Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/326963-sustinem-evlsant0s-castiga-noul-peugeot-208-sustine.html)

darktemplar 11-07-12 12:33

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097685)
apache, b08ygs, sorin05, SpYk3, StickerBOMB

le multumesc celor care au votat cu "NU" :)

chiar nu conteaza, sunt prea multi care au votat cu "DA" ca sa conteze cei 5 care au votat nu :P

nu te cunosc personal...lumea spune ca esti baiat fain...asa o fi si nu am motive sa nu o cred....insa chestia asta nu se face...cum adica sa scoti la stalpul infamiei pe cei care au avut "neobrazarea" de a gandi altfel...este rusinos...si cu atat mai rusinos este pentru cel cu drept de administrare/moderare, care are acces la aceste date, presupus confidentiale intr-un asemenea sondaj, si le comunica si altora....sa inteleg ca se organizeaza si un linsaj al autorilor parerilor negative?....
daca lumea spune ca esti baiat fain atunci multa bafta...eu unul nu voi vota negativ...nu am de ce...dar nici pozitiv...din motivul susmentionat

Razvan_DOI 11-07-12 12:57

Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097677)

Cu ajutorul lui Sabin de la Monster Energy Romania...

:D

E vorba de Sabin de la drift ro?

B|shOp-VR6 11-07-12 13:15

Quote:

Originally Posted by darktemplar (Post 5098655)
nu te cunosc personal...lumea spune ca esti baiat fain...asa o fi si nu am motive sa nu o cred....insa chestia asta nu se face...cum adica sa scoti la stalpul infamiei pe cei care au avut "neobrazarea" de a gandi altfel...este rusinos...si cu atat mai rusinos este pentru cel cu drept de administrare/moderare, care are acces la aceste date, presupus confidentiale intr-un asemenea sondaj, si le comunica si altora....sa inteleg ca se organizeaza si un linsaj al autorilor parerilor negative?....
daca lumea spune ca esti baiat fain atunci multa bafta...eu unul nu voi vota negativ...nu am de ce...dar nici pozitiv...din motivul susmentionat

Orice user ce apasa pe numarul de vote-uri (de la oricare dintre variantele poll-ului) va putea vedea cine ce a votat. De.. "e greu cu forumurile astea", mai usor e sa comentam aiurea.

Oricum, nu inteleg care e faza si de ce sunteti voi asa inversunati ca el e singurul promovat.. de parca ar fi concurs facut de 4tuning si Santos sustinut de acestia. E un concurs facut de un post de radio iar 4 tuning il sustine pe Santos ca asa au vrut muschii celor care il detin.. deci.. care e problema voastra? Va e ciuda ca munca lui pentru acest forum si pentru multi de pe acest forum este rasplatita? Ati facut voi ceva pentru 4tuning sau pentru ceilalti care il sustin ca sa beneficiati de acelasi statut? Auzi.. nu ca ma deranjeaza banner-ul :)) Daca te deranjeaza, nu mai intra :)) ce, e singurul forum/site pe care te deranjeaza un banner? Cu siguranta sunt mai multe si acolo nu te duci sa te revolti pentru ca oricum ai fi tratat cu un mare jet :)) Inchei aici.. ca as avea multe sa va spun dar mi-e ca ma baneaza Zoliat :))

Succes Santos.. ia-le masina!

EvLSant0S 11-07-12 14:19

Quote:

Originally Posted by darktemplar (Post 5098655)

esti liber sa faci ce vrei, voturile sunt publice, eu sunt curios de fel, eram si eu curios cine a votat nu si de ce :)
am aflat, mersi :)
Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 5098688)
E vorba de Sabin de la drift ro?

clar nu :)

Hondarul 11-07-12 14:19

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5098611)
Le accept, nu le inteleg(eam) atat :P

Asa cum eu stau 4 ore la filmare cu opel gtc galben... apoi inca nu stiu cate ore la montaj ...
Cred ca si voi puteti sa mai suportati bannerul asta inca 12 ore, ca maine se scoate ... :)

Santose, nu prea inteleg comparatia. Dar oricum am dat sms si maine oricum ma prezint. Da, in premiera nationala cu Toyota GT86 :o Deci care vii acolo o sa poti vedea o masina in premiera! Si toti sustinatorii luiSantos vor putea sa se urce in ea si, in limita timpului si a spatiului, sa se dea cu ea:lol:

Fly16 11-07-12 16:25

Bafta multa Santos!

ZoliaT 11-07-12 16:33

UPDATE: Surprize la fata locului

* Se pun la bataie 10 tricouri 4Tuning editie limitata

* Stickere 4Tuning pentru doritori in limita stocului

* Sustinatorii EvlSant0s vor primi cate o doza de Monster rece

* Veti putea admira/poza in premiera nationala NOUA TOYOTA GT86. Cativa norocosi vor fi si plimbati cu aceasta masina deosebita.

* Masini tunate prezente sa il sustina pe EvlSant0s

chyryCRY 11-07-12 16:40

Felicitari anticipate,stim ca ai sa reusesti si pe bune dreptate chiar meriti ! toate cele bune vom fi acolo ca sa te sustinem !

KrYpToN 11-07-12 17:17

Wow deabia astept :D

CT-96-GML 11-07-12 17:26

Nu te cunosc,dar am urmarit cateva "lucruri interesante",ce mi-au captat atentia. MULTA BAFTA ! si sa le "sufli" masina:lol:.Stima

ionutpuff 11-07-12 17:35

Hai Sant0s , sa le iei masina ! Daca nu TU , atunci CINE ? Bafta !

EvLSant0S 11-07-12 17:43

Mersi frumos fratilor pentru tot suportul !!

Mai e putin !

Abia astept :D

upstonik 11-07-12 17:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097753)
Stii ce se intampla, ma chinui din rasputeri sa fiu bun cu toata lumea...

La etape, merg... strang maxim din uci sa stau acolo, ma intorc acasa cu 2-3 milioane datorie...

Insa daca vine cineva la mine si-mi zice...

ma plimbi si pe mine ? dar chiar n-am bani ....

ii zic da frate, haide urca in masina...

ne plimbam alea alea, pe benzina mea, pe caucioacele mele...

tac din gura, nu fac pe boschetaru ...

:)
cu poze/filme... ajut pe cine pot cum pot...

nu inteleg de ce ai vota nu la asa ceva...

am invatat sa nu ma mai impiedic de 5 voturi nu, ci sa ma bucur de cele pozitive...

inainte faceam prostia asta, ma oftica daca urcam un film pe net si dadeau 3 dislike, chit ca erau 100 de like-uri la el, eu ma focusam pe cei 3 care au dat dislike.

ce crezi ? n-o sa poti niciodata sa multumesti pe toata lumea, nici nu incerc.

felicitari tie pentru al 6-lea vot negativ, esti tare rau ;)

Respect, esti un om de nota 10, fratele meu poate confirma asta, da lai dat gratis, pe caucioacele tale :)

Eu nu pot onora cu prezenta, dar am votat E30. Succes si blanitza cu 208'le.

valva1986 11-07-12 17:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5097802)
oricine poate sa faca rau ...

sa faci un bine e mai greu :)

bafta o sa ajung si eu acolo sper sa castigi

Marius_mym89 11-07-12 17:57

Bafta EvlSant0s !
Te-am sustinut cu SMS-ul, din pacate la poll am votat NU din greseala:oops::lol:.
Oricum SMS-ul te ajuta mai mult decat un vot la poll, deci sunt scuzat :D ! (zic eu)

EvLSant0S 11-07-12 17:58

Quote:

Originally Posted by valva1986 (Post 5099047)
bafta o sa ajung si eu acolo sper sa castigi

ne vedem acolo :D
Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 5099044)
Respect, esti un om de nota 10, fratele meu poate confirma asta, da lai dat gratis, pe caucioacele tale :)

Eu nu pot onora cu prezenta, dar am votat E30. Succes si blanitza cu 208'le.

nu vroiam s-o dau ca un repros, ca-mi face placere...

da nu inteleg, cand incerci sa o arzi okay cu toata lumea...
vin unii ...

si o ard asa cu tine :)
in fine, chiar nu conteaza :D

facem brigada mare maine acolo, o spun statisticile :D:shock:

EvLSant0S 11-07-12 17:58

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 5099055)
Bafta EvlSant0s !
Te-am sustinut cu SMS-ul, din pacate la poll am votat NU din greseala:oops::lol:.
Oricum SMS-ul te ajuta mai mult decat un vot la poll, deci sunt scuzat :D ! (zic eu)

mersi pentru sms man !

BR96FLR 11-07-12 18:08

Ne poti spune ce ai de gand cu masina daca o vei castiga(sigur o vei castiga) ??
O vinzi si bagi bani in urs?
O pastrezi ca masina de oras?

Dennis_TL 11-07-12 18:24

Santos succes...sunt din Tulcea ca altfel veneam maine sa te sustin. Macar am putut sa trimit 2 sms uri saptamana trecuta sa votez ursuletul.

calibrazor 11-07-12 18:49

Daca era in weekend veneam sigur. pacat ca e joi. Oricum felicitari anticipate. Meriti.

EvLSant0S 11-07-12 18:50

Quote:

Originally Posted by BR96FLR (Post 5099074)
Ne poti spune ce ai de gand cu masina daca o vei castiga(sigur o vei castiga) ??
O vinzi si bagi bani in urs?
O pastrezi ca masina de oras?

N am idee ce o sa fac, in primul rand tre sa dau vreo 2000 de euro ca s-o iau, asta daca o castig, impozitul pe castig.

apoi, in mare parte cred c-o s-o conduc sa vad cum ma inteleg cu ea, cat consuma, etc.

nu vreau sa-mi fac planuri, ca sa nu fiu dezamagit, ma apuc acum sa scriu 1000 de chestii si maine vad c-am pierdut, asa ca... maine raspund la intrebarea de mai sus :)

ducu92 11-07-12 19:29

sper ca o sa filmezi maine toata treaba deoarece multi nu sunt din Bucuresti si nu pot sa ajunga. asa o sa vedem si noi cum a fost.:D

luci4n_vl 11-07-12 20:10

sunt din valcea,te`am votat prin sms si am sa vin special pt show`ul care se anunta si daca se poate eu vreau 2 racoritoare de monster :)) pt ca am sa vin fff incins :)))

EvLSant0S 11-07-12 20:16

Man, e prea mare chinul, stiu ca suna aiurea, dar nu veni, decat daca vrei neaaparat, mare mare show n-o sa fie, da or sa fie masini tunate, o sa fie toyota aia noua, o sa fie monster rece, dar mai mult de 2 ore nu dureaza toata nebunia, si nu stiu daca merita pentru tine sa bati atata drum pentru 2 ore nenorocite...

cum vrei tu :)

luci4n_vl 11-07-12 20:22

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 5099231)
Man, e prea mare chinul, stiu ca suna aiurea, dar nu veni, decat daca vrei neaaparat, mare mare show n-o sa fie, da or sa fie masini tunate, o sa fie toyota aia noua, o sa fie monster rece, dar mai mult de 2 ore nu dureaza toata nebunia, si nu stiu daca merita pentru tine sa bati atata drum pentru 2 ore nenorocite...

cum vrei tu :)

ma descurajezi? :))

sorinsidesmokelfs 11-07-12 20:53

Bafta multa si sa le iei masina;) :D

rover_cabrio 11-07-12 21:07

conteaza si pe sprijinul meu Santos ...prezent si eu cu sotia !!!

Calu_Montana 11-07-12 21:13

Succes inca o data ma Sant0s :) sper ca ii plimbi si pe cei cu dislike-uri si nu-uri sa ii scapi de lacrimi :) Bafta !!!

rover_cabrio 11-07-12 21:19

am mai dat 2 sms acuma am prins 2 telefoane de la niste prieteni ......numai merge ???

EvLSant0S 11-07-12 21:26

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5099237)
ma descurajezi? :))

nu man, dar m-as simti prost rau de tot sa bati atata drum pentru mine, chiar nu merit asa ceva.. daca erai din buc era altceva, dar sa bati atata drum pentru 2 ore acolo... nu stiu daca are sens, ti-am spus, e parerea mea, decizia-ti apartine, eu n-am cum sa-ti ceri sa faci asa ceva, e prea mult ! :)
Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 5099279)
Bafta multa si sa le iei masina;) :D

mersi man !

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 5099295)
conteaza si pe sprijinul meu Santos ...prezent si eu cu sotia !!!

mersi frumos !
Quote:

Originally Posted by Calu_Montana (Post 5099305)
Succes inca o data ma Sant0s :) sper ca ii plimbi si pe cei cu dislike-uri si nu-uri sa ii scapi de lacrimi :) Bafta !!!

cei care voteaza nu si dau dislike si etc e clar ca nu intra in urs ever, nu e normal ?
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 5099312)
am mai dat 2 sms acuma am prins 2 telefoane de la niste prieteni ......numai merge ???

votarea s-a terminat azidimineata la ora 10 :P

rover_cabrio 11-07-12 21:30

asta e ...au ramas voturile la ZU ! NERVI de OTEL pana maine !!!

Ne vedem acolo Colegii !!!

adrenalinerush 11-07-12 21:33

meh...eu il sustin cat de mult pot dar nu pot veni la baneasa stau in bv si sunt si minor :(

cretu_bs 11-07-12 21:53

Ma eu am dat SMS ca nu pre imi dau voie buzunarele sa vin la Bucuresti!Succes!

s e r g i u 11-07-12 21:59

multa bafta si sa te vad cu masina castigata:)

ady` 11-07-12 22:53

Eu te sustin si am facut-o si ep fb, like, share, sms si tot tacamu. Nu pierd nimic..daca te pot ajuta prin asta dc nu.

Cine nu te-a sustinut cu nimic in concursu asta ori e de ala care vine la spectacole si comenteaza de pe margine ca "ia uite ba ce face ala...e praf..fac si eu cu dacia lu bunicu' " si alte comentarii de genu ca te doare capu uneori la ce auzi, prea multi pusti si nu numai cu nfs in cap si li se opreste motoru cand pleaca de la semarfor ori sunt genu de ofticosi in ultimu hal care nu vor sa faca nici o fapta buna mai ales pt ca premiu este o masina.. Din partea mea masina e ca si a ta :twisted: sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Pacat ca nu o sa pot sa vin dar sper sa vina altii sa te sustina acolo si sa nu fie alaturi doar din vorbe si pe net.

StreetStyle22 12-07-12 00:06

Salut,am dat like,vot bla bla,sms.in fine..
N-am citit regulile concursului,inteleg suportul,dar la faza cu : Veti primii bla bla,doze bla bla,e ca si cum..ai da ceva ca sa primesti voturi.
Numai sa comenteze Radio ZU in legatura cu faza asta.
Din partea mea sa castige,am trimis sms,am avut ocazia sa lucrez 2 zile la o etapa de drift alaturi de Santos care e baiat de nota de 10.

DUCU.andrei 12-07-12 00:39

mult succes!!!!! vin si eu

Jink 12-07-12 01:13

succes santos, am trimis un sms si voi fi prezent maine acolo, dar cu bicicleta, pentru ca deocamdata altceva nu am:))

DEVIL's Style 12-07-12 02:32

Am votat DA si iata si de ce : din cauza implicarii tale masive in comunitatea 4tuning si lucrurile care le ai facut pentru ea , cu toate ca ...personal consider ca aceasta campanie de promovare e putin cam agresiva... dar cred ca meriti suportul cel putin a userilor 4tuning. apreciez astfel de oameni . mult succes . Din pacate nu o sa pot ajunge la show , sunt prins cu swap ul si cu conversia la kompressor , dar iti urez multa bafta de pe acum !

PS : "Tu nu ai ce cauta intr-un 208" , sper sa intelegi sensul expresiei !

SUCCES

marian92 12-07-12 02:41

Prezent maine cu prietenii sa te sustin:)

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning