca sa sti

cata™ 27-07-12 23:00

Quote:

Originally Posted by Low Fiesta (Post 5118143)
Daca vine vorba de orginal,da un search pe google si cauta ford fiesta zetec's mk5 ,e editie limita scoata de la fiesta,totul e original pe ea,ca sa sti

ai pm...si aicia am incheiat discutia!:)

rus.daniel17 28-07-12 04:49

nu te contrazic gusturile nu se discuta si pare mai mai ingrijita a lui.fara suparare.offtopic te astept si in garajul meu sa scri pareri de rau desprea masina mea sa te descarci pe mine daca simti nevoia :)
Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 5118142)
fiecare cu gusturile lui...

cata™ 28-07-12 15:20

Quote:

Originally Posted by rus.daniel17 (Post 5118252)
nu te contrazic gusturile nu se discuta si pare mai mai ingrijita a lui.fara suparare.offtopic te astept si in garajul meu sa scri pareri de rau desprea masina mea sa te descarci pe mine daca simti nevoia :)

nu am de ce sa ma descarc pe tine..e parerea ta si atat!
e normal sa tii cu el ,...sunteti consateni acolo in tm amandoi...;))):P

Tweety_rzw 28-07-12 15:28

Fiecare are frumusetea ei in felul ei !

De ce va certati nu stiu...! Nu poti sa zici ca masina lu X e mai frumoasa decat a lui Y pe forum...ca fiecare om are gusturile lui!

Asa ca mie imi plac amandoua doar ca una dintre ele unpicut mai mult...;)low

!!!!!Mai bine deveniti prieteni decat sa va certati!!!!

Low Fiesta 28-07-12 17:37

Eu chiar nu vreu sa ma cert cu nimeni sincer,chiar deaia am facut cont aici ,pt ca si eu sunt pasionat de masini si stiam ca aici doar asa ceva voi gasi,dar comenatriile lui chiar au fost foarte rautacioasa,si nu ma asteptam mai ales din partea unui posesor de fiesta si fan ford,exact ca mine, nu am facut cont aici doar ca sa vad cuvinte de lauda ,e clar da trebuie sa fie si critici dar nu in felul in care a facut'o el.eu atata am avut de zis.

Low Fiesta 28-07-12 17:59

8 Attachment(s)
Asta cum am avut o zi libera,si sa recunosc nimic mai bun de facut ,m'am decis sa le dau un nou look tamburilor si capacelor de la semnalizare din aripa cu un negru matt.si am decis sa atasez o fotografie mai clara cu noul look de pe capota.Sper sa va placa.:D

Low Fiesta 29-07-12 20:29

2 Attachment(s)
Cum spunea'm,ma bucur de ea:D

TR.91.ZML 30-07-12 13:54

Foarte frumoasa masina, ma fascineaza puterea la greutatea pe care o are. Cred ca fuge si ea :lol: E ceva deosebit, ai grija de ea!!

Mi-ai dat de gandit cu tamburii. I-ai pregatit cumva pt vopsire, sau..?:-P

Low Fiesta 30-07-12 14:08

Quote:

Originally Posted by TR.91.ZML (Post 5120590)
Foarte frumoasa masina, ma fascineaza puterea la greutatea pe care o are. Cred ca fuge si ea :lol: E ceva deosebit, ai grija de ea!!

Mi-ai dat de gandit cu tamburii. I-ai pregatit cumva pt vopsire, sau..?:-P

Mersi mult,dar chiar fuge,iar in legatura cu tamburii ,i'am smirgluit bine,dupa care am fac cu un spary de curatare ,dupa care vopsite,nu e mare chestie,dar am zis sa le fac,pt ca era dusa culoarea de pe ele si nu arata prea bine desi nu se observa foarte tare.

dani3lll 31-07-12 14:01

foarte frumoasa masina. chiar e f ok
bafta :)

Low Fiesta 31-07-12 14:09

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 5121821)
foarte frumoasa masina. chiar e f ok
bafta :)

Mersi mult pt aprecieri!!!

Low Fiesta 31-07-12 20:06

Re: Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta

1 Attachment(s)
Deci poze care v'o prezint nu pare initial prea interesanta,dar pentru mine este,vrau sa vi'l prezin pt tatal meu Florin,cel care m'a ajutat si m'a sustinut cel mai mult in orice,mai ales in proiectul cu masina,daca nu ar fi fost el ,poate astazi masina nu ar fi fost pe acest forum,tot respectul din parte mea pentru el !!!

07LKY 31-07-12 22:39

Frumos ce ai facut pana acum ti-am mai zis dar semnalizarile alea laterale facute asa nu au ce cauta pe masina asta. Poti sa tii cont sau sa nu tii de sfatul meu. Bafta ! :D P.S Vezi ce faci si cu grila aia , o idee ar fi badgeless iar alta ar fi neagra, zic sa incerci intai cu neagra cred ca o sa dea mult mai bine .

Low Fiesta 31-07-12 22:48

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5122553)
Frumos ce ai facut pana acum ti-am mai zis dar semnalizarile alea laterale facute asa nu au ce cauta pe masina asta. Poti sa tii cont sau sa nu tii de sfatul meu. Bafta ! :D P.S Vezi ce faci si cu grila aia , o idee ar fi badgeless iar alta ar fi neagra, zic sa incerci intai cu neagra cred ca o sa dea mult mai bine .

Da stiu,ai dreptate cu semnalizarile,dar le'am facut asa pt ca nu am vrut sa se mai observe.si nu se mai observa acuma pt ca sunt de aceasi culoare cu bandoul,astept ideea ta in legatura cu ele,iar cu grila da stiu,vreu sa o fac neagra,dar m'am gandit sa cumpar alta si sa o fac pe aia,pt ca asta e originala de zetec si una noua e foarte scumpa asa cromata ,si nu vreu sa o stic,cand o sa gasesc alta o sa o fac ,cat mai curand sper

07LKY 31-07-12 22:55

Incearca in dezmembrari sa gasesti, ar fi o solutie ieftina. Cauta si tu pe net Fiesta mk5 side repeaters smoked , sau depinde cum vrei tu, nu cred ca se merita sa le faci asa. Eu de exemplu am smoked. Bafta !

Low Fiesta 31-07-12 22:59

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5122575)
Incearca in dezmembrari sa gasesti, ar fi o solutie ieftina. Cauta si tu pe net Fiesta mk5 side repeaters smoked , sau depinde cum vrei tu, nu cred ca se merita sa le faci asa. Eu de exemplu am smoked. Bafta !

Da pai eu asa am vrut de la inceput,sa cumpar clean sa le dau cu lac de inegrire,dar sincer chiar nu imi placeau deloc pe portocaliu,si am zis ca pana cumpar ce trebuie le las asa,nu pt mult timp desigur,mersi mult!

antonio_ultras 01-08-12 12:25

Domnu' Alex, masina arata superb...imi place foarte mult...o intrebare am si eu:
Cat de sus/jos e reglata suspensia? e jos la maxim? ms. multa bafta cu ea in continuare si ai grija de ea

Low Fiesta 01-08-12 13:18

Quote:

Originally Posted by antonio_ultras (Post 5123045)
Domnu' Alex, masina arata superb...imi place foarte mult...o intrebare am si eu:
Cat de sus/jos e reglata suspensia? e jos la maxim? ms. multa bafta cu ea in continuare si ai grija de ea

Mersi mult pt aprecieri ,ma bucur ca iti place,suspensie nu e char in blana de jos,pe fata mai am 1.5cm,iar pe spate vreo 3.5 cm ceva de genu.

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning