![]() |
Re: King Of Europe Dragster 2012 - Brasov 21-22 Iulie
Quote:
Ne vedem acolo, salut |
organizarea unui eveniment de catre cineva din afara romaniei se face cu ajutorul unui partener roman.daca se promoveaza aici un eveniment de ce partenerul roman nu a furnizat toate informatiile necesare ca sa nu apara aceasta ceatza care acopera evenimentul..??
ok,regulamentul este pe site KOE dar pana una alta suntem in romania si inca se vorbeste limba romana!!!nu este nimeni obligat sa invetze limba engleza ca sa citeasca un regulament! ideea unui forum este ca atunci cand pun o intrebare legat de ceva raspunsul este nu numai pentru mine ci pentru toti cei care ar avea aceeasi intrebare! nu vi se pare normal ca atuncvi cand anunti organizarea unui concurs de drag race sa se stie de la inceput programul exact,grupele,regulamentul si o taxa de participare?se ajunge sa se speculeze in ziua inscrierilor cat este taxa??ce naiba.... nu comentez suma la care se ridica taxa dar ea trebuie stiuta din timp... as mai putea spune multe dar le spun degeaba...:) |
Salut 4Tuning. Imi cer scuze ca intervin. Taxa pentru public e tot 10 LEI ?:)
|
vorba unui prieten..,,Ce comedie" bine ca nu am venit...:shock:
|
Quote:
Sunt curios cum au ales ei cea mai buna masina Fwd in conditiile in care s-a dat fwd cu rwd si awd? Nu am mai vazut asa ceva .. Cum sa fiu in grupa cu sls amg 612??? Nu mai zic ca nici pana in momentul in care cursele au inceput nu se stiam grupele.. S-a facut un cocktail pe cinste ... Ce sa mai zic mai mult... Data viitoare sa se mai gaseasca prosti sa cotizeze cu 50euro ... Si multe altele s-au intamplat cu cronometrarea.. |
Quote:
Sunt curios sa lecturez rezultatele. |
partea cu semaforul a fost cea mai penala.a furat si descalificat pe cine a vrut el.nu stiu cum va puteti lasa calcati in picioare de un francez la voi in tara...cand a inceput sa ne injure in engleza trebuia linsat...in loc sa fiti uniti ati inghitit tot circul facut de el si mai rau unii din voi il gadilati la oo.50euro inscrierea dar nu aveai un wc public,mergeai si iti faceai nevoile in boscheti.
Pentru o cupa ati platit 50e si mai rau va injosit cum a vrut muschii lui !!! Nu ati avut curajul si nici onoarea sa va cereti banii inapoi si sa plecati toti de la evenimetul ala de cacao in speranta de a lua o cupa patata de rusine! |
Probabil ca cei care au cupa se bucura de ea si o pun la loc de cinste.
Partea cu organizarea inafara sistemului competitional, pisoare si altele tin de partenerul local. |
Mda...acum am ajuns si noi acasa intr-un final dupa ce am participat la cea mai proasta cursa legala din Romania de pana acum.
O spunem pe bune si cu mana pe suflet CEA MAI PROASTA CURSA ORGANIZATA DIN ROMANIA DE PANA ACUM. |
am si eu o intrebare...Cu ce masina sa dat MIKE??? am auzit ca si a luat bataie...:shock:
|
Quote:
|
Asta asa este,dar din pacate fara a conduce vreo masina.
Este imposibil ce tupeu a abordat cu noi la aceasta cursa,parca am fi fost niste gunoaie. NE PARE RAU PENTRU INCIDENTUL DE LA FINAL,DAR NU ACCEPTAM PE MUNCA SI BANI NOSTRI SA FIM CALCATI IN PICIOARE.MAI ALES IN ROMANIA SI DE UN CETATEAN STRAIN. |
Imi pare rau ca dezamagesc pe multi, dar concursul de azi a fost super ! Temperatura de 28 de grade, acceptabila data fiind perioada, asfaltul super aderent (mi-am batut recordul de la Tulcea la 60ft - 1.90 - imi dadea in nas daca nu o turam bine la plecare), organizarea buna, fara timpi morti, cozile de masini se miscau repede ( m-am dat de 10 ori :D ) atmosfera frumoasa si plina de sportivitate intre participanti, nimeni nu s-a bagat in fatza, si (cred, nu am mai stat) am iesit si pe locul 2 la Street RWD, dupa SLS AMG-ul pe care l-am si batut odata in antrenamente (dar m-a batut cand a contat :) ). Ca masini, un Lamborghini Aventador, un SLS AMG, vreo 2-3 GTR-uri, un Porsche 911 Turbo super tunat.
Ca probleme as mentiona lipsa toaletelor (nu ar trebui ca sa li se autorizeze acest eveniment fara toalete ecologice !), si pretul mare de inscriere...cu banii aia stateai 2 zile la mare. Dar avand in vedere ca evenimentele DRE in locatii apropiate de Bucuresti sunt foarte rare in ultimul timp, era o ocazie frumoasa sa ne mai descarcam adrenalina. |
Quote:
|
Quote:
Este doar parerea mea. |
Quote:
|
Quote:
Pacat ca nu avem o pista special destinata unde sa se poata organiza calumea. Pot face asta in Bucuresti doar ca costul pe participant este de 100Euro. Cati sunt cei care pot sustine asta? |
Quote:
Dar, ce pot sa zic de azi e ca in timp ce la Tulcea ma chinuiam sa scot un 2.0x 60ft din joi in pasti, azi am scos 1.90-1.9x de vreo 3 ori fara sa ma stresez prea mult, cu aceleasi pneuri, la aceeasi presiune. M-a surprins, poate azi avantajul a fost ca asfaltul era incins de la caldura. Sau poate senzorii erau pozitionati un pic diferit ? Nu pot sa imi dau seama. |
Quote:
|
Pana in 40 masini(piloti)
Romania nu e pregatita pt o pista de drag, numai strict din pasiune se poate construi asa ceva Suna dur,dar din pacate asta e adevarul |
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa par carcotas...dar evenimentul purta sigla KOE! |
Quote:
Nu ai cum sa scoti 60 FT si timp mai bun pe asfalt de strada si in urcare comparativ cu pista tratata cu VHT si in coborare.Ai vazut foarte bine la sfarsit ca a'u aparut foarte multe contestati din cauza semaforului si a timpilor. |
Quote:
|
Quote:
|
Dar cati SRAINI AU FOST LA KOE ASTA ?????
|
Quote:
|
Quote:
Asta a fost KOE JUDETEAN. Si cu straini aici iar gresesti,noi eram din Bucuresti,Arad,Ploiesti...ti se par astia a fi din Brasov?:))))))) |
Quote:
|
ce chestie!!! la KOE lumea da 50e pt o cupa,la DRE face figuri la taxa de 100ron ca este mult..cauta pretexte ca stiu ca i si iau bataie si nu vin!!! sunt curios ce timpi ar scoate...uni care i stiu DRE de la street au venit fara banchete,fara scaune si au scos timpi record,sunt curios daca ar veni si ei macar o data la profi sa vedem daca se bat timpi cap in cap...
|
Extrem de dezamagit.
1) Organizarea a fost sub orice critica, incepand de la anouncer care fara suparare dar omul este cu capu grav, spunand perle gen "transmisie 4x4", pana la "un audi R8 de 5000 cmc V8 apoi a rectificat in 4.2", "a confundat golful III 2.8 syncro cu un golf 4, omul chiar a recunoscut ca nu stie sa le deosebeasca", "a spus ca bmw m3 vine stock cu compresor". 2) Wc-urile ecologice lipseau cu desavarsire, astfel incat la plecare puteai mirosi peste tot parfum de urina asezonat cu miros de mici, dar deh, suntem in romania. 3) Monitoarele cu timpii au fost montate incredibil de prost, in extremele portii gonflabile de start, astfel incat cei de pe dreapta vedeau doar timpii din stanga iar cei de pe partea opusa timpii din dreapta, bine asta pana nu s-au defectat si le-au luat de tot. Dar asta nu era o mare problema insa anouncer-ul PUR SI SIMPLU NU COMUNICA timpii si vitezele, astfel incat doar banuiai cine castiga si vitezele scoase. S-a ajuns pana la transmiterea timpilor pe cale orala de la cortul tehnic pana la anouncer care era pozitionat la 100 m de ei, langa o ghereta cfr astfel rezultand niste timpi halucinanti de mari pentru masinile si performantele lor. Lista poate continua dar e prea tarziu, ce a fost frumos este ca fata de DRE (tulcea etapa 1 si 2) am vazut masini fantastice (aventador, r8, porsche 911 vtm, 2 x gtr si un sls care a cam dezamagit). |
^ Si sa nu uitam de corvettu' ala bestial! :D
|
Masina care a lasat cea mai frumoasa prestatie a fost de la mare departare acel......................................... vw golf 3 2.8 syncro turbo, IN - CRE - DI -BI -LA. A stat extrem de aproape de porschele 911 de vtm si de multe alte masini cu foarte multi cai peste. Chiar sunt curios de lista tehnica a masinii. Si daca se poate sa o vad langa locomotiva din bulgaria cu evacuarea in plafon care a venit la Tulcea etapa din 24 iunie.
|
KOE = King of ERROR !!
Nu s-a dat prea multa lume, atat din motive financiare ( 50 euro taxa, adica exact cat platesti tot sezonul la DRE ) , cat si din prisma organizarii care a fost PRAF!!! Cand i-am intebat care sunt clasele, au spus ca le aflam doar dupa ce platim taxa de inscriere :shock: La clasa diesel era o paine de mancat deoarece au fost doar 3 masini , dar nu se premia decat locul 1, deci daca ieseai 2 sau 3 erai tot loser Comentatorul de pe pista s-a ridicat la nivelul organizarii si a fost si el praf !! , nu avea nici o treaba cu evenimentul , era total pe dinafara :weirdface , de ex. cand isi aducea aminte sa vorbeasca, la timpi anunta doar prima cifra . Adica: " sa vedem cat a scos evo ... 12 secunde !! acum sa vedem bmw-ul ...13 secunde !!! foarte tare ! ce aproape au fost ..., la limita ! " :lol: Singurul lucru plpitant era ca din cand in cand mai trecea trenul si facea uuu cici..... uuu cicici , in rest fiasco total !! |
Quote:
|
Quote:
Asa este, penibilul era dus la extrem cand trecea trenul si tipul facea ciu ciu ciu. |
CEL MAI PANARAMA DE PANARAMA DE EVENIMENT ! Organizare de tot rahatul,masini care plecau din an in paste,grupe de cacao,timpi inexistenti,cronometrare defectuoasa,prezentator prost,francez aiurit,conditii super,taxe de participare mare,super soferi de aventador care opresc motorul de 3 ori..deci per total..HAOS ! Imi pare rau ca mi-am tinut prietena in soarele ala pt o prostie de cursa.
|
lasa ca tu ai fi putut sa il conduci mai bine .........
|
Quote:
daca nu ti-a placut ce ai vazut dc nu ai plecat? te plangi pe forum ca ai tinuto pe prietenata in soare, ca ai dat x-lei si nu ai vrut sa pleci... |
Nu am zis ca eu as fi condus-o mai bine pt ca stiu ca nu as fi facut asta dar totusi,in locul proprietarului m-as fi acomodat cu masina si dupa as fi mers la curse cu ea,nu sa ma fac de cacao in fata publicului care a ramas cu impresia unui bastan cu bani dar la capitolul soferie..praf. Cat despre motivul pt care nu am plecat...am batut 200km sa ajung acolo si ca mai toti cei care au ramas,am vrut sa vad finalul,sa vad cat mai pot combina astia grupele pana castiga cine vor ei... Nu vreau sa intru in polemici,doar mi-am exprimat dezamagirea fata de eveniment.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning